AUG
10
2012

Az első

hetero

Régen, mikor még nem volt kapcsolatom, rengeteget olvastam a szexualitásról. Böngésztem az oldalakat, szívtam magamba az elméleti tudást. Szerettem volna, hogy majd ha eljön az idom, tudjam ezeket hasznosítani. Már ekkor is azt tartottam legfontosabbnak, hogy tudjam, hogyan elégíthetek ki egy not. Akkoriban azt éreztem, hogy a férfiak nem foglalkoznak eleget a nokkel, és nem nagyon használják a szájukat, de azt elvárják, hogy a nok szájjal elégítsék ki oket. Én úgy tartottam, hogy már pedig ha nekem lesz barátnom, azt rendszeresen fogom ilyen módon kielégíteni, mert ez neki is jár!
Az évek alatt hatalmasra duzzadt az elméleti tudás, ám gyakorlatban nem volt alkalmam ezt kamatoztatni, ám egyszer, eljött a pillanat...

*  *  *

Szex a Borghese parkban

gruppen

Tavaly nyáron Olaszországban túráztunk negyvenéves feleségemmel, Katival és tizenhétéves Móni lányommal. Sorra látogattuk a híres olasz városokat és végül Rómába érkeztünk, ahol öt napot szándékozunk eltölteni és befejezni utazásunkat. De már az első nap megtörtént a baj. Az estébe nyúló városnézés közben ellopták a tárcámat útlevelemmel és az összes pénzünkkel. A baj az én könnyelműségem következménye volt, mert nem fogadtam meg a feleségem tanácsát, hogy a pénzünk egy részét nála és lányomnál tartsuk. A veszteség nagyon megrázott. A szállásunk nem volt kifizetve, az autónkban alig volt benzin és nem volt senki ismerősünk, akihez segítségért fordulhattunk volna. Természetesen azonnal a rendőrségre mentünk, ahol jegyzőkönyvet vettek fel de nem sok jóval bíztattak. A panzióban egész este kétségbeesetten kutattuk a lehetőségeket, de nem találtunk...

AUG
09
2012

A szerelők

gruppen

Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.
Az edzőteremben a zuhanyozás után vettem észre, hogy elfelejtettem tiszta bugyit hozni magammal, úgyhogy nem is vettem fel semmiféle alsóneműt. Lehet, hogy ezt észrevették a szerelők, amikor lesétáltam előttük a lépcsőn a mosókonyhába, hogy megmutassam a légkondi központi egységét. Amíg megnézték a gépet, én felszaladtam, kipakoltam a kaját a szatyrokból, és egy kis rendet csináltam. A szerelők azt mondták, hogy egy órán át is eltarthat, míg kienged a freon cső. Úgy tűnt,...

*  *  *

Hangárban - avagy megerőszakoltak a motorosok

homo, anál

Dani vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arcom helyes, úgyhogy szeretek a tükörbe nézni. Modellkedni is szoktam egy ruhakatalógusnak, jó érzéssel tölt el, amikor viszont látom magam a papírlapokon jóképűen, akár valami sztár.
A gumi és az olajszag az életem részévé vált, beszívja délutánra a hajam, a bőröm, a fejemben is érezni vélem odahaza. Még szerencse, hogy van egy zuhanyozó a WC mellett, így fel tudom magam frissíteni, hogyha úgy hozza a kedvem.

*  *  *
AUG
08
2012

Ördögök és angyalok

hetero

Jó kis masina - húztam végig ujjamat a krómozott sárhányón, miközben fejemet pajkosan félrebillentettem.
A tulaj alig hitte, hogy valaki ilyen merész lehet.
A fickó amolyan korosodó Szelíd Motoros típus... olyan ötvenesnek saccoltam. A motor hamisítatlan Harley.
- Na, eridj, azt játsszá' máshol, kislány - mordult rám mély, reszelős hangon, melyből a szél, az időjárás, a tengelyzsírzás és a szex harsogott.
- Csak barátkozni akartam - feleltem.
- Nekem ugyan nem kellenek barátok. - Azzal a homlokát ráncolva hátat fordított nekem.
- Hm - mosolyogtam magamban. Úgy látszik, nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltam. Pedig rajta kívül nem látok más módot arra, hogy tüstént eltűnjek innen.

*  *  *

A tanár, aki szolgává vált

s/m, diák

Az egész a matematikával kezdődött. Egy ismerősöm megkért, hogy az unokaöccsét korrepetáljam matekból, ugyanis gyengén megy neki. A középiskolás matek az egyetemi után nem jelenthetett gondot. Mivel nem voltak estéim túlon-túl elfoglaltak, a heti két óra belefért. Legalább én is átismétlem, amit tanultam. Habozás nélkül igent mondtam. Egy hét múlva csörgött is a telefonom. A leendő tanítványom anyja hívott, hogy a részleteket megbeszéljük. Abban maradtunk, hogy hétfőn már megyek is, és a fizetésről majd megegyezünk.
Előzetesen csak annyit tudtam, hogy egyedül neveli a fiát, de amúgy sem kértem volna magas összeget, mert ismerős kért meg rá. A megbeszélt időre kimentem, és megtartottam az órát. Az anyja csak később jött meg, így csak mikor végeztem, az után tudtuk megbeszélni a piszkos anyagiakat. Akkor láttam először Edinát. Szőkésbarna hajú, kifejezetten...

AUG
07
2012

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A fülbevaló

hetero

Történetem ott kezdeném,hogy 14 - évesen elkerültem lakhelyemről egy olyan középiskolába,ami igen messze található. Szüleim koleszba szántak és be is írattak,ahol egy idő után igen jól éreztem magam. Ez sajnos tanulmányi átlagomon is meglátszott ezért mit volt mit tenni,jöhetett szüleimnél a B - terv. Vagyis bátyám gondjaira bíztak,aki ugyanazon helységben lakott,mint ahol a sulim is volt. Odaköltöztem hozzájuk.
Tesóm (Laci)30 - éves nős ember,akivel talán a 16 - év miatt sok közös érdeklődésünk nem volt. Énrám mindig kis hülye gyerekként tekintett. Ott tartózkodásom alatt alig láttam,sokat dolgozott. Viszont a feleségével Vivivel(29)akivel 3 - éve házasok egész jól kijöttem.

*  *  *

Asszony és lánya a tanyán 4. rész

hetero

V.
Ebéd után bezárkózott a szobájába, levelet írt az apjának. Nem hosszút, háromsornyit mindössze, de közben egy-két könnycseppet elmorzsolt a szeme sarkában.
A borítékot melltartópántjával a testére lapítva, közömbös arckifejezést felvéve indult el otthonról. Nem a postaládához ment – amely talán 150 méternyire zöldell az út mellett – hanem a leselkedős szomszéd tanyája felé sétált céltalanul. A levél elrejtése szokás szerint felesleges óvatosságnak bizonyult, mint eddig minden egyes alkalommal, hiszen sem az anyját, sem annak még újnak számító élettársát nem érdekelte, hová indult el Emese.
A szomszéd tanya mellett a boglyas kutya kicsit behúzta a nyakát, jelezve, hogy most nem kívánja az oldalba rúgást, ami olyankor szokta meglepetésként érni, amikor elkíséri a gazdáját egy kis leskelődésre, és Emese rendre elbotlik a jószágban.