A+ A-

Júlia 5. fejezet

Előző nap gondosan szőrtelenített a biztonság kedvéért, ezenkívül aznap reggel elment futni is, hogy levezesse a benne lévő feszültséget. Futás közben már messziről észrevette a férfit, aki olyan előzékenyen segített neki, amikor kiment a bokája. Teli mosollyal az arcán lassított, integetett és megállította a fiatalembert, hogy beszéljenek pár szót.
A férfi szeme megcsillant a viszontlátás örömében. Mosolya őszintének tűnt amikor megállt, és a zenét lekapcsolva a füléből kivette a fülhallgatót, hogy Juliával beszélhessen.
Julia végre leróhatta hálálkodását, és megejtette a meghívást a kávézóba, hogy legyen a vendége. Bármikor nyugodtan jöjjön be hozzá, mert annyira hálás neki a gyors segítségért, amit a baleset miatt érte tett, továbbá, hogy ilyen fantasztikus ellátásban részesítették. Mert tudja ám, hogy azt neki köszönheti, és tényleg igazán nem kellett volna, de hálás köszönet érte.
A férfi megköszönte a meghívást. Leegyeztették, hogy hol található a kávézó és végre be is mutatkozott, Johnnak hívták. Julia le fogja adni a nevét a lányoknál is, arra az esetre, ha ő maga személyesen éppen nem lenne ott a kávézóban, amikor betér hozzájuk. Valamint ha társasággal jön, a partnere is a vendégük lesz egy kávéra és egy süteményre.
Mindketten elégedetten futottak tovább, aztán Julia hazafelé vette az irányt. Olyan természetes volt ez a beszélgetés, jól érezte magát, önmagát adta, nem volt benne semmi mesterkéltség és ettől felszabadult volt.
Kellemes csalódás volt számára ez a férfi, mert az előítélete alapján egy gazdag, öntelt sznobnak tartotta, aki a pénzéből megvehet bármit és bárkit, tekintet nélkül a következményekre. De úgy tűnt, hogy egy teljesen normális értékrenddel bíró férfivel hozta össze a sors.
Lehet, hogy még az üzletében is kamatoztathatja ezt a kapcsolatot? Ha a férfi sikeres üzletember, akkor majd kipuhatolja, hogyan tudnának együttműködni, akár reklámmal, vagy közös termékkel. Ám ehhez először meg kell tudnia, mivel is foglalkozik egyáltalán a férfi.
Hazaért, letusolt, és már öltözött is, hogy indul az arckezelésre és a masszázsra. Izgatottan várta ezt a napot és végre elérkezett. Eddig ugyanis minden várakozásánál jobban alakult azzal, hogy végre Johnnal is találkozhatott és beszélhetett.
Az arckezelésről már tudta, hogy nagyon jól fog esni neki, és újra hasonló élményekkel hagyta el a kozmetikai szobát, mint a múltkor, azzal a különbséggel, hogy most figyelt, hogy ne aludjon el a kezelés közben, még véletlenül sem. Ki akarta élvezni az összes pillanatot és ezt sikerült is betartania.
A recepciónál elvett egy masszázst hirdető szórólapot. Azon sorakoztak a masszőrök névvel, fényképpel és időbeosztással. Így Julia feltérképezvén a masszőröket, egyetlen férfit felfedezve megállapította, hogy a fiút Davidnek hívják. No, legalább már a nevét tudja. Elrakta a szórólapot, hogyha ez a mai nap is balul ütne ki, akkor majd máshoz jelentkezik be, esélyt adva magának, hogy szégyenérzet nélkül lejárja a kapott összesen 10 alkalmat.
Persze a recepción már a gépből tudták, hogy ő korábban Davidnél volt, ezért megint hozzá irányították. Julia így bár kicsit megszeppenve a „mi lesz most” érzéstől, bement a masszázsszobába és magára csukta az ajtót. Ahogy vetkőzött, megfigyelte magát a tükörben. Nézte, vajon mit lát majd a fiú, ha megint pőrén ott fekszik előtte a masszázságyon.
Közben David már türelmetlenül várta ezt a pillanatot. Tudta, hogy Julia a következő vendége, így elégedett képpel lépett be a masszázsszobába. Egy kis meglepetéssel készült a nőnek, és már alig várta, hogy milyen hatást vált ki belőle. Boldoggá tette a tudat, hogy megint örömet okozhat neki, amennyiben ő is nyitott rá.
Julia kedvesen köszönt, de nem kelt fel az ágyról, hason fekve várta a kényeztető, teljes testet érintő masszázst. A férfi megkérdezte, hogy használhat-e lávaköveket és mivel Juliának még nem volt ilyen élményben része, ezért azt mondta, hogy persze. A fiú jelezte, hogy ha valami kellemetlen, akkor szóljon és Julia most tényleg elhatározta, hogy jelezni fogja, hogyha megint túlmegy egy bizonyos határon.
A fiú megkezdte a masszázst. Először a vállat és a karokat részesítette gyöngéd masszírozásban, majd áttért a hátára és ráhelyezte a lávaköveket Julia gerincének ívére a farcsontjától a nyakáig. Juliát forróság öntötte el, nem számított ilyen érzésre, de mindenképpen elmondható volt, hogy kimondottan kellemes érzést váltott ki belőle.
Miközben a fiú hagyta hatni a láva köveket a hátán, rátért Julia lábfejére és talpára. Kecses kis lábfeje, lábujjai olyan kényeztetést kaptak, amivel még nem találkoztak. Ezután a fiú a lábujjak közé is apró lávaköveket helyezett el és hagyta tovább hatni őket. Olyan csiklandós érzés volt, hogy Julia kicsit megborzongott, de hagyta, hogy a fiú szakértően végezze a dolgát. Vajon hova kerül még lávakő? De a hátsó részre nem került már máshova.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2019. 03. 11. hétfő 22:18
Előzőrészek jobbak voltak.
#7 sunyilo 2019. 03. 11. hétfő 21:27
Kicsit elkapkodott rész, az előzőek jobban sikerültek...
#6 zsuzsika 2019. 03. 11. hétfő 10:55
A sorozatban volt már jobb rész is
#5 listike 2019. 03. 11. hétfő 08:37
Nem kötött le.
#4 veteran 2019. 03. 11. hétfő 08:02
Előzőrészek jobbak voltak.
#3 Andreas6 2019. 03. 11. hétfő 07:30
Inkább a masszőrrel kellene összejönnie.
#2 A57L 2019. 03. 11. hétfő 05:58
Nem az igazi,csak 6P.
#1 Törté-Net 2019. 03. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?