AUG
22
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 5. rész

gruppen, anál, munkatárs, vibrátor

Kolléganőiddel történt kalandod utáni napon nem történik semmi "különös", legalábbis a szex terén nem. A következő hétfő reggel azonban mikor egyedül vagy a szobátokban a fénymásoló mellett, odalépek hozzád és hirtelen mozdulattal benyúlok a szoknyád alá. Ujjaim hamar megtalálják kisajkaid között a bejáratot és középső ujjamat durván beléd is nyomom. Felszisszensz a nem várt fájdalomtól, de csak egy pillanatig tart, mert magamhoz húzlak és szenvedélyesen megcsókollak. Azonnal nedves leszel és már akadálytalanul csúszik ki-be benned az ujjam.
- Csak meg akartam győződni róla, hogy tényleg nem vett bugyit – mondom, miután megtörtem a csókot. – Ma este sokáig bent kell maradnia és nem fogom kímélni magát!– súgom a füledbe, miközben kezedet az ölemre helyezem. Ujjaiddal érzed, hogy milyen kemény lettem én is ettől kis intermezzótól. Már éppen gombolnád a...

*  *  *

Erotikus szakmák 5. rész - A hajókertész

hetero

Leginkább azt szerette, ha sikerült alaposan elhúzni az időt – kockáztatva a mindent látó kapitány összevont szemöldökét, ami felért egy mennydörgéssel -, s a vendégek már az asztaloknál ültek, amikor megjelent, és néhány szál friss virágot helyezett minden egyes asztal közepén lévő karcsú vázába.
A bármilyen kort képviselő nők ilyenkor mind egyformán viselkedtek: mosolyogtak, és hálás pillantást küldtek felé. Ő diszkréten meghajolt, és mindenkinek egyenként a szemébe nézve mosolygott, s egy pillanat múlva a következő asztalhoz lépett.
Nemcsak a vágott virágok tartoztak a fennhatósága alá – bár kétségkívül az volt a leglátványosabb része a munkájának -, hanem a hajó minden zegzugába telepített növények gondozása is hozzátartozott nap teendőihez. Egy-egy verőfényes napon, amilyennek százból legalább kilencvenkilencet jellemezhetünk, mire...

AUG
21
2012

Reggelek fürdőköpenyben

családi

A két lányom közül az idősebbiknek Samatha a neve, de senki nem hívja így. Tudjátok, amikor négy éves volt, és a húga, Heather pelenkás volt, meghallotta, ahogy az anyját édesemnek hívom, és úgy döntött, hogy azt jelenti, hogy őt szeretem a legjobban. Ezután csakis az Édes névre hallgatott, semmi másra. A név ráragadt, és még most is, hogy 19 éves, gyönyörű, fiatal nővé érett, mindenki így hívja.
*
Évek teltek el és Édes és Heather szeretetre méltó, tehetséges fiatal hölgyekké váltak. Édes művész volt, énekelt és balettozott. Heather volt az atléta kettejük közül, és zseni volt a focipályán. A lányok egy szobán osztoztak, és közel álltak egymáshoz.
Az anyjuk és én elváltunk, amikor Édes tíz éves volt. Az exem hobbija a füvezés és a hízás volt, amíg én egy konditermet építettem fel és vezettem, és remek formában tartottam magamat.

*  *  *

A római klub

hetero, anál, leskelődés

Joy, a feleségem és én már többször részt vettünk ezen az összejövetelen, és mindig nagyon élveztük. A vitorlázóklubból hívtak meg minket, és mi el is fogadtuk. Igaz, szinte senkit sem ismertünk, de azért egész jól éreztük magunkat, és mindenkivel jól kijöttünk.
A klub jellege "római" volt, úgyhogy római földesúrként és az ő rabszolgájaként mentünk el. A jelmezeket Joy választotta. Én a szokásos tógát viseltem, ő viszont néhány rongycsíkot. Én a fenékrészénél kissé túl hosszúnak találtam, úgyhogy amikor nem figyelt, levágtam belőle egy kicsit. Amikor felvette, azt mondta, túl kihívó. Hát lehet, hogy kivillant belőle a harisnyája felső pereme, de hát melyik római rabszolganő viselt harisnyát és magassarkút? Mindenesetre így remekül végig lehetett mérni a lábát...

*  *  *
AUG
17
2012

Az utolsó beteljesülés

hetero

Ez a történet egy lányról és egy fiúról szól, akik amellett, hogy kiválóan megértették egymást és szívesen ápolták egymás lelkivilágát, olyan hatással voltak egymás testére, mint amit még soha más iránt nem éreztek és talán soha nem is fognak a jövőben sem. Ha egymással voltak, vagy csak beszélgettek a neten keresztül, a szex puszta nyers gondolatától is izgalomba jöttek, és amint beszélni kezdtek vágyaikról, álmaikról, gondolataikról, máris működésbe lépett a szervezetük és csillapíthatatlan, kielégíthetetlen vágyat éreztek egymás iránt. Néhányszor úgy alakult az életük, hogy egymásé lehettek és felejthetetlen órákat töltöttek egymás testének felfedezésével, kielégítésével.

*  *  *

Chat és valóság

hetero, anál

Ez a történet igazából is megtörtént velem. Régebben nagyon sokat jártam társkereső meg beszélgetős oldalakra, hogy párt találjak magamnak.
Noha erre kicsi volt az esély. Sok randim volt a netről amik szinte mind ugyanugy végződtek. Vagy én mondtam hogy nem kéne folytatni vagy a másik fél. Teltek ,últak a hónapok és az évek.
Egyik alkalommal gondoltam bepróbálkozok egy idősebb nőnél, mert egyrészt már nagyon kanos voltam, másrészt meg a kép alapján nem volt több 28-30 nál. A kiirása szerint kedvelte a fiatalabb pasikat is és 40 volt. Én akkor voltam 23.
Mit van mit tenni szóba elegyedtem vele, próba szerencse alapon.
- Szia, hogy smint vagy?
- Szió. Köszi jól és te?

AUG
16
2012

Zsarnok?

hetero, anál, szobalány/lakáj

Nagyon elgondolkodtam a jövőmet illetően, most végeztem a Bécsi katonai akadémián itt vagyok húszonkét évesen. Mindig katona akartam lenni, de most elvesztettük a háborút, a Monarchia felbomlott, és Trianon szégyenét sem tudjuk megemészteni. Már nem olyan vonzó számomra a katonai pálya. Haza vágyom Magyarországra, bár életem nagy részét itt éltem le, de a szívem mélyén mindig haza vágytam. Nagyanyám távirata segített döntenem, vagy nem is kellett döntenem kész tények elé állított. A nagyi megírta, hogy apám hirtelen meghalt, és azonnal induljak haza. Nagyon megdöbbentett a hír, hisz apa életerős ötvenöt éves férfi volt, és soha nem volt beteg. Igaz nem álltunk nagyon közel egymáshoz, tudom szeretett, csak nem tudott velem mit kezdeni anyám halála után. Ezért a legkézenfekvőbb megoldás a bentlakásos katonai iskola lett, így elhárult róla a gyerek nevelés súlyos gondja....

*  *  *

Swinger a parkolóban 3. rész - Férjem üdvözlése

gruppen, férj-feleség

Ili nedves ajkai le - fel csúszkáltak Zoltán kemény farkán. Mélyen leengedte a szájüregében,egészen hátra a mandulákig,miközben erősen szívta vágyának megtermett darabját.
Izgatottságától egyből átnedvesedett tangája,amikor barátnője meghívta,hogy személyesen is bemutassa férjének,aki ma tért haza hosszas svájci munkájából. A lányok egyedüli ajándékkal készültek elkápráztatni a férfit,már előre felajzotta hogy ma este végre előadhatják a férfinak erotikus meglepetésüket.
Zoltán,az ötvenes szállodalánc tulajdonos,jóképű,vidám,nagyon barátságos férfi. A koránál jóval fiatalosabban nézett ki és úgy is gondolkodott.
Majd húsz éve voltak együtt Nettivel,akivel meglehetősen rázósan indult a kapcsolatuk de végül is szerelmük győzedelmeskedett.

*  *  *