MÁR
27
2012

Lakásavató 4. fejezet

gruppen, anál, humor

- Hát lehet, hogy korán van, de ma éjjel már nem kapod meg újra a seggem. Nagyon jó volt, de már így sem tudok majd holnap rendesen ülni – jelentette ki April.
Mosolyogtam, és Katyhez fordultam:
- Akkor csak a tiéd marad...
Katy nem mondott semmit, csak nézett félénken. Épp kezdte feladni, hogy a fenekét csak a hagyományos célra használjuk, úgyhogy nem erőltettem, nehogy ellenérzést váltsak ki belőle.
- April, te hányszor csináltad már análisan?
- Háromszor, és eddig ez volt a legjobb. Seggbedughatsz, amikor csak akarsz.
- Kivéve ma éjjel.
- Hát igen.
Meztelenül feküdtünk egy darabig, megittuk a maradék whiskyt és a kólát. Az est korábbi részére gondoltam, és a farkam éledezni kezdett. Ezt mindkét lány észrevette, April fel is szólított:

MÁR
26
2012

Dave-nek segítségre van szüksége

családi

A felesége igazán borzasztó volt. Ő csak azt akarta, hogy mélyen beléhatolhasson, de ő úgy tett, mintha ez legalábbis bűncselekmény lenne. Pam azt mondta, hogy túl nagy a farka, és hogy gyerekeik vannak. Azt hitte, hogy ez elég is. Nos, Dave-nek többre volt ennél szüksége. A szex haszna számára nem csak az volt, hogy gyerekei legyek. Egy férfinak szükségletei vannak.
Kiszolgálta legalább, gondolkozott. Tudta, hogy Pam mennyire vallásos, már amikor elvette feleségül. Ki nem hagyott volna egy vasárnapi misét sem, és gyakran dorgálta meg, miszerint "Isten figyel", amikor káromkodott. Hát bassza meg. Ez volt a probléma, nem hagyta.
Pam soha nem volt jó az ágyban. Habár a szűk volta mindig is csodálatos érzés volt Dave-nek, soha nem volt elég nedves. És a legrosszabb még hátravan, csak feküdt ott, csukott szemekkel, az oldala mellé zárt karokkal. Ezenfelül nem volt hajlandó rá,...

*  *  *

A kávé illata 2. rész - Úton a tudás felé

hetero

Földöntúli mosollyal tántorogtam a szobámba. Nem tudtam kiverni a fejemből ami velem történt. Még a gatyámat sem vettem fel, élveztem a meztelenséget, és elégedett voltam a világgal. A következő napokban ha eszembe jutott Anikó, és hogy mit művelt velem, máris maszturbálnom kellett. Viszont mihamarabb szerettem volna újra vele lenni. Hajtott a vágy. Anyám sajnos otthon volt a következő napokban. Aztán 4 nap múlva, Anikó újra ott kávézott anyámmal a konyhában, én is kimentem hozzájuk. Mikor anyám másfelé figyelt, oda suttogtam Anikónak, hogy "holnap!!!". Mosolygott, majd rám kacsintott.
Reggel nagy volt az izgalom bennem. Hamar odatettem a kávét, kinyitottam az ablakot. Féltem is ugyanakkor, hogy újra hamar végem lesz, és Anikó csalódott lesz bennem. A kávé lefőtt, de Anikó nem jelentkezett. Sokáig vártam, és csalódott voltam. Már arra gondoltam, vágyaim könnyítésére...

*  *  *
MÁR
23
2012

Szeretkezés este

hetero, anál

Már alig vártam, hogy hazaérjen. Éreztem, ahogy egész nap átjárja a testemet a vágy, hogy végre átöleljen, megérintsen. Már majdnem megőrültem a várakozástól, minden perc egy órának tűnt, de tudtam, hogy már nem kell sokáig várnom Rá.
A biztonság kedvéért, vettem egy üveg bort – hiszen, ahogy azt mindketten tudtuk – a bor mámorító hatásától mindig nagyon beindulok. Nem gondoltam, hogy szükségem lesz most erre az édes nedűre, hiszen egész testemmel akartam őt, érezni, ahogy belém hatol. És egyébként is, most gyors letámadásra készültem. Már rég nem láttuk egymást, előző nap érkeztem, de mindketten fáradtak voltunk, így csak összeölelkezve elaludtunk.
Hosszú volt ez a 10 nap. Már hozzászoktam a közelségéhez, sajnos így a hiánya még mardosóbb, mint eddig valaha. Persze nem csak a testi vágy az, ami eluralkodik ilyenkor rajtam, hanem a lelke, a jelleme...

*  *  *

Lakásavató 3. fejezet

gruppen, anál, humor

- Most hol van?
- Még alszik. Eléggé kifáradt az éjjel.
- Te kis mohó! Mit csináltatok még?
- Mindenfélét, de meg akarta dugni a fenekemet is, azt már nem engedtem. Hagytam, hogy kényeztesse, egyik ujját be is nyomta, amikor kutyapózban dugtunk, a zuhany alatt meg kinyalta. Nem is volt rossz, csak tegnap este még nem akartam elveszíteni az anális szüzességemet.
- Miért? Túl durva volt?
- Nem, tulajdonképpen egész jól csinálta. Többször is elélveztem, mielőtt a fenekembe dugta volna a hüvelykujját, és nagyon finoman csinálta, centinként, és az igazat megvallva közben olyan keményen baszott, hogy alig éreztem az ujját a fenekemben. Amikor elélveztem, még a lábujjaim is görcsbe rándultak!

MÁR
22
2012

Szertelenségeink 1. rész

hetero

- Mindjárt jövök. - kiáltottam a szobából, meghallva kinyílt a bejárati ajtó.
- Jól van. Készülődj csak! - jött a válasz, de szinte már meglepődni sem volt időm, mert a párom már lépett is be hozzám.
- Jaj! Te vagy az? - kérdeztem nem titkolva riadalmamat.
- Miért? Kire számítottál? - kérdezett vissza.
- Azt hittem a Gyula az. (Nevezzük így a munkatársamat.) Mert ahogy végeztünk az esti vetélkedő előkészületeivel, megbeszéltük együtt megyünk le a partra. - válaszoltam, de már-már alig tudtam befejezni, mert a szavamba vágott.
- Az imént futottam össze vele, azt hiszem épp elindult - mondta és hozzám lépett, hogy átöleljen. Elég vicces volt a helyzet, mert a fürdőruhám még a bokámnál volt, vagyis ott álltam vele szemben meztelenül. Próbáltam ugyan lehajolni, hogy gyorsan magamra rántsam, de már nem tudtam kitérni ölelése elől.

*  *  *

A hentes 1. fejezet

hetero

A penge gyöngéden hatolt az izomba, majd könnyedén végigfutott benne. Mesteri tudásra valló mozdulat volt. A hússzelet finoman hanyatlott a vágódeszkára.
Sötétvörösen izzott, feléledt a kés érintésétől. A hentes bal kezével a jókora hátszínre tenyerelt, a jobbjával szeletelt tovább. A tenyeremben éreztem a hűvös, rugalmas anyag érintését. Láttam, amint a kés belemegy az élettelen, kemény húsba, és tátongó sebet ejt rajta. Az acél végigsiklott a sötét domborulaton, villogott a penge és a csempézett fal.
A hentes egymás mellé rakta a hússzeleteket a vágódeszkán. Tompán cuppantak, mintha megcsókolták volna a fát.
Késheggyel nekilátott a húsdarabok előkészítéséhez, és a zsíros részek lemetszése közben sárga foszlányokat repített a csempézett falra. Letépett egy zsírpapírt a kampóról, a közepére helyezett egy szeletet, aztán a tetejére...

*  *  *
MÁR
21
2012

Hol farkasok üzekednek...

hetero

Kora reggel van, alig néhányan lézengenek a szupermarketben. A karikás szemű árufeltöltők elmerülnek szokásos rutintevékenységeikben. Tekintetem izgató alakú, vörös hajú nőn akad meg, végtelenbe vesző polcsorok között pillantom meg, amint az édességet keresgél.
Abban a pillanatban megkívánom, lelkemből gejzírként tör fel a vágy. Szemem beissza formás domborulatai látványát. Kiterjesztem a tudatomat, ráterítem kéjsóvár vágyam köpönyegét. Mágiám láthatatlan spirálként örvénylik körülötte. Hirtelen mellette termek, minden nehézség nélkül szelem át a kettőnk közti távolságot.
Sugárzik belőlem az erő. Úgy teszek, mintha csak az egyik csokoládét akarnám levenni, ugyanarról a polcról, amelyikről ő. ám mozdulatom iránya megváltozik; finoman határozottsággal megsimogatom combja belső oldalát, tenyerem besiklik a térd felett véget érő szoknya...