Hírek

JAN.
12.
2017

A csoda 2-3. rész

2. rész
Én pedig szívből jövően mélyet nevettem a könnyem is kicsordult, a szilaj jókedv hanyatt dobott az ágyon.
- Te aztán tudod, hogy kell egy lányt elcsábítani!
Fölém hajol, sokat mondóan néz rám. Átveti a lábát rajtam és csípőmre ül. Úgy helyezkedik, hogy gondosan nyírt szeméremszőrzete az én csupasz puncimhoz érjen. Kezeimet a magasba tartja, mozdulni sem tudok, habár nem is akarok. Kissé megmozgatja csípőjét, jól tudva milyen élmény lesz ez nekem. Oda testem vélt nyugalma... Elkomolyodik, ahogy rám néz:
- Mondani akarok valamit.
- Most akár mit is mondasz, én buzgón helyeselni fogok. Mivel ki vagyok szolgáltatva neked. - válaszolom, és igyekeztem ajkaim közé csippenteni orrom előtt lévő mellbimbója közül legalább az egyiket.


JAN.
11.
2017

Hármasban...

A párommal már hét éve vagyunk együtt, szexuális életünk az utóbbi hónapokban eléggé ellaposodott. Hiába dobtuk fel mindenféle játékszerrel, újabbnál újabb pozitúrákkal, vagy esetleg extrém helyekkel, egyszerűen már nem éreztük az igazinak. Gondolom ezzel az érzéssel már sokak találkoztak, akik hosszabb párkapcsolatban élnek. Egyszer felhoztam neki az ötletet hogy mi lenne ha kipróbálnánk az édes hármast, ráadásul én nem a tipikus férfi álommal hozakodtam elő azaz a két nő egy férfi hanem pont az ellenkezőjével. Tetszett neki az ötlet, bár rengeteg kétsége, és félelme támadt az egésszel kapcsolatban. Párnapos gondolkodás és hosszas beszélgetések után végül mindketten eldöntöttük, hogy kipróbáljuk. Ezután jött a neheze, kiválasztani a harmadik félt, barát, ismeretlen, egy ismerős.


Az osztálytalálkozó

Kicsit félve sétáltam Anna kertes házának fehér ajtajához. Szerencse, hogy ő rendezte meg az osztálytalálkozót és nem más, mert az tuti, hogy nem ismertem volna fel, hiszen 15 év az mégis csak sok idő.
Ránéztem az órámra és nagy meglepődéssel pillantottam meg a mutatókat.
8:34
Úristen! Gondoltam magamban, ennyit időztem a ruha kiválasztásával?
Akkor örülni fognak nekem és remélem valaki legalább, majd megdicséri a vörös egybe ruhámat, ha már az egész szekrényemet felkutattam ezért a göncért. Emellett reméltem, hogy nem fogják kurvásnak nézni, mert a melleim kicsit látszódnak. Bíztam benne, hogy a szőke hajam is úgy áll, ahogyan megcsináltam a tükör előtt, mert, ha nem, akkor nem tudom, mit csinálok.
Alkaromon lógott a kis, fekete retikülöm, miközben azon voltam, hogy nehogy elejtsem a harminc franciakrémest. Ezernyi gondolat futott át a fejemen, hogy mégis ki miként néz ki és mi lett belőle.


JAN.
10.
2017

Szaunában szerelmeskedni

Már az első pillanatban kiszúrtuk egymást az uszodában. Ő éppen néhány nyújtó gyakorlatot végzett úszás után én pedig az úszószemüvegemet kerestem elő a sporttáskámból, hogy szokásos délutáni úszásomhoz hozzákezdjek. Fent ült a lelátó legtetején, bal lába kinyújtva, ő pedig ráhajolva nyújtotta izmait. Fekete, vizes haja félig eltakarta az arcát, de láttam, hogy engem néz, és miközben elfordul el is mosolyodik. Még sosem láttam itt, pedig szinte minden nap átjárok úszni és szaunázni… Csini lány – gondoltam és már meg is lódult volna a fantáziám, ha egy sporttársam jópofa módon bele nem lök a vízbe. Úszás közben ki-kitekintgettem a part felé, hogy vajon itt van-e még. Egy darabig láttam, hogy beszélgetett még valakivel, aztán eltûnt. Leúsztam a távot és egy kicsit én is pihentem, lazítottam, aztán a szauna felé vettem az irányt. Elég késő volt, ilyenkor szinte már nincs is vendég, csak azok úsznak még, akik az esti edzésekre járnak.


Hasfájás

Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.
- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.
“Nem. Nem kellene. Nem vagyok olyan beteg.” - gondolta Jeff a beszélgetés szünetében.
- Azt mondja, hogy fáj a hasa.
Újabb szünet.
- Nem, nincs láza. ...És nem is hányt. Csak fáj a hasa. .. Micsoda?...Nem. Tudom. Várj egy pillanatot!
- Jeff! volt ma reggel székleted? -kérdezte a fiú anyja ezúttal hangosabban.
- Nem, anya!
“Jézusom, micsoda kérdés! Egyébként is kivel beszélget a bélmozgásomról?” - töprengett Jeff.
- Nem volt neki. Adjak neki hashajtót? Azt hiszem van néhány szem Correctol-om.


JAN.
9.
2017

Egy hihetetlen történet 7. rész - Befejezés

Férfiasságom kezdett összemenni és lassan kicsúszott Erzsi csodálatos réséből. Éreztem, hogy gumival együtt. Odanyúltam, nehogy gond legyen vele. Erzsi lassan legurult rólam Anya felé. Még kicsit feküdtem, majd felkeltem, lehúzva a gumit, ügyelve, hogy ne folyjék ki belőle semmi. Kicsit kótyagos voltam az előző élménytől, de nagyon jól éreztem magam.
Gyorsan elsiettünk a fürdőbe Palival, kicsit lezuhanyozni. Visszatérve Anyáék még mindig a földön feküdtek és simogatták egymást. Mi az asztalhoz mentünk, töltöttünk minden pohárba. A miénket gyorsan ki is ittuk, az övékét odavittük. Mind a ketten a fejüket rázták, így letettük egy kis asztalra a közelben. Két oldalról leültünk törökülésben, arccal feléjük. Ők nem törődtek velünk, csak egymással. Néha lágyan csókolóztak, és arcukat, hajukat simogatták. Mi kíváncsian néztük őket.


A koszorúslány 2. rész

“Ah... punci..” - gondolta magában Brian Thorston, miközben a hímtagját szeretője lágy, nedves nőiességébe csúsztatta. Brian véleménye szerint a punci volt a legnagyszerűbb dolog a Földön és az, amelyiket éppen pumpálta, kétségkívül a legcsodálatosabbak egyike volt a sok közül. Az nem zavarta, hogy akihez tartozott egy másik férfi felesége és egy leánygyermek anyja volt. Liz Barlow házassága mélypontra jutott az iszákos férjével és ha egyszer a nő úgy gondolta, hogy szerelmi életének csalódásából egy másik férfi farka fogja kihúzni, akkor kicsoda ő, hogy ezt a döntést kritizálja? Ha pedig ez a farok véletlenül az övé, akkor még jobb, nem? Dehogynem!
A nő csinossága mellett más téren is remek partner volt. Okos, éles nyelvű és kedves. Brian el sem tudta képzelni, hogy ugyan ki választaná e helyett a nő helyett az italt.


JAN.
6.
2017

Kiadások

Jayne arra gondolt, hogy túl sokáig halogatta a dolgot. Már túl volt azon, hogy racionálisan meg lehessen oldani a problémát. Úgy vélte, hogy igazából már akkor megpecsételődött a sorsuk, amikor az édesanyja munka nélkül maradt.
A lány anyja apró házának konyhájában üldögélt. A nő évekkel korábban vette, de a hitel szinte még mindig kifizetetlen volt. Ez volt a probléma, amiről beszélniük kellett. Carla a lánnyal szemben ült az asztalnál és a teáját kavargatta. Jayne már korábban jelezte, hogy fontos mondandója van.
- Mi a baj Jayne? - kérdezte Carla a lányt és az asztalon átnyúlva megpaskolta a kezét.
Jayne az anyjára nézett. A nő korán teherbe esett vele. Ő most 22 éves volt, de az édesanyja csak 41. Valami átok ülhetett a családon, mert Jayne hasonló cipőben járt most, mint annak idején édesanyja. Házasságon kívül született egy fia egy gazembertől, aki azonnal lelépett, ahogy megtudta, hogy a lány gyereket vár.


Londoni szülinap

Tizenhét voltam, mikor megismertem. Ő két évvel idősebb nálam. Az első beszélgetésnél éreztem, hogy más, mint a többi srác. Romantikus, humoros, helyes, szenvedélyes. Nem akart siettetni semmit. Persze, azért volt pár lopott, kissé perverz pillanatunk, de a szüzességem elvesztését egy különleges időre és helyre tartogattuk. Őszintén szólva féltem. Több barátnője is volt már előttem, ebből kifolyólag tapasztalt volt szexuális téren.
Nagyon jól megvoltunk, szerelmesen, boldogan. Aztán éreztem pár hónappal később, hogy Ő már nagyon vágyik a szexre. Mivel egy hét volt a szülinapjáig, úgy gondoltam jó ajándék lennék neki. Azon a héten Ő is készült valamivel. Kisebb sokkot kaptam mikor kijelentette, hogy a születésnapját Londonban fogja ünnepelni, persze nem egyedül, és elővett két repülőjegyet. Nem is értettem mit akar, hisz olyan hirtelen történt minden. Átölelt és a fülembe súgta: