Újabb kölcsön - A fővárosi kaland kezdete

Szavazás átlaga: 7.04 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2023. március 13.
Hossz: 71 667 karakter
Elolvasva: 1 923 alkalommal
Két évvel korábban izgalmas kalandot éltünk át feleségemmel Nádjával, amikoris Anton barátunkat húztuk ki a pácból. Akkori mentőakciónk izgalmas szexuális kalandba torkollott, mely nemcsak megváltoztatta további életünket, szexuális attitűdünket, de anyagi hozadéka is volt, mivel szolgálatunkkal letörlesztettük adósságunkat. Kalandunk során, amibe Anton cimboránk rángatott bele, megismerkedtünk és barátságot kötöttünk szimpatikus, érdekes emberekkel, valamint új vágyakkal, érzelmekkel lettünk gazdagabbak. A lezajlott eseményeket kedvesemmel párhuzamos elbeszélésben ismertettük egy korábbi beszámolónkban, melynek a "Gyors törlesztés" címet adtuk. Tehát, ha a nyájas olvasóban az a vágy ébred fel jelen sorok olvasása közben, hogy az előzményeknek után nézzen, azt az említett írás megismerésével megteheti.

A történet idején a 20-as évek végén lévő értelmiségi pár voltunk. Emlékeztetőül elmondom, hogy feleségem karcsú, arányos testalkatú, kerek fenekű, közepes cicikkel, halvány bimbókkal megáldott csajszi. Arca bájos, kezei lábai kicsik, kecsesek, haja barna vállig érő, amit legszívesebben középen csurkában összefogva hord. Ilyenkor izgató nyaka oly igéző, hogy a férfiszemek nemigen kerülik el, ahogy melltartó nélküli dekoltázsa és kerek popsija is az érdeklődésük központjában szokott lenni. Szeret szoknyában, olykor bugyi nélkül sétálgatni, ami számos izgalmas élménnyel ajándékozott már meg minket és a kíváncsi szemeket is. Olyan teremtés aki után megfordulnak a férfiak, füttyentenek és társaságban szívesen legyeskednek körülötte. Mindig is tökéletesen hűséges volt, más férfiakkal és nőkkel csak közös akaratunkból együtt alakítottunk ki szexuális kapcsolatot. Szerelmünk óta tart és oly mély, hogy egymásban vakon megbízunk és megbíztunk akkor is amikor szexuális vágyaink, álmaink megvalósításához életünk során néhány próbatételen már átestünk. Rólam jelen történet szempontjából nem sokat szükséges tudni, talán csak annyit, hogy a fenti szexi cicus jókedvű, vidám hangulatú, sportos testalkatú férje vagyok több mint egy évtizede.

Folytatva a már említett gyors adósságtörlesztés történetét, egy esti közben visszaemlékezve beszélgettünk az eseményekről – amit mindig is szívesen tettünk – és szóba került a sztori egyik főszereplőjének, a vállalat igazgatójának tette és szavai Anton bulijának végén, miközben nejem a ruháit keresgélte.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 33 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.04 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!