Bűvészmutatvány 3. rész - A felfedezés

Szavazás átlaga: 8.63 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 1.
Hossz: 44 268 karakter
Elolvasva: 1 939 alkalommal
Fordítás
Egy bűvész megszállottja lesz a perverz nővérének.
*Ez az utolsó része a történetemnek. Nagyon nehéz lesz megérteni, hogy mi történik az első két rész elolvasása nélkül. Van egy új szerkesztőm és szeretném megköszönni RF-Fastnak, hogy megszerkesztette a történetem utolsó részét. Remélem, hogy tetszeni fog.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Kezdtem rájönni, hogy a nővérem alárendelt. Az interneten olvasva az egész BDSM világról, meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem az, amire gondoltam. Mindig azt hittem, hogy alárendeltnek lenni ugyanaz, mint szexrabszolgának lenni. Az alárendeltek csak a te örömödre vannak ott, minden hívásodra.
De minél többet olvastam, annál inkább rájöttem, hogy egy igazi alárendeltnek az a lényege, hogy feladja az irányítást; de csak akkor, ha a dominánsban megbízhat, hogy nem engedi, hogy valódi bántódás érje őket. Ez csak akkor hatalmi játék, ha eljött a játék ideje. Ez nem olyasmi, amit állandóan csinálnak. A legtöbb alárendelt ugyanúgy néz ki és viselkedik, mint bárki más. Normális munkájuk van, családjuk. Sokan közülük nagyon erős és befolyásos férfi vagy nő a való világban, de a szexuális életükben az alárendeltséget választják.
Most kezdtem megérteni. Olvastam egy cikket az egyik alárendeltről, hogy amikor a határait feszegetik, vagy egy jó fenekelés olyan, mintha testen kívüli élményben lenne része. Azt is mondta, hogy olyan, mintha nem is ő maga lenne, hanem valaki teljesen más. Olyan endorfin-rohamot élt át, amit úgy jellemzett, mint ami olyan függőséget okoz, mint bármelyik .
Ez megmagyarázza, hogy a nővérem hogyan tud olyan erős és kemény lenni a munkában, és mégis teljesen alázatos a szexben. Kezdtem egy kicsit jobban megérteni.
Abbahagytam az online olvasást, és elkezdtem kotorászni a mappájában. Megnéztem a dátumokat, és láttam egyet 18 éves korából. Megnyitottam a képet, és a szemeim majdnem kiugrottak a helyükről. El sem hittem, hogy a nővérem legjobb barátnőjét, Amandát látom. Tizenhárom éves korom óta odavoltam érte.
Amanda a nővérem ágyán feküdt, teljesen meztelenül. Széttárt lábakkal nevetett, és a kezeivel a melleit fogta. A képen a vaku kiemelte a tátongó punciját. Gyorsan visszaemlékeztem, ahogy gyerekkoromban sokszor hallottam a nővéremet és Amandát nevetni a szobájában. Valójában arról fantáziáltam, hogy meztelenül párnacsatáznak, de semmi ilyesmiről. Ez jobb volt, mint bármelyik fantáziám. Még dögösebb volt, mint amiről álmodtam. Jó volt látni, hogy teljesen le volt borotválva, mint a nővérem. Gondoltam, hogy a nővérem készítette a képet, mert a következő képen a nővérem ugyanígy pózolt. Mindketten olyan dögösek voltak. Az egyetlen különbség az volt, hogy a nővéremnek nagyobbak voltak a mellbimbói, de Amandának nagyobbak voltak a mellei. Alig egy másodperc alatt a farkam megmerevedett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.63 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. április 17. 02:19
#10
Nagyon izgató a családon belüli szex... még a hossza is jó
1
veteran
2022. augusztus 5. 02:43
#9
Nemszeretem a  durvaságot, de ez remek volt, hiszen mind ketten akarták, és élvezték.
1
sportyman (alttpg)
2022. augusztus 3. 11:12
#7
Amit a szexben mindkét fél akar, az jó élvezetforrás. Szuper történet!
1
gyuri0926
2022. augusztus 1. 10:45
#5
Az s/m nekem durvaság, azt pedig nem támogatom.
1
Andreas6
2022. augusztus 1. 08:29
#4
Egyébként: miért nincs bejelölve az s/m?
1
Andreas6
2022. augusztus 1. 07:26
#3
Elég durva, de amíg mindketten akarják - egészségükre!
1
a
angel234
2022. augusztus 1. 03:54
#2
Kemény és érdekes volt a befejezés is.
1
T
Törté-Net
2022. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1