A+ A-

Ügyfélszolgálat

Gemma nem akarta elhinni, hogy Sam ilyen pofátlan lehet. Elvégre most már ő, Gemma az igazgató. Jó, rendben van, hogy Sam a szálloda tulajdonosa, és ezért ő engedelmességgel tartozik neki, de azért mégis.
Nem volt ő valami kis jöttment a ranglétra alján, hogy csak így kitoljanak vele. Miért őt alázza meg így Sam?
Ráripakodott Samre, azt kérdezte tőle, nem talált senki mást, aki kevésbé elfoglalt és nem olyan fontos ember, hogy azt küldte volna őhelyette?
Sam erre begurult és emlékeztette őt, miszerint a vendégek kiszolgálása továbbra is a munkájához tartozik, függetlenül attól, milyen magas pozíciót tölt már be.
Az sem számított, hogy Gemma úgy gondolta, közöttük valamivel több van már, mint egyszerű munkakapcsolat. Sam már kétszer is meghívta vacsorázni, és munkáról egyszer sem beszéltek. Csak személyes témák kerültek szóba, flörtöltek és kissé becsíptek. Mindkét alkalommal csalódnia kellett, mikor az este az ő ajtajánál ért véget, mert Sam kétségkívül szexis férfi volt. Gemma már jó ideje nem feküdt le senkivel, mégis nagyon megértően viselkedett, megpróbálta elfogadni a helyzetet, hogy ha valami tényleg történne kettejük között, az igencsak komplikálttá tenné az életet.
Most aztán végképp elszúrta a sanszát arra, hogy őt valaha is meztelenül lássa. Volt épp elég alkalmazottjuk a szállóban, akiket külön azért vettek fel, hogy a vendégek sirámaival foglalkozzanak, Samnak tehát nem kellett volna épp Gemmát küldeni smúzolni. A nő tudta, hogy a Toshikoe Enterprises egy nagyvállalat és fontos ügyfél, de kit érdekel? Mért nem küldhettek egy bocsánatkérő levelet meg egy ajándékkosarat, mint azt bárki más tette volna?
Gemma a homlokát ráncolta, miközben túl gyorsan vett be egy kanyart. Sportkocsija kellően gyors volt ahhoz, hogy dühét levezesse, de ha most még ezt a rohadt járgányt is összetörné, az csak súlyosbítana a helyzeten.
Le kellett csillapodnia.
Az irodát könnyű volt megtalálni, és mikor Gemma belépett, egy jól öltözött titkár fogadta, itallal kínálta. Gemma nem fogadta el, minél előbb túl akart esni ezen az egészen, a titkár pedig a Toshikoe Enterprises főnökének irodájába kísérte.
Nagy, tágas iroda volt, jókora sötét mahagóni asztallal, mely a fő bútordarab volt a szobában. Gemma valami idősebb japán férfire számított, ám mikor belépett, az a férfi, aki most felállt az íróasztal mögül, határozottan nem olyan volt, amilyenre ő számított. Magas, szélesvállú, sötét hajjal és szemekkel, az angol arisztokratákra jellemző dölyfös arroganciával és arcán afféle mosollyal, mely akár szexi is lehetett volna, ha nem olyan átkozottul megfélemlítő, sőt hátborzongató.
Am a férfi nagyon szexi volt.
- Ms. Madison, a nevem Lord Chatterton. Örülök, hogy eljött.
Mintha lett volna más választásom, gondolta magában Gemma és közben a férfi panaszait hallgatta. Jogos panaszok voltak és mialatt Gemma biztosította a férfit, hogy ilyesmi többet nem fordul elő, majd kedvezményeket és egyéb üzleti előnyöket ajánlott fel, észrevette, hogy a lord nem is figyel arra, amit mond, ehelyett az ő lábait nézegeti. Tudta, hogy lábai jól mutatnak szűk szoknyájában és selyemharisnyájában. Aznap reggel öltözködés közben Samre gondolt és most úgy tűnt, nem volt hiábavaló az erőfeszítés, mert Lord Chatterton leplezetlenül és elismerően méricskélte őt tetőtől talpig.
Most elkapta a férfi pillantását, az pedig mosolyogva megnyalta ajkát.
- Inna egy pohár bort? - kérdezte most a lord, majd odament a bárszekrényhez és kinyitotta. Drágának tűnő italos palackok sorakoztak ott takaros rendben. - Gondolom, vörösbor megfelel, mondjuk merlot?
A vörösbortól Gemma mindig elálmosodott és lelassult, most mégis bólintott; volt valami ebben a férfiben, amitől nehéz lett volna ellent mondani neki, már a megjelenése is tekintélyt parancsolt. Mialatt a férfi elfordult, Gemma gyorsan kigombolt még két gombot a blúzán, így hangyányit kilátszott piros melltartója; ha netán flörtölnie kell, hogy valahogy kimásszon ebből a kínos helyzetből, legalább kellemesen teljen a délutánja.
Mikor a férfi átnyújtott neki egy poharat, majd ismét leült, Gemma észrevette, hogy erekciója van.
A nő testét elöntötte a forróság.
Rossz ötlet, gondolta Gemma. Sam már így is eléggé ki van rá akadva, és ha most kikezdene egy elégedetlen ügyféllel, azzal aligha javítana helyzetén. Mindezek ellenére, mikor a férfi kezdett flörtölni vele és a szállodáról való cseverészés hirtelen elakadt, Gemma viszonozta a flörtöt, lassan simogatta a nyakát és a hajával játszadozott.
Mégis alig hitt a szemének, mikor a férfi a nadrágján át kezdte dörgölni megmerevedett szervét és eközben zavartalanul folytatta a beszélgetést.
Gemma zavartan itta borát, igyekezett összeszedni magát, hogy valamit mondhasson. Ennek így nem lesz jó vége, még ha ez fel is dobja őt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomi19
2015. 01. 15. csütörtök 09:58
Nagyon jó,kár hogy nem lesz folytatása 10 pont. Válaszolok rá!
#7 zsuzsika
2014. 11. 16. vasárnap 07:54
Jó. Válaszolok rá!
#6 A57L
2014. 04. 2. szerda 05:47
Nagyon jó írás. Válaszolok rá!
#5 Shavo
2012. 07. 26. csütörtök 06:50
Folytatás nem lesz. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2012. 07. 24. kedd 13:13
Kár volt háborogni jól elverték a seggét és jól megdugták. Válaszolok rá!
#3 cervelo
2012. 07. 24. kedd 07:25
Folytatás? Válaszolok rá!
#2 genius33
2012. 07. 24. kedd 07:12
Hol a vége? smile Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 07. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!