A+ A-

Edit és fia

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú. Palika volt a neve. Egy eldugott kis zsák faluban élt távol mindentől az édesanyjával. Anyukáját Editnek hívták. A történetünk ott kezdődik, amikor Editet férje nem sokkal Palika születése után ott hagyta. Sajnos a látszatra erkölcsös faluban szegény Edit elvált nő lévén nem találhatott párt magának. Egy férfi se akart vele mutatkozni. Pedig nem volt csúnya nő. Hosszú göndör vörös haj, vékony alkat, szép körte formájú közepes mellek szép feszes fenékkel. Persze a faluban minden férfi megakarta dugni, de annyira senki se volt bátor, hogy közeledni merjen hozzá. Így egyedül élt fiával. Amikor a történetünk kezdődik éppen 41 Palika pedig 16 éves. Palika a városi középiskolába jár nem rossz eredménnyel. Nem szép fiú nem is túl népszerű az osztályban a lányok is kerülik. Fiú osztálytársai pedig sokszor szekálják, mert még nem volt kalandja lánnyal vagy nővel. Egy nap elmaradt neki egy órája és korábban ért haza. A ház üres volt. Már épp lepakolta a táskáját és látott neki hogy egyen valamit mikor furcsa hangokra lett figyelmes. Kíváncsi volt, hogy honnan jönnek hát elindult megkeresni a forrásukat. Ahogy az anyja szobájához közeledett a hangok egyre hangosabbak lettek. Megállt az ajtó előtt és hallgatózni kezdett. Odabentről nagy mély nyögések és hangos sóhajok szűrődtek ki. Először arra gondolt, hogy biztos van valaki az anyjánál, de nem látott semmi erre utaló jelet. Arra gondolt, hogy benéz a kulcslyukon.
Ekkor megijedt és szörnyen elszégyellte magát, és már fordult is volna el, amikor egy démon és egy angyal telepedett a vállaira. Vad csata vette kezdetét lelkében, fejében érvek cikáztak, csapódtak egymásnak, míg ő csak meredten állt az ajtó előtt. El akart menni, tényleg elakart, de egyre több és hangosabb nyögés szűrődött ki a szobából. És minden egyes nyögésnél az angyal és az érvei egyre halványabbak és erőtlenebbek lettek, míg végül már teljesen eltűntek az angyallal együtt. Már csak a démon maradt és az ő érvei. Palika így letérdelt az ajtó elé és benézett a kulcslyukon. Mikor benézett elakadt a lélegzete attól, amit látott. Az anyja az ágyon feküdt meztelenül, egyik kezével a mellét, a másikkal a punciját izgatta. Palikának kimeredtek a szemei, amikor meglátta az éppen önkívületi állapotban masztizó édesanyját. Elakadt levegővel nézte a szeme elé táruló látvány. Csak térdelt csendben szóra képtelen. Anyja közben egyre felszabadultabb lett és egyre jobban élvezte a játékot. Ilyenkor általában mindig felszabadult volt és nem feszélyezte magát kiadta mind azt ami összegyűlt benne. Így vezette le a feszültséget. Legalábbis ő ezzel hitegette magát, valójában enyhe nimfomániával küzdött, mely férfi hiányában elszunnyadt ugyan, de valahányszor magához nyúlt a szörny újra feléledt és újra meg kellett ismételnie a dolgot. Kicsit olyan volt, mint a rossz piás, aki minél többet iszik annál jobban kívánja.
Gyakran hosszú órákat is eljátszott magában nagyokat élvezve és sokszor csak fia hazajötte zökkentette ki ebből az állapotból. Így lett volna most is, de nem tudta, hogy Palikának elmaradt egy órája és most az ajtaja előtt térdel az álló farkával a kezében. Palika elmélyülten nézte ahogy anyja kényezteti magát halkan ő is így tett, aztán anyja elélvezett. Óriási spiccelős orgazmust élt át. Ezt a látványt már nem bírta az ajtó előtt leselkedő fia és ő is hatalmasat élvezett az ajtóra. Ahogy a nyomás csökkent Palika lassan észhez tért és megijedt attól amit tett és gyorsan be osont a szobájába, átöltözött és igyekezett úgy tenni mintha semmi se történt volna. De nem sikerült minél inkább próbált nem gondolni rá annál rosszabb volt. Küzdött egy ideig de nem tudott eredményes lenni így aztán megint ott találta magát álló farokkal a kezében reménykedve, hogy csillapítja majd vágyát. Ez idő alatt anyja az ágyán pihegett és készült egy újabb nagy menetre, mikor megcsapta valami furcsa illat az orrát. Olyat érzett, amit már hosszú évek óta nem. Furcsállta, mert a házban nem lehetett férfi így nem tudta, hogy honnan jöhet ezt a szag. Felkelt hát az ágyról. Ekkor vette észre az ajtó alatt lassan beszivárgó sűrű átlátszó folyadékot.
Kinyitotta az ajtót és látta az ajtaján lefelé csordogáló nagy fehér folyamot. Bele borzongott az illatába, nem tudta megállni, hogy meg ne kóstolja. Megérezvén az ízt régi elfeledett érzések tódultak fel benne, jóleső borzongás futott át rajta. A benne élő szörny újult erővel feléledt. Puncija újra benedvesedd. Legszívesebben az őszeset begyűjtötte és magára kente volna ott helyben de nem lehetett, hiszen ott a kérdés honnan került oda? Valaki idegen leste volna meg? A bejárati ajtóhoz ment és megnézte. Be volt zárva. Ekkor vette észre a fogason Palika kabátját. Nem az nem lehet mondta magában. Hiszen mindig hallani szokta fiát mikor bejön. Odament hát fia szobájába. Nem akart benyitni hátha gyanút fog, inkább csak be less rajta. Résnyire nyitotta csak ki az ajtót. Amit látott attól menten elájult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2018. 04. 24. kedd 06:24
Tetszett! Szerintem él kell hagyni az altatót!
#12 zsuzsika 2018. 03. 6. kedd 17:13
Nem tudom mit akartál ebből kihozni
#11 deajk2008 2017. 10. 25. szerda 11:48
szeretem az anya-fia szexet... 10p lett folytasd!!
#10 A57L 2017. 09. 5. kedd 04:54
Szerintem csak egy álom.
#9 cscsu50 2017. 08. 17. csütörtök 20:45
mesének is gyenge
#8 mertens 2017. 08. 15. kedd 00:43
Legalább az a sok belőtt anyag hatott volna
#7 genius33 2017. 08. 14. hétfő 21:52
Nem túl életszerű.
#6 veteran 2017. 08. 14. hétfő 13:58
Mesének is rossz.
#5 dodo 2017. 08. 14. hétfő 11:39
ez így nem történhetett meg, valószinütlen és túlzó is
#4 sunyilo 2017. 08. 14. hétfő 09:27
Nagy hülyeség...
#3 Andreas6 2017. 08. 14. hétfő 06:13
...és annak is szánalmas.
#2 zoltan611230 2017. 08. 14. hétfő 04:23
Mese...
#1 Törté-Net 2017. 08. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?