Hírek


JAN.
5.
2017

Két pasi és egy kicsi...

Tamással már régóta dédelgettünk a vágyat: hármasban 2 nővel és fordított felállásban, két pasi meg én.
Számomra fontos, hogy megismerjem azt, akivel testi kapcsolatba kerülök. Ezért beletelt egy kis időbe, míg a vágyból beteljesülés lett. Megismerkedtem Tamás barátjával. Váltottunk néhány levelet, ecseteltük, ki mit szeret a szexben, mi az, ami taszítja. Engem leginkább az a tudat taszított, hogy esetleg a két pasi egymáshoz ér. Megnyugtattak, semmi ilyen nem fog történni.
Végre sikerült egy alkalmas időpontot megbeszélnünk. Fura mód ez épp március 15 - re esett.
Nagy izgalommal vártam a „márciusi ifjakat.”. Mivel nem volt még ilyen élményben részem, a szívem picit hevesebben vert, hol fáztam, hol pedig melegem lett.
Végre megérkeztek! Tamás barátja épp olyan volt, mint a fotókon. Magas, karcsú, gyönyörû kék szemek.


Büntetésem 2. rész

Kikötve fekszem az ágyban, seggemben vibrátorral és erényövvel farkamon. Számban spermás boxer és bugyi van a fejemen. Itt hagytatok szenvedni. A videót nézem amin mind a ketten élveztek. Már vagy két órája mentetek el itthonról. Farkam egyre jobban beledagad az erényövbe és teljesen ki vagyok készülve. Éppen hangosan nyögve spriccelsz a videón mikor meghallom az ajtó csukódást és a nevetgéléseteket. Megkönnyebbülök és rettegek egyszerre. Mindketten beléptek a szobába. Te vagy elöl Dóri pedig mögötted jön. Elgurítod a laptopot elôlem és megszólalsz.
- Szia édes. Remélem tetszett a műsor - kacsintasz rám, maid a fenekemet nézed meg hogy bennem van - e még a vibrátor.
- Jó kisfiú volt? - kérdezi Dóri tőled, miközben a laptopon pötyög.


JAN.
4.
2017

Élvezetes utazás

Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.
Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, hogy én végzem a munka oroszlánrészét, amíg ő a melleimet bámulja jobb esetben, vagy egyértelmű célzásokkal bombáz rosszabb esetben. Nem is esne rosszul egy kiadós jó szex, de nem pont a kicsi, kopasz ráadásul kövér vén kujon főnökömmel.
Bosszúból, amiért nem tettem szét a lábaimat neki elküldött egy fontos üzleti tárgyalásra pont a szülinapomon. De ha már pech legyen jó nagy, nem jártak a vihar miatt a repülőjáratok sem, tehát távolsági busszal kellett több száz mérföldet utaznom és tudtam így rámegy az egész hétvégém.


A sötét utas

Azért ezt a címet választottam, mert néha olyan érzésem támad, hogy én is hasonló életet élek, mint Dexter Morgan.
Akinek a látszólag normális életén kívül van egy titkos énje is, ami időnként visszatarthatatlanul föltör a mélyből, mielőbbi kielégülést sürgetve magának.
Majd miután belakmározott a tiltott élvezetből, egy darabig ismét megbúvik a felszín mögött.
Aztán egy - két hét múlva kezdődik minden elölről. Hogy most akkor melyik vagyok én? Ezt a kérdést egy időben rengetegszer feltettem magamnak.
Tini lány koromban először megijedtem magamtól, mert azt hittem, idővel leszbikus leszek.
Pedig vonzódtam a fiúkhoz, de néha amikor már hetek óta igyekeztem elfojtani a homoszexuális vágyamat egy lány iránt,
végül mindig szakadt a cérna, és egy iszonyatosan izgató leszbikus önkielégítés következett.


JAN.
3.
2017

Boszorkányszombat

Boszorkányok vannak. Mármint nem képletesen meg a mesékben, hanem valódi, hús-vér nők azok. Nem lehet felismerni őket, olyanok, mint mások. Annyira, hogy általában fiatal, csinos lányok bőrébe bújnak, így csábítják el áldozataikat. Engem is, de én ezt akarom. ugyanis boszorkányvadász vagyok. Hagyom, hogy elcsábítsanak, és a végén kiűzöm a boszorkányt a lányokból. Legalábbis eddig így történt.
Dórival a neten ismerkedtem meg, igazi belevaló csaj volt, egyből látszott rajta, hogy mindenben benne van, aminek nagyon örültem, mert már régen nem voltam lánnyal. Aztán a harmadik randin már hozzá mentünk fel. Nem gyanítottam semmit, sima dögös lány volt, középmagas, félhosszú barna hajjal és gyönyörű kék szemekkel. Formás alakját szűk nadrágokkal hangsúlyozta ki, meg push-upot melltartóval. Mindegy is, mert pici, ám nagyon szép mellei voltak.


Mit tanultam a Literotica-n?

Régóta olvasom már Literotica-t, és azt tapasztaltam, ott lehet az élet legfontosabb dolgait a legjobban megtanulni. Az oldalt már egyenesen egy önsegítő portálnak tekintem. Olyan sokat tanultam, hogy kötelességemnek érzem viszonozni a legfontosabb tanulságok megosztásával mindazon olvasók és írók részére, akiknek gondjaik vannak a felnőttlét ezen rejtett tanulságainak megfejtéseivel. Mert hát én ilyen pasi/csaj vagyok (lásd még a 20. pontot).
1. Sose mondjunk le egy részvételt egy bulin a feleségünkkel
Ilyen esetben nejünk házasságtörést fog elkövetni. Mondjuk érthető. Mi bosszantottuk fel a hihetetlenül önző és kicsinyes cselekedetünkkel, hogy nehogy már kirúgjanak egy bulin való részvétel kedvéért.
Az ott jelenlévő szingli pasik, meg jónéhány a házasok közül is rá fog jönni, hogy a nejünk most meg fog minket csalni, és versengeni fognak a kegyeiért.


JAN.
2.
2017

Szorult helyzetben 2. rész

Kitty pár napig egyszerűen megpróbálta figyelmen kívül hagyni, ami történt. Felkelt, ellátta a családot, majd munkába indult. Találkozott Rachel-lel és néha beszéltek, de soha nem említették a dolgot, ami miatt leginkább aggódtak. Rachel egy kicsit feszültnek tűnt, de ezen kívül minden normálisan zajlott. Az egy kivétel az izzó gyűlölet volt a lányban, amikor az Arielre nézett. Kitty egyszer látta, hogy Rachel szó szerint elhúzódik Arieltől, amikor a folyosón véletlenül találkoztak. Megszakadt a lány miatt a szíve, de nem tehetett érte semmit. Ariel többé nem mondott semmit. Talán csak blöffölt. Amúgy sem tenné ki a videót az internetre, mert az már önmagában illegális lenne - gondolta Kitty.
Azután az egyik este, amikor a férje “munkaúton” volt és a fia már aludt, egy pohár bor mellett a konyhaasztalánál gondolkodott. A történtek teljes abszurditása ekkor tudatosult benne. Nem csak a zsarolás.


Linda

Lindával régóta ismerjük egymást. Még a bulizós korszakomban lógtunk sokat együtt a nővérével, aki néha elhozta magával az akkor még szinte gyereklány, törékeny, csendes kishúgát is. Persze mi srácok ezt nem vettük zokon, csak büszkén álltunk oda Linda mellé, ha egy pillantással jelezte, hogy ki kell menteni egy-egy nem kívánatos személy társaságából. Ilyenkor, mint „bátyóka” jelentünk meg mellette és már le is volt rendezve a dolog. Nem beszéltük ezt meg előre, de valahogy így alakult ki.
Aztán valahogy szétszóródott a csapat. Én egyetemre kerültem, a srácok dolgozni kezdtek, Linda és a nővére - mivel fiatalabbak voltak nálunk- pedig új haveri társasághoz csapódott. Aztán én is dolgozni kezdtem, és El is veszítettem őket pár évre szem elől.