Beavatás

Szavazás átlaga: 5.28 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 2.
Hossz: 12 147 karakter
Elolvasva: 765 alkalommal
Mindig is kíváncsi voltam mindenre, ami a szexszel kapcsolatos. Különösen a férfiakra. Mindig a szűk fürdőruhás srácokat néztem, próbáltam megpillantani a farkukat, miközben mellettük álltam a piszoárnál, stb. Korán elkezdtem kiverni az unokatestvéremmel, Tonyval aki nem messze lakott tőlünk.
De csak magunkkal játszottunk, és soha nem a másikéval. Ahogy kellően idős lettem apa úgy gondolta, eljött az ideje hogy egy “kicsit” többet tudjak meg a szexről. Apám húsz évesen ment férjhez, így csak a harmincas éveiben járt, amikor a pubertás koromba léptem. A hálószobám az övék mellett volt, és bár biztos vagyok benne, hogy megpróbálták csendben elintézna a szeretkezéseiket, gyakran hallottam a nyögéseiket és az ágyuk nyikorogását. Ahogy idősebb lettem, gyakran néztem apámat amint zuhanyozott. A legkevésbé sem volt szégyenlős vagy visszafogott, amikor kilépett a zuhany alól hogy helyet cseréljünk. Lenyűgözött a hímvesszője. Bár soha nem láttam merevnek, el tudtam képzelni hogy milyen lehet.
Nem kétséges hogy a szüleim néha meghallhatták az ágyam reccsenését, ahogy gyors ütemben vertem a farkam. Egy doboz papírzsebkendőt tartottam a közelemben, nehogy beszennyezzem az ágyneműt és anyám kérdezősködjön. Ő soha nem beszélt velem a szexről, feltételezve hogy ez az apák munkája.
Az egyik éjszaka közepén arra ébredtem, hogy kinyílt a szobám ajtaja. Tökéletesen mozdulatlan maradtam, de azért a folyosóról beszűrődő fényben láttam hogy apám az. Becsukta az ajtót és odajött az ágyam mellé. Biztosan a földre térdelt, mert nem éreztem hogy az ágy behajlana. Lassan felemelte a takarómat és lehúzta az ágy lábához. Mint szinte mindig, most is hanyatt fekve aludtam és csak a boxerem volt rajtam. Éreztem ahogy apám kigombolja az elejét és vigyázva előhúzza a péniszemet. A következő amit éreztem az volt, hogy puha, meleg, nedves nyelve megnyalja a makkomat, miközben lassan visszahúzta rajta a bőrt. Éreztem hogy megmerevedek, de egy izmomat sem mozdítottam meg.
A következő érzésem az volt, amit SOHA nem fogok elfelejteni. Biztos vagyok benne, hogy minden fiú emlékszik arra, amikor kemény farkuk először csúszott be egy meleg, nedves szájba. Nos, én sem vagyok másképp. Soha életemben nem éreztem még ilyen kellemeset. Levegő után kaptam és ezzel elárultam hogy ébren vagyok. Apa megpaskolta a mellkasomat és azt mondta:
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.28 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!