Hírek

DEC.
31.
2016

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk szokás szerint pár statisztikával nektek: Ez évben 490 új történet (7,8 millió karakter, azaz több, mint 1900 A4-es oldalnyi) és 119 új képregény (több, mint 4000 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remek művet olvashatunk a tolliatokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

DEC.
30.
2016

Csevegés

RosePetal01: Hello Cheffette04!
Cheffette04: Hello RosePetal01!
RosePetal01: Olvastam a kommentjeidet és nagyon magányosnak és letörtnek tűntél.
Cheffette04: Ennyire látszik? Próbáltam elrejteni.
RosePetal01: Megéreztem a gondolataidat. Talán valaki olyat kerestél, aki megért.
Cheffette04: Te megértesz?
RosePetal01: Talán igen. Beszélnél magadról?
Cheffette04: Maradjunk most annyiban, hogy nő vagyok. A többit majd később, ha tényleg megértjük egymást. Te mondasz valamit magadról?
RosePetal01: Én is nő vagyok. Fiatal és szingli. Szóval? Miért vagy szomorú? Magány?
Cheffette04: Hosszan, vagy röviden?
RosePetal01: Ahogy szeretnéd.


Bence

Évek óta barátok voltunk Bencével és a többiekkel. Még a középsuliból ismertük egymást. Bence volt az, akinek mindig hosszú kapcsolatai voltak, én pedig, aki inkább élvezte az életet és nem táborozott le senki mellett. Egyik nap kitalálták a srácok, hogy menjünk el a hegyekbe túrázni, természetesen csajok nélkül és engedjük ki egy kicsit a fáradt gőzt. Tetszett az ötlet, de pont arra a hétvégére ígértem meg a tesómnak, hogy segítek költözni, és nem akartam szarban hagyni. Így nem tartottam velük. És talán pont ez okozta a vesztemet.
Péntek délután volt, tudtam, hogy a srácok valószínűleg már nagyban söröznek valami kis hegyvidéki kunyhóban, én meg itt rohadok a monitor előtt a munkában. Már bántam, hogy nem mentem velük. Nagy nehezen letelt a munkaidő, és a kollégáim kitalálták, hogy menjünk el este bulizni,


DEC.
29.
2016

Munkahelyi dugás

A történet 2002-ben kezdődött, amikor költségracionalizálás miatt bezárták az országos hatókörű cégünknek azt a kirendeltségét, amelyet vezettem. Sok embernek szűnt meg sajnos ezáltal a munkaviszonya, de én szerencsés voltam, az országos központba kerültem, ahol a harmadik számú vezető lettem.
Minden rosszban van valami jó, a kirendeltségünk megszűnésével véget ért egy nyolc éves munkahelyi kapcsolat életem legjobb nőjével. Érdekes, hogy bár soha nem volt ilyen tökéletes alakú és megjelenésű bombázó az életemben, mégis úgy gondolok a végére, hogy az nekem jó volt.
Amikor hozzánk került, mindenki, én is csak a nyálamat csorgattam, hogy micsoda bombázó, nem gondoltam volna, hogy mellém, alám sodorja az élet.
Azután úgy alakult, hogy napi munka kapcsolatba kerültünk, amelynek során kiderült, hogy ő is emberből van, és én sem vagyok esélytelen.


Büntetésem 1. rész

Kikötve fekszem az ágyban. Épp az elôbb tömtél egy bugyit a számba és közölted hogy csúnyán meg leszek büntetve azért mert elloptam Dóri használt bugyiját. Teljesen ledermedve fekszem, te pedig még egy szájpecket is a fejemre csatolsz nehogy kiköpjem a bugyit.
- Nem ajánlom hogy ellenkezni próbálj, mert csak te húzhatod a rövidebbet - figyelmeztetsz. Egy nagyon kicsi és szűk kék kockás short van rajtad, és egy spagettipántos top, ami csak a melled alá ér le. Az ágy végéhez sétálsz, és kötelet kötsz a jobb térdemre. Ezután az ágy végénél matatsz a kötéllel. Végül az ágy másik végéhez jössz, és a kötéllel felhúzod a térdem, és kikötöd. Miután ugyanezt eljátszod a másik lábommal is, látom hogy szülőpózba kényszerítettél. Sehogy sem tudok szabadulni, mert jó szorosan kötöttél meg. Szétnézek a szobában. Dóri utazótáskája ugyanott van ahonnan tegnap kiloptam belőle a használt bugyiját. Volt mellette azonban egy másik bőrönd is.


DEC.
28.
2016

Megosztás

- Az enyém vagy - Morogta. Az enyém az örömöd, a sírásod, az édes kis puncid, a szűk segged. Az enyém Terrie. Az enyém mindened. Szeretnélek elcsábítani, felizgatni, nézni azt, ahogy megtapasztalod a saját szexuális fantáziádat, amiről eddig csak álmodtál. Mire a nő kitalálhatta volna a szándékát, az ujjait bele akasztotta a ruhába, és egy gyors mozdulattal ketté rántotta a ruhát rajta. A gombok szanaszét szóródtak. Terrie a meglepetéstől levegő után kapkodott, majd felnyögött az élvezettől, amikor a férfi ajka az övére tapadt, és a nyelve birtokba vette a száját. A férfi lerántotta a selymes testéről a rajta maradt ruha foszlányokat majd egy pillanatra később a mellkasához rántotta őt.
Jesse egyiptomi pamut inge a mellbimbóit égetően kidörzsölte, ahogy éhesen mozgott az ajka az övén, a nyelvét bele döfte a szájába, és belülről nyalogatni kezdte őt. Teljesen összefonódott vele oly annyira, hogy felnyögtek a növekvő vágyakozástól.


Szorult helyzetben 1. rész

Rachel Farmer kilépett a zuhany alól és megnézte magát a tükörben és teljesen elégedett volt azzal, amit látott. Annak ellenére, hogy az összes fiú álmában ő szerepelt, szerény és közvetlen volt. Egy törölközőt csavart maga köré, és bement az öltözőbe, ahol a többi szurkolólány tett-vett. Barátságban volt mindegyikkel. Némelyikükkel jobban, mint másokkal, de az összessel jól kijött. Az édesanyja szerint ez valami örökölt adottsága lehetett.
-Rach! Sara és én elmegyünk valamit enni. Nem csatlakozol hozzánk? -szólalt meg mögötte Cindy, az egyik csapattársa.
-Sajnálom, de már majdnem öt óra van. Mrs Lowell-nél elmulasztottam egy matematika dolgozatot és azt akarom pótolni. Semmi kedvem pénteken itt maradni a következő fogadóóráján.


DEC.
27.
2016

Fiatal nénikém kiéhezett puncija

Ez nem is olyan régen történt velem így hát elmesélem nektek. Még az egyetemre jártam akkoriba és éppen hogy haza értem a nyári szünetre, amikor anyám közli, hogy Sue nagynéném szeretné, ha meglátogatnám mivel már egy pár éve nem látott. Sue anyám húga kb. harminc éves lehetett, ahogy számolgattam. A család fekete báránya volt, soha nem ment férjhez, a rossz nyelvek szerint egy igazi vadmacska volt.
A következő szombaton átmentem hozzá. Becsengettem és vártam. Nem kellett sokáig várnom mivel Sue elég hamar kinyitotta az ajtót. Amikor kinyitotta az ajtót köpni-nyelni nem tudtam. Sue egy szűk pólót és egy kicsi és annál szűkebb rövid nadrágot viselt, ami a tevepatát kihangsúlyozta. A tevepatát jól megbámultam és elgondoltam, hogy milyen jó lenne, ha oda tudnék férkőzni egy kicsit. Sue megölet és megpuszilt, majd betessékelt a házba. Úgy gondoltam, hogy ekkor majd elmeséli, hogy miért is akart engem látni.


Elkéstem

Újra este lett és én megint későn érkeztem haza. A vacsora rég kihűlten fogadott a terített asztalon. És ekkor ugrott be, hogy megígértem a kedvesemnek, hogy ma este együtt vacsorázunk. Mint láttam Ő erre nagyon is készült. A munka megint a magánéletem rovására ment...
A vacsorát gyorsan a mikróban megmelegítettem és villámgyorsan el is fogyasztottam. A fáradtság engem is utolért és éreztem, hogy a szemem mindjárt lecsukódik. Az emeletre halk léptekkel másztam fel, de tudtam, előbb vagy utóbb úgy is szembe fogok találkozni a párom haragjával. Halkan nyomtam le a fürdőszoba kilincsét. Beléptem, megszabadultam minden ruhámtól és kellemes meleg zuhany alá álltam. Megtöröltem magam, majd a vizes törölközőt magam mögött a földre dobva a hálószobába léptem. De erre nem voltam felkészülve...