Hírek

JAN.
17.
2017

A titkárnő és a főnök

Nem tudom, milyen helyen dolgozol, kedves nőnemőű olvasóm, de vannak olyan munkahelyek, ahol a főnök bizony néha rosszkedvőűen ébred… ráadásul otthon az asszonnyal fasírtban van, tombol benne a tesztoszteron! És erre jössz te, az izgató, vonzó titkárnő, akit nem kaphat meg… ettől keményen bánik veled, soha egy mosoly, vagy egy bíztató szó! Csak rideg utasítások.
Pedig neked tetszik a főnököd, a kedvéért sminkelsz reggelente, néha kicsit rövidebb szoknyát is felveszel, és igyekszel mindenben kiszolgálni. De úgy tesz, mintha észre se venne...
Egyszer, éppen kávét hozol neki, de elkalandozol gondolatban, ügyetlenül nyúlsz a csésze után, és véletlenül ráborítod a nadrágjára… Rögtön ideges lesz, és lehord mindennek, de ettől nem ijedsz meg, inkább izgalomba hoz… ahogy megragadja a karod, és erősen fogja, de nem durván, nem fáj… nagyon szabadkozol, de ahogy meleg barna szemeibe nézel, izgatottságod odáig fokozódik,


JAN.
16.
2017

Anális szex egy orvostanhallgatóval

Az egyik ismerősöm orvosnak tanult. Jó ideig nem láttuk egymást, mivel a baráti körben akadtak gondok korábban. Cimborám azon a nyáron ismét összeröffentette a régi bandát, hogy menjünk el a nyaralójukba egy laza hétvégére megemlékezni a régi szép gondtalan évekre.
A leutazás elég soká tartott, lévén a hely a világ végén van, a ház meg még azon is túl. Az úton sztorizgattunk, meg mindenki elmesélte, hogy mi történt vele, amióta nem láttuk egymást.
Kora este lett, mire leértünk. A társaság egy része már korábban odaért ez meg is látszott rajtuk. Gyorsan kerestünk magunknak egy ágyat, majd igyekeztünk behozni a lemaradást. A vacsora már vígan rotyogott a bográcsban így a korábban érkezettekkel beszélgettünk.
A leányzó is a korábbi turnussal érkezett. Most is ugyan olyan jól nézett ki, mint mikor legutoljára találkoztunk. Beszélgetésbe elegyedtünk. Kiderült, hogy megvalósítja régi álmát orvosnak tanul.


Kiadások 2. rész

Néhány hónappal később Jayne újra az édesanyjánál ült a konyhában és kávéját kortyolgatva kifelé bámult az ablakon. 10 000 dollár sok pénznek tűnik, de nem az, ha két háztartásról és hiteltörlesztésekről van szó.
Megfordult és meglátta Carla formás hátsóját a szűk nadrágban, ahogy a nő előrehajolva éppen a kávéfőzőt tette el. Bevillant az emlék, ahogy a nyelve azt a popsit simogatja és Jayne elvörösödött. Carla az édesanyja és ezen semmi nem változtat. Valami szégyenletes dolgot tettek, de nem azért, mert romlottak voltak, hanem mert szükségük volt a pénzre.
- Mennyi maradt? - kérdezte Carla aggódó arckifejezéssel, miután leült az egyik székre.
- Szinte az egész elment. - mondta meg őszintén Jayne, majd a haját megigazítva a kávésbögréjébe nézett. Amikor újra felpillantott esküdni mert volna, hogy Carla a mellét nézi.


JAN.
13.
2017

Fantázia Sztárjaimmal - Eve Angel

- Segíthetek? - kérdezte Eve, miután kinyitotta az ajtót.
- Igen - válaszoltam. - Két napja beszéltünk telefonon, Teller Dávid vagyok az Interpolitan magazin újságírója.
- Ja, igen már emlékszem - mosolyodott el. - Gyere be! - mutatott befelé, mire én megköszönve léptem be mellette.
A 166 centi "magas" nő mellett én egy kolosszusnak tűnhetek a magam 186 centimmel és a 92 kilós testemmel. Előreláthatóan fogunk még találkozni így elmondanám a rövid jellemzésem. 22 éves barna szemű, sötétbarna, rövid hajú férfiú vagyok.
Eve háza kívülről egy modern, kicsit szerény, fehér ház, viszont belülről hemzsegnek a fotóktól, festményektől, különböző helyekről szervált szuvenírektől és a virágoktól. A padlócsempe kellemesen hideg volt a felmelegedett talpamnak és a fehér fal kiváló tisztaságot sugárzott a szememnek. Olyan volt, mintha ez egy nyaraló lenne, ahol egy bejárónő takarít mindennap.


A bugyivásárlás

Volt az életemnek egy igen vidám, gondtalan szakasza, amikor egy egyetemi városban laktam egyedül, és aránylag független voltam mindentől, és mindenkitől.
Akkoriban abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy pénznek, és időnek is bővében voltam, így gyakran elmerülhettem a bulizás, piálás, csajozás világában. Nem hajszoltam különösebben a kalandokat, de ha rám találtak, nem tértem ki előlük. És gyakran rám találtak, mert a lányok szerint jóképű, sportos, vidám természetű srác voltam, aki benne volt minden hülyeségben.
Egy ráérős délután a város sétálóutcáján lődörögtem, nézegettem a csajokat és a kirakatokat.
Épp fűztem egy tanítóképzős lányt, gondoltam, nézek neki valami kis ajándékot, hogy könnyebben a puncijához férkőzhessek. Azonban semmi ötletem nem volt, így az utcán, sorakozó boltoktól vártam ihletet.


JAN.
12.
2017

Szorult helyzetben 3. rész

Amikor egy délután Rachel hazatért, azt vette észre, hogy édesanyja kiegyenesítette a haját és egy estélyi ruhában nézegeti magát a tükörben. A vállán egy győzteseknek járó selyemszalag futott át még a szépségversenyes korszakából.
- Mit gondolsz? - kérdezte Emma a lánya felé fordulva.
- Mit csinálsz? - kérdezte Rachel.
Zavarta, hogy az anyja nem tudott elszakadni a régmúlt dicsőségétől. Miért nem tud felnőni, és miért nem tudja elfogadni, hogy már nem szépségkirálynő, a lányát pedig nem érdekli a dolog?
- Már mondtam. Neveztem a Mrs Derby City versenyre. Pár hét múlva lesz és látni akartam, hogy hogyan nézek ki estélyiben.
Ez már tényleg szánalmas - gondolta a lány.
- Anya, te túl ... - kezdte, de jobban megnézte az anyját.


A csoda 2-3. rész

2. rész
Én pedig szívből jövően mélyet nevettem a könnyem is kicsordult, a szilaj jókedv hanyatt dobott az ágyon.
- Te aztán tudod, hogy kell egy lányt elcsábítani!
Fölém hajol, sokat mondóan néz rám. Átveti a lábát rajtam és csípőmre ül. Úgy helyezkedik, hogy gondosan nyírt szeméremszőrzete az én csupasz puncimhoz érjen. Kezeimet a magasba tartja, mozdulni sem tudok, habár nem is akarok. Kissé megmozgatja csípőjét, jól tudva milyen élmény lesz ez nekem. Oda testem vélt nyugalma... Elkomolyodik, ahogy rám néz:
- Mondani akarok valamit.
- Most akár mit is mondasz, én buzgón helyeselni fogok. Mivel ki vagyok szolgáltatva neked. - válaszolom, és igyekeztem ajkaim közé csippenteni orrom előtt lévő mellbimbója közül legalább az egyiket.


JAN.
11.
2017

Hármasban...

A párommal már hét éve vagyunk együtt, szexuális életünk az utóbbi hónapokban eléggé ellaposodott. Hiába dobtuk fel mindenféle játékszerrel, újabbnál újabb pozitúrákkal, vagy esetleg extrém helyekkel, egyszerűen már nem éreztük az igazinak. Gondolom ezzel az érzéssel már sokak találkoztak, akik hosszabb párkapcsolatban élnek. Egyszer felhoztam neki az ötletet hogy mi lenne ha kipróbálnánk az édes hármast, ráadásul én nem a tipikus férfi álommal hozakodtam elő azaz a két nő egy férfi hanem pont az ellenkezőjével. Tetszett neki az ötlet, bár rengeteg kétsége, és félelme támadt az egésszel kapcsolatban. Párnapos gondolkodás és hosszas beszélgetések után végül mindketten eldöntöttük, hogy kipróbáljuk. Ezután jött a neheze, kiválasztani a harmadik félt, barát, ismeretlen, egy ismerős.