Hírek

DEC.
13.
2016

Történetem Jenny-vel 2. rész

Szóval ott tartottam hogy igent mondott a randis sms-re. Mondanom se kell nagyon meglepődtem rajta. Persze utána sokat beszéltünk telefonon is, azt mondta hogy már egy ideje gondolkodik azon hogy abbahagyja ezt a fajta pénzkereseti lehetőséget ahogy fogalmazott. Jó magam persze ennek örültem, csak még azt nem tudtam hogyha a randi jól alakul akkor ezt hogy adom be a finoman szólva nem túl másság párti családomnak, plusz barátok ismerősök satöbbi. De gondoltam még úgyis van időm ezen agyalni.
Na szóval, lebeszéltünk egy szép kora őszi napot randi időpontnak. Mivel se kocsim se jogsim igy ismét buszoznom kellett de hogy lovagias legyek igy hivtam taxit is a panel elé ahol Jenny lakott. Még otthonról kinéztem neten egy hangulatos, mondhatni romantikus olasz vendéglőt ahol foglaltam is asztalt előre.


DEC.
12.
2016

Fura egy család 2. rész

Zokogtam és tudtam óriási butaságot csináltam. Vártam a bátyám mikor töri rám az ajtót és veri szét jogosan a fejemet. Már csendben zokogtam és minden zajra még inkább összerezdültem. Halk kopogás hallatszott és Csilla hangja szűrődött be az ajtón keresztül:
- Keresztanyu! Keresztanyu! Bejöhetek? - azonnal elcsukló hangon válaszoltam.
- NEM ! Most haggy!
Hallottam távolodó lépteit majd megéreztem a csendet és annak a fájdalmát. Teltek a percek talán órák és mindenféle rémség átfutott az agyamon. Egy szirénázásra is megrettentem, most jönnek értem és visznek el. Talán éjfélt üthetett a hallban az óra mikor kivánszorogtam wc - re, de testem a tehertől szinte összeroppant, bokámon, csuklómon éreztem a rab láncot. Próbáltam aludni, de mindig rémségekre riadtam leizzadva.


Zuhany alatt

Céges buli volt. Grillezés, ivás egy félreesõ tanyán. A hangulat a tetõfokán, retró slágereket és mozgalmi dalokat üvöltöttünk felváltva. Este 10 körül a társaság oszolni kezdett, így én is indulóra fogtam a dolgot. Az egyik kolléganõm vitt néhányunkat haza, talán õ volt a legkevésbé beitalozva. Útközben mindannyian megbeszéltük, hogy még elindulunk bulizni az éjszakába, én viszont kértem, hogy lezuhanyozhassak, mert füst és ételszag lengett körbe, és egy kis hûs vizû tusolás is jót tesz a részegség ellen. Megállapodtunk, hogy egy óra múlva Móni összeszed minket és irány lumpolni.
Én voltam az utolsó, akit kitett a ház elõtt. Kikászálódtam a kocsiból, néhány vicces szót váltottunk, majd elindultam az ajtó felé. Hirtelen visszafordultam és a teljesen természetes módon megkérdeztem: Nem mosnád meg a hátam?


DEC.
9.
2016

Kőgazdagék életmódja

- Keményebben, baszál keményebben te szemétláda!
A délutáni nap fénye tükröződött a medence vizén és az árnyékunk a vérfertőző cselekmény helyzetét adta vissza a valóságnak. Ezt figyeltem miközben a kezemet, a karcsú fenekén tartottam és segítettem az előre hátra mozgásban.
- Te ribanc! Te igazán jó puncival lelátott kis kurva vagy!
Majd igyekeztem a mozgásomat gyorsítani, miközben figyeltem hogyan habzik a borotvált puncija a farkam körül.
- Nem tudok betelni a farkaddal! Keményebben Karika! Tudod, hogy azt szeretem ha keményen csinálod! Keményebben!
Ekkor egy kicsit megpofoztam a feneke két féltekét, mivel nagyon szeretem, ha szépen hullámzik a feneke az ütésektől. Meg aztán tudnia kell azt is, hogy én diktálok. Szeretem Karolát, minden titkával együtt.


Niki vörösben

Niki vagyok, 26 éves. A barátaim szerint nagyon szép arcom és gyönyörű szemeim vannak. Átlagos magasságú vagyok, hosszú sötétbarna hajjal. Az úszás miatt jó alakot tudhatom magaménak. Izmos, feszes fenék és az átlagnál nagyobb mellek. Gyerekeknek tanítok úszást minden héten, és a tanóra után maradni szoktam az uszodában, hogy kikapcsolódjak és levezessem a feszültséget. Az uszodában mindig megbámulnak a férfiak, főleg, ha a piros fürdőruha volt rajtam, amit ma is viseltem. Szeretem, amikor néznek, felizgat a gondolat, hogy akarnak engem.
Most pénteken is maradtam, miután a gyerekek elmentek. Elkezdtem úszni, oda-vissza. Próbáltam ellazulni, próbáltam kizárni a külvilágot. Az uszodát a közeli egyetem hallgatói is használhatják, ezért mindig vannak páran medencében. Általában nem szoktam törődni velük, de ma zavaróan hangosak voltak. Megálltam, hogy megnézzem mivel szórakoznak.


Medence takarítás

Medence takarítás Medence takarítás Medence takarítás

DEC.
8.
2016

Élményem lánnyal

Budapesten kezdtem el dolgozni, de mivel vidékről jöttem fel a munkahelyem biztosított nekem szállást. Kis apartmanokat bérelt, és potom összegért adta ki két dolgozójának. Egyszoba - komfortos kis lakások voltak, 2 lány vagy két fiú részére. Meg volt benne minden, ami ahoz kell, hogy az ember a fárasztó munka után jól érezze magát benne.
1 évig egyedül voltam, nem volt lakótársam. Aztán egyszer csak szóltak a személyezi osztályról, hogy a következő héten érkezik egy új lány és abba a lakásba fog kerülni, ahol én élek. Kérték, hogy figyeljek oda, legyen hely az ő számára is.
Nagyon el voltam keseredve, hiszen ez a felállás teljesen új helyzetet teremt, mert nem csinálhatom azt, amihez nekem kedvem van. El kell ismernem, hogy kellőképpen felingereltem magam még az érkezése előtt. Meséltem a barátomnak, hogy megszűnik a lehetőség a kettőnk együttlétére, más megoldást kell majd találnunk.


Az álarcosbál

1 fejezet.
Álarcosbál volt benn a kastélyban. Mindenhol villogtak a fények, szólt a zene. Elin egyedül volt, csak kíváncsiságból jött el. Jelmezt is nagyon nehezen talált, végül barátnõje tanácsára velencei kurtizánnak öltözött. A reneszánsz idején a kurtizánok nagy befolyással bírtak, fõleg az egyik, akinek szépségét senki nem tudta felülmúlni hosszú évtizedig. Sylvia nemcsak gyönyörû, és minden szemnek kívánatos nõ volt, hanem intelligenciában messze felülmúlta társnõit.
Elin õt választotta, bár õ közel sem volt olyan szép és okos, de hízelgett magának a nagyon áttetszõ estélyiruhával.
A ruha mélyvörös volt, ragyogott a fényben. Elöl nagyon mély volt a kivágása s a sejtelmesen átlátszó mellrész sem bízott sokat a fantáziára.


DEC.
7.
2016

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 5. rész

– Kavartam Szabival – jelentette ki Lorena, miközben a városközpontban haladt Timivel, az egyik ruhabolt felé.
– Milyen Szabival? – kérdezte homlokát ráncolva Timi.
– Aki az osztálytársad volt.
– Jaa...Jól tetted. Jó pasi, Ő nekem is meg volt – vallotta be büszkén.
– Tudom...Viszont úgy dumáltuk meg, hogy gyakrabban fogunk összejárni.
– Én csak egyszer keféltem vele, még a gimiben, de aztán tudod a pár évvel idősebb pasik kezdtek el érdekelni – újságolta vidáman Timi – De amúgy jól nyal, jól kefél, úgyhogy csak csináld vele minél többször! De várjál csak...Sanyival is szexkapcsolatod van nem?
– De igen. És Ők ketten nem tudnak egymásról, és nem is fognak. Tudom, hogy két nyitott szexkapcsolatról van szó, de nem akarok nekik elárulni semmit, mert régen ismerték egymást – mondta határozottan Lorena – Meg így amúgy is izgalmasabb – tette hozzá kacér mosollyal az arcán.