Hírek

OKT.
9.
2018

Egy kamasz fiú és egy érett férfi - avagy Andor és én

Ez a történet egy 36 éves középkorú férfi és egy tinédzser srác története.
Tomi vagyok és idén ünnepeltem az 50. születésnapomat. Akkor ott kezdeném a történetemet, hogy ekkortájt úgy 2004-ben jártunk időbe. Hétvégenként, amikor az időm is engedte, akkor mellékállásban egy diszkóba dolgoztam. Az egyik péntek este az egyik vendégsráccal végig szemeztünk. Nagyon helyes volt. Úgy 180-185 cm magas, 75-90 kg testtömegű srác, akinek a szeme gyönyörűen csillogó tengerkék, haja szőkésbarna középhosszú és göndör volt. A ruházata pedig igényességre utalt. Láthatóan frissen vasalt fehér ingének hála kissé látható volt (főleg közelebbről) a felsőteste, ami magáért beszélt. Arányos, és jól kidolgozott volt. Ezen kívül volt egy térdig érő farmer rövidnadrág, egy szépen megtisztított szandál. A rövidnadrágnak és a szandálnak (amibe szerencsére mezítlábasan volt) hála nagyon jól kivehető volt az, hogy milyen szexi és izmos lábai vannak.


OKT.
8.
2018

Motel

- Mi a további hétvégi program? - kérdezte panaszosan Noah a konyhaasztalnál ülve, miközben mindenféle unokaöccsök és - húgok rohangáltak a házban totális káoszt okozva.
- Időtöltés a családdal? - kérdezett vissza az anyja szarkasztikusan.
- Rossz öltlet volt ez az út.
- Nem volt az. Ritkán tudjuk összehozni a tágabb családot és ki kell használni az alkalmat.
- Ha Jack-nek nem kellene dolgoznia, biztosan nem tudnék itt lenni. - mondta a testvére, Holly és újabb adag pattogatott kukoricát öntött egy nagy tálba.
- Látod? Erről beszélek. - mondta az anyjuk.
A családtagok megkezdték a levonulást a nagyszülők alagsori moziszobájába. Az egykori ütött-kopott projektor helyett most egy vadonatúj ultra nagy képernyős tv volt a központi elem a szobában.


A borosgazda 11. rész

Augusztusban nagyon beindultunk minden este csoportunk volt. A környéken már minden bort felvásároltam, mert a miénk rég elfogyott. A szőlőben elfogytak a munkák, így az asszonyok tudtak segíteni a pincénél, és a konyhában is. Jól is jött az erősítés, mert már a kis csapatom kezdett fáradni. Az egyik utazási iroda akivel kapcsolatban voltam, heti két-három alkalommal is küldött csoportot. Ezeknek a csoportoknak Bea volt az idegenvezetőjük, mivel egyre sűrűbben találkoztunk sikerült összebarátkoznunk. Bea a harmincas évei elején járt, magas vékony csaj volt formás mellekkel, és gömbölyű popóval. Fekete rövid haját kihangsúlyozta hófehér bőre. Megtudtam, hogy már öt éve férjnél van, sajnos nem sikerült teherbe esnie, pedig nagyon szeretne gyereket. Általában nyugodt, kedves volt a csapatával, de ezen az estén nagyon ideges volt amikor megérkeztek.


OKT.
5.
2018

Nagyi 1. rész

A történetem jó pár évvel ezelőttről indítom a megértés véget. Én 18 évvel ezelőtt egy tanyára születtem. Harmadik generáció voltam akkor már. Elsők a nagyszüleim, a 37 éves mamám és a 10 évvel idősebb tatám. A szüleim a másod generáció 19 éves Édesanyám és a 26 éves Édesapám. 75 hold föld közepén volt a tanya amit a család és a napszámosok műveltek. Traktorral közlekedtünk mindenhova az autó csak hosszabb utakra havi 1-2 alkalommal került elő. A két nő vigyázott rám felváltva 13 éves koromig, hiszen a férfiak a munka frontján ténykedtek. Anyukám a könyveléssel is lefoglalta magát olyankor a mamám, aki simán az anyukám is lehetett volna, figyelt rám. Ekkor történt az első tragédia, tatám és édesapám a traktorral felborultak ami kigyulladt és mindketten benne égtek mire megérkezett a segítség. A két nő gyorsan és utólag kiderült áron alul szabadult meg mindentől és költöztünk a faluba egy nagy emeletes családi házba.


A jakuzzi

- Itt vagytok hátul? - kiáltotta Ted.
- Igen, gyere erre! - kiáltottam és már hallottam is a kapu nyílását majd záródását.
Debbie szeme hatalmasra tágult, amikor meghallotta Ted hangját; épp a jacuzziban pihengetett. Fel akarta kapni a köntösét, de rádöbbent, hogy mindkettőnké a túloldalon hevert, egy széken.
- Jaj, ne, Gary, Gary, én meztelen vagyok - hebegte Debbie, miközben hevesen forgolódott a jacuzziban, de végül állig belemerült a vízbe.
- Hát nem így terveztem - hazudtam vállat vonva, és a lehető legártatlanabbul néztem a feleségemre.
Ted pont időben érkezett. Örömmel vállalta, hogy csak úgy beugorjon pár papírral ilyen késő este. Lássuk, hátha alakul majd valami a feleségemmel.
Ted benézett a sarok mögül.


OKT.
4.
2018

Amit megszelídítesz 2. rész

- Na, ne mondd! - kapott el végre, keze hajamba gabalyodott, ahogy magához rántott egy szenvedélyes csókra.
A következő pillanatban már maga alá gyűrt, fulladozón izgatta a nyelvem, számat, combomba markolt, ahogy igyekezett szétfeszíteni lábaimat. Levegő után kapkodtam, ahogy szája a nyakamra csúszott, csókolt, harapott, nyalt, úgy éreztem, fel akar falni és talán nem is tévedtem sokat.
- Talán telefonálj haza. - Szerettem volna egy kis időt nyerni, hogy összeszedjem magam.
- Hány óra? - morogta a bőrömbe, fel se nézett.
Kitekeredve igyekeztem rálátni az ágy melletti órára, nehézkesen ment, a matracba préselt.
- Háromnegyed kilenc - nyögtem, ahogy mélyen a szájába szívta az egyik mellbimbóm, a másikat pedig a tenyerével ingerelte.


Balatoni nyaralás 3. rész

Dani visszament a szobájukba, én pedig öcsém mellé ültem az ágyra, aki még mindig aludt, így hát megsímogattam a hasát, és egy arcrapuszival együtt felébresztettem. Percekkel később Dani haverom is megérkezett, immár öccse társaságában.
- Na együtt a csapat! Most már csak ki kellene találni mit csináljunk ma. – dobtam fel a témát, ötleteket várva. A két lurkó persze egyből a vízbe akart menni, de mivel mi Danival már túl voltunk ezen, két részre vált a csapat. Az öcséinket hátra hagyva haverommal kisétáltunk a kikötőbe, felmentünk a kilátóba is, mondhatni elvoltunk, végre egy kicsit a tesók nélkül. Amúgyis 14 évesek már, nem kell hogy mindig a nyakunkon lógjanak. A strand felé vettük az irányt, de így reggelről még csak imitt-amott bóklászott pár ember. Közben mindketten éhesek voltunk már, ezért hazamentünk, hogy gyorsan valami reggelit készítsek.


OKT.
3.
2018

Magasabb szintre léptünk 3. rész

Újra dolgos hétköznapok jöttek, amikor is kényesen kerültük a témát. Néha azért szeretkeztünk is. Egyik este, mikor viszonylag emberi időben keveredtünk mind a ketten haza, vacsora közben azért rákérdeztem Mónira, hogy hogy áll a leszbikus szexszel. Elvörösödött kissé, és zavartan válaszolta:
- Eddig úgy tudtam, hogy sehogy... Most fogalmam sincs róla.
Egyelőre ennyiben maradtunk. Gyorsan megfürödtünk vacsora után, és irány az ágy. Mónin csak egy kis rövid hálóingszerűség volt, mely nagyon sok mindent megmutatott. Bugyit nem is vett fel. Rajtam csak egy alsónadrág volt.
Én már feküdtem, mikor Móni mellém bújt. Nyújtottam a karom, és magamhoz húztam. Megcsókoltam, hosszan.
- Nem akarsz mesélni róla? - kérdeztem.
- Hát, ha kíváncsi vagy rá.... mesélhetek.