A+ A-

Így kezdődött...

16 éves voltam azon a nyáron. Közgáz szakközépiskolába jártam, és elvállaltam egy nyári feladatot az évvégi jobb jegyért cserébe. Július eleje volt, és már nagyon sajnáltam, hogy nem elégedtem meg a négyessel, hiszen már mindenki valahol a vízparton nyaralt. Még másfél hetem volt rá, hogy befejezzem, és addig ha problémám volt, rendszeresen felkerestem az unokanővéremet Nórát. Akkor ő 26 éves volt, és közgazdasz. Aznap este is nála voltam, és úgy 8 körül indultam haza. Már a buszmegállóban álltam mikor eszembe jutott, hogy ottfelejtettem valamit. Kénytelen voltam visszamenni Nóri lakásához. A kapu még nyitva volt, mindíg csak éjjelre zárták be, de a bejáratot már bezárta. Átsétáltam a ház másik oldalára és felmentem a teraszra. Gondoltam megpróbálok bekopogni a nagy üvegajtón. Be is néztem rajta, bár a függöny félig el volt húzva, de abban a pillanatban megláttam Nórit, aki bugyiban és melltartóban állt a kanapé előtt, kezében egy pohárral, és a tévét nézte feszülten.
Megmerevedtem a meglepetéstől, meg sem mertem mozdulni, a tévében ugyanis szexfilm ment videórol. Álltam a teraszon és hol Nórit néztem - aki be kell valljam nagyon csinos lány volt - hol a tévét ahol két lány szerelmeskedett. Furcsa volt az egész helyzet, mégis úgy éreztem nagyon kellemes látványban van részem. Kiváncsi voltam rá, hogy mit fog csinálni Nóri. Igazából azt reméltem, hogy levetkőzik teljesen, mert kiváncsi voltam rá, hogy vajon milyen lehet ruha nélkül. Kb. 5 perce leshettem már ott, és arra gondoltam inkább hazamegyek, de ekkor újabb meglepetés ért. Nóri letette a poharat, és nagyon lassan elkezdte simogatni a hasát. Finom mozdulatokkal kis köröket írt le a köldöke körül, majd lassan a bugyija mentén simogatta körbe a derekát, és a combját. Eközben lábait keresztbe tette - gondolom nehezen állt rajtuk - szemét pedig le sem vette a képernyőről, ahol a két lány igencsak belefeledkezett már egymásba. Azt latolgattam magamban, hogy én így fiú nélkül sem nagyon csináltam ilyesmit már vagy fél éve. Igaziból örültem, hogy nem csak én a "16 éves kislány" csinálok ilyeneket, hanem a felnőttek is. A legfurcsább persze az volt, hogy Nóri szemmel láthatóan a leszbi lányokról szóló film közben csinálta mindezt, vagyis ettől jött tűzbe. Az is eszembe jutott, hogy most gyorsan haza kellene mennem, mert nem illik mást kilesni, de valójában egyre kíváncsibb voltam, hogy hogy mit tesz még magával az unokanővérem.
Eközben Nóri leült a kanapéra, hanyattdőlt, és mindkét kezével a melleit masszírozta a melltartóján keresztül. Ahogy így néztem őt többször is elismertem magamban, hogy nagyon csinos lány, és ez a különös kaland valahogy még vonzóbbá tette. A kanapé nem volt messze az ajtótól, így tisztán láthattam mindent amit csinált. Kezei állandó ütemmel gyúrták formás melleit alulról és oldalról, de a bimbóihoz nem ért hozzá, így ezek kőkeményen feszitették a fehér melltartó csipkéit. Meddig bírja még ezt? - gondoltam magamban, hiszen én már nem bírnám ki, hogy meg ne érintsem őket... és amint erre gondoltam, bal kezemmel akaratlanul is megérintettem a mellemet a ruhán át. Rettenetesen izgatott a látvány, már nem is akartam tagadni, ezért az első tétova mozdulat után viszacsúsztattam a tenyeremet a cicimre. Ennyi idő után végre Nóri is kiszabadította a két kerek labdát fogságából, lehúzta a melltartót a melle alá. Kezei végre megtalálták a bimbókat és finoman gyúrogatták azt. Már nem nagyon nézte a tévét, inkább a saját testén játszó kezeit figyelte. Csípője lassú, ütemes mozgásába kezdett, látszott hogy most már a kéj irányítja őt. Szemeit egyre tovább tartotta csukva, már nem féltem attól, hogy észrevesz. Jobb kezét simogatva leengedte a csípőjéig, és a bugyijára csúsztatta, de nem csinált mást, csak rajta tartotta. Egyre inkább melegem lett. Nem éreztem még ilyet, hiszen soha nem láttam még lányokat inim pillanataikban, sőt nem is lettem volna rá kiváncsi. Nórára sem gondoltam soha semmi ilyen vonatkozásban, most mégis mindinkább érdekelt. Az én kezeim is finoman símogatták a melleimet, éreztem ahogy megkeményednek a mellbimbóim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 01. 30. kedd 03:37
Jó lenni fiatalnak.
#7 vakon53 2016. 05. 24. kedd 17:54
Ellehetetolvasni.
#6 miyagi 2003. 01. 20. hétfő 14:33
csatlakozom Kutty-hoz
#5 Kutty 2002. 06. 12. szerda 22:15
bemehetett volna Nórihoz, és akkor.... de mindegy 1 pont
#4 incifinci 2002. 06. 11. kedd 13:06
Mintha már olvastam volna! Akkor sem tetszett túlságosan, azóta sem lett jobb. 4 pont.
#3 iktegyan 2002. 06. 8. szombat 21:24
Olyan jó történet, hogy a tenyerembe élveztem tőle. Komolyan. Tiszta spermaszag van. Őszinte dícséret az írónak.
#2 chet 2002. 06. 7. péntek 23:29
szerintemjólenecsakrlvankapkodvaésnincsvége...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?