A+ A-

A csel

Az eset kb 2 éve történt, hogy autószerelő barátom Zsolti eljött hozzánk megjavítani az autónkat. Nem nagy baja volt,azt hiszem a vonóhorog visszajelző nem működött, de műszaki vizsgára ez sajna kötelező, így muszáj volt megcsinálni. Az autó másnap menne vizsgára.
Mivel rengeteg munkája volt otthon, így csak este hét óra felé ért oda hozzánk. Rögtön nekiláttunk melózni, de még egy óra múlva se találtuk a hiba okát. Én iszogattam egy kicsit közben, és Zsolti is megivott egy - két pohár fehérbort, gondoltuk majd a feleségem Timi hazaviszi, ha végeztünk. Timi tízpercenként jött hozzánk,töltötte a poharakat és szólt hogy igyekezzünk,mert kész a vacsora. Egyik ilyen megjelenésénél épp a kocsi alatt feküdtünk, mire szólt, hogy ha törik, ha szakad, most már vacsizzunk, mert ő nagyon éhes,és utál egyedül enni. Egy rövid farmerszoknya volt rajta,amiről szerintem elfelejtkezett, mert ahogy kászálódtunk ki a kocsi alól,későn zárta össze lábait,így mindketten láthattuk gyönyörű combjait, középen a csinos borotvált punciját melyet csak éppen takart egy alul félig átlátszó hófehér tanga. Zsolti meg is jegyezte, hogy de szeretne mindig ilyen látványra kiszállni a kocsik alól. Timitől erre kapott egy nyaklevest, de látszott, hogy tetszett a drágámnak a bók.
Vacsi közben Zsolti egyre többször felejtette a szemeit Timi mellein, és ha Timi felállt ,akkor pedig megbámulta szépséges lábait. Panaszkodott is, hogy most nem olyan sűrű a házasélet, mert felesége babát vár és nem olyan kívánós, mint előtte, ráadásul sokat alszik az anyjáéknál, ahogy most is.
Vacsora végeztével én legurítottam egy pohár sört még, Zsolti pedig maradt a fehérbornál és mentünk folytatni a melót, de nem hagyott nyugodni, hogy a haverom ennyire bámulja az asszonykámat.
Az is lehettet a kiváltó ok, hogy régen egy nálunk tartott házibuliban, spiccesen mutattam neki pár szexi képet és videót az én kis drágámról, és talán ezt sem tudta még elfelejteni.
Timivel egy ideje kacérkodtunk a gondolattal, hogy egy pasit beveszünk harmadiknak, de valahogy ha közel jártunk a dologhoz, akkor mindig meghátráltunk. A barátok között senki nem jöhetett szóba. Aki neki jó lett volna az nekem nem, és fordítva is ugyanígy, pedig rengetegszer szeretkeztünk úgy, hogy odaképzeltünk egy harmadik félt, és plusz egy vibrivel meg volt oldva a pénisz kérdése is. Timi nagy élvezettel tudta szopni a vibrátort is , és imádta, hogy ettől nagyon felizgulok. Eléggé rá voltam izgulva a témára, így bementem beszélni Timivel a dologról. Mondtam neki, hogy ennél jobb alkalom nem lesz,gyerekek sincsenek itthon és bár tudom hogy a Zsolti neki nem megfelelő , mert családja van, és a feleségével Évával is nagyon jóban van, de próbálkoztam.
Timit is kicsit felizgatta, ahogy Zsolti bókolt neki, és ő is észrevette ahogy nézi vacsora közben, de nemet mondott.
Egy kicsit még erőlködtem, de mivel végig nemleges választ kaptam, így gondoltam ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez.
Kimentem Zsoltihoz és melóztunk tovább. Kérdeztem tőle, hogy mi a véleménye Timiről így két gyerek után, 30 évesen. Azt mondta gyönyörű, ő is szeretné ha az asszonykája így nézne ki a második baba születése után, és elmondta hogy nagyon felizgatta ez a szoknya alatti látvány. Mondtam neki, hogy ha benne van, akkor megpróbálhatjuk rávenni a Timit egy kis hancúrozásra. Nem hitt a fülének, de nagyon örült. Megbeszéltük a teendőket, és reméltük Timikém nem fog ellenkezni.
Kb tíz óra lehetett, mire végeztünk. Bementünk a házba ahol Timi épp zuhanyozott. Ez a legjobb alkalom gondoltam, hogy kicsit felizgassam, így bementem hozzá és elújságoltam hogy készen vagyunk. Azt mondta, hogy ok, de ő már nem akar vezetni, így Zsolti aludjon inkább itt a nappaliban a kanapén. Ennek nagyon megörültem, mert így nem kellett siettetni az akciót, és Zsolti is természetesen igent mondott. Visszamentem Timi mellé a fürdőbe,és gyorsan lezuhanyoztam,majd őt vettem kezelésbe. Simogattam, puszilgattam, felidéztem neki hogy mennyire tetszett Zsoltinak és kezelésbe vettem finom kis frissen borotvált punciját. Mikor már hallottam az apró kis nyögéseket,akkor abbahagytam a munkálkodást és mondtam, hogy majd este befejezzük. Mérgesen nézett rám, de nem volt választása, mert kiléptem a zuhanyzóból és őt is magammal húztam. Mondtam, hogy Zsolti is jönne már zuhanyozni, mert nagyon elfáradt. Timi egy szál törülközőben jött ki a fürdőből,és Zsolti végigkísérte tekintetével amíg el nem tűnt a hálószobánkban. Vissza már egy bordó kis pamut feszülős hálóingben jött, melyben tisztán látszottak melle körvonalai,így izgató látvány volt nem csak számomra. Zsolti meg is dicsérte, amit Timi nagy mosollyal megköszönt. Zsolti gyorsan elment zuhanyozni, így Timinek nem maradt arra ideje, hogy bekészítsen neki törülközőt. Ez a terv része volt .
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sztbali 2013. 10. 17. csütörtök 17:52
Jó történet.
#9 A57L 2013. 09. 13. péntek 04:45
Elég jó.
#8 papi 2013. 05. 30. csütörtök 05:19
Nem rossz
#7 mackó2009 2012. 10. 24. szerda 20:15
nekem tetszett
#6 v-ir-a 2009. 11. 21. szombat 21:31
nekem is tetszett:-)
#5 sarmos 2009. 11. 18. szerda 06:53
jo
#4 Fuxy 2009. 11. 17. kedd 23:42
10 pont grat
#3 Pavlov 2009. 11. 17. kedd 17:15
Nem rossz, tényleg. Vicces a kis "kardozós" jelenet.
#2 kiscsillag 2009. 11. 17. kedd 15:27
jóóóóóó
#1 Törté-Net 2009. 11. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?