Hírek

MÁRC.
5.
2019

Kutyus

- Jól van kiskutyám, most pedig gyere szépen velem - – húzta meg pórázomat Ella, arra kényszerítve, hogy csendes megadásban botorkáljak vele a másik szoba felé. Pár hónapja ismerkedtünk meg, és hamar kiderült, hogy szeret másokon uralkodni. Én meg hát mindig egy kicsit papucs voltam, szóval gyorsan egymásra találtunk. Aztán Ella egyre keményebb lett. Eleinte csak elfenekelt, aztán vett egy análdugót, amit rajtam használt. Mondjuk nem tiltakoztam, tetszett nekem is. Most meg itt ez a farok, meg a számra egy szájkosár és póráz, így vezet be a másik szobába, mintha a kutyája lennék, ott meg a vendégek várnak. Totális megszégyenítés, ezt akarta most Ella, és úgy tűnik, meg is kapja, amit akar, ahogy mindig. A barátait hívta össze egy ártatlan hétvégi partira, ahogy hívta, és mindenki tudta mit jelent ez.


MÁRC.
4.
2019

Túra

Pár lépéssel a bátyám mögött lépdeltem és azon töprengtem, hogy vajon eltévedtünk-e. John imádta a túrázást és elvileg akár csukott szemmel is képes lett volna navigálni a túraösvények között, ezért is kezdett aggasztani hogy időnként megállt és gondterhelt arccal nézett körbe.
- Eltévedtünk?- tettem fel végül a kérdést nyíltan.
John nagyot sóhajtott és azt felelte:
- Nem tévedtünk el, ne aggódj! Tudom merre tartunk.
- Akkor azt is tudod hogy hol vagyunk.
Körbemutatott a fákra és azt mondta:
- Egy erdőben.
Az égre emeltem a tekintetem, noha John nem nézett rám hogy láthassa.
- Köszi ezt a hasznos információt!
A testvérem végül felém fordult. A nagy hátizsákja miatt bizarr látványt nyújtott oldalról nézve. Az ember azt hitte volna hogy bármelyik pillanatban hanyatt rántja, de nyilván nem volt olyan nehéz mint amilyennek tűnt.


Születésnap 2. rész

Itt hagytam abba történetet,
...Szerettem volna máshogy is kifejezni mennyire kedvemre való, ezért átölelve, és benne maradva átfordítottam. Most ő került alulra, és én néztem le rá. Lassan mozogni kezdtem benne és néztem arcát. Csukott szemeiből a könny csorgott. Ez egy kicsit meglepett. Lecsókoltam arcáról a könnycseppeket. Hálásan pillantott fel és elmosolyodott egy pillanatra, de újra behunyta szemét. Mivel én lassan munkálkodtam benne éreztem, hogy átveszi a ritmust és izmaival akkor szorít mikor én kifelé megyek és lazít mikor befelé hatolok. Ennek a lassú menetnek az lett a következménye, hogy hamarabb jutott a csúcsra, mintha „rohammunkában” szeretkeztünk volna. Egy nagy sóhajt követően éreztem, hogy teste megremeg, hullámok söpörnek végig hüvelyében, derekát megemeli és olyan szorosan ölelt, hogy az már szinté fájt. Pár hullám után elernyedt és mosolyogva mondta „köszönöm”.


MÁRC.
1.
2019

A féltékeny anyós jelölt

Barbarával már 3 évet együtt vagyunk. Mind ketten már elmúltunk 21 évesek a helyi főiskolán találkoztunk és mind kettőnknél működőt a kémia. Mai napig külön élünk, de szeretnénk össze kötni az életünket mindnél hamarabb. Mivel legálisan szeretném már a punciját birtokolni, amikor csak akarom.
Ő az anyával él már nagyon rég óta. Az apjáról nem nagyon esik szó, az anyjáról sajnos annál többször. Mivel ő egy olyan boszorkány típusú nő, tele féltékenységgel és rossz indulattal. Pedig ő is igazán csinos nő 45 éves 85-ös mellekkel, és Mirandának hívják. Mivel Miranda, hetente többször hosszabban dolgozik a munkahelyén, így én ekkor látogatom meg Barbarát.
A mai napon is megérkeztem, hozzájuk Barbara kényelmes öltözékben egy rövid kis szoknyában, ami alatt nem viselt semmit, felül pedig egy testhez álló topot viselt, amit a kemény mellbimbói majd nem kilyukasztottak. A mellei olyan tenyérben illőek, imádon őket.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 29. rész

Péntek
Lorena a szobájában ülve, egy kis szürkés fekete púdert vitt fel a szemhéjaira, miközben számítógépe hangszóróiból, kellemesen áradt a zene. Szempilláit fekete festékkel, ajkait pedig szájfénnyel szépítette. Épp a finom illatú parfümjéből fújt a nyakára, illetve a csuklóira, mikor a már elkészült barátnője belépett az ajtón. Timi telefonjával a kezében lehuppant az ágyra, és ott folytatta a várakozást. A világoskék farmert és fekete, spagetti pántos felsőt viselő Lorena előkereste a szintén fekete, nyitott orrú magassarkúit, felvette őket, aztán belebújt az ugyanilyen színű fekete bőrdzsekijébe. Timi kisvártatva ugyanígy tett. A két teljesen összeöltözött lány elégedetten belepillantott a tükörbe, majd izgatottan megkezdték útjukat Budapest felé, mivel egy igen izgalmasnak ígérkező hosszú hétvége elé néztek…


FEB.
28.
2019

Júlia 4. fejezet

Másnap reggel Julia ébredt korábban, Sylvia még mélyen aludt, és Julia értetlenkedve a történteken, gyorsan felkapkodta a ruháit, írt egy szívecskét egy cetlire, hogy mégse lépjen le szó nélkül, majd kiosont szépen halkan a lakásból.
Ezt végig kell gondolnia. Elhatározta, hogy elmegy futni a parkba. Pamut térdnadrágba öltözött, melyben azért jól kivehető volt a feneke formája és végre egy testhez álló rugalmas felsőt vett fel, alatta sport melltartóval, ami féken tartotta futás közben rakoncátlankodó melleit. Így valóban kényelmes volt és most már egy ideje jól is érezte magát benne. A zsákruhákat elrakta. Tudta, hogy azért 40 felett már nem fog annyira kihívó ruhákat hordani, mint 20 évesen, de legalább kicsit többet mutat, mint korábban, az ízlésesség határain belül.


Szarvashiba

Szarvason táboroztunk, a Hármas-Körös holtága, a Kákafok mellett, az Anna-liget fái alatt, s egy boldog hetet töltöttünk el fürdéssel, úszással, a városban való sétával, vagy épp az Arborétumban végzett egyszerűbb önkéntes munkákkal; és persze sok-sok játékkal és ökörködéssel. Mondjuk az én korosztályomból elég kevesen voltunk, a többség ötödik és hatodik után volt, vagy épp a hetedik-nyolcadik között. De még mint volt nyolcadikosok, mi sem voltunk épp az a korcsoport, amely azzal a gondolattal érkezett volna a táborba, hogy itt majd már bármi komolyabb nemi tapasztalatszerzésre lehetőség adódhatna. Természetesen már mindenki erősen mutatta, hogy kész lenne rá, mindenkinek nagy volt a szája, de a valóságban még kicsik voltunk ahhoz, hogy ha arra kerül a sor, akkor merjünk is lépni.


FEB.
27.
2019

Szerencsés délutánom 2. rész

Szombat délután volt. Kánikula. Nem olyan régen értem haza. Zuhanyoztam, majd kimentem a kertbe és befeküdtem a medencébe. Jól esett a hűs vízben pihenni. Gondoltam egyet, levettem a fürdőnacimat és kidobtam a székre. Senki nem láthatott ide, gondtalanul szunyókáltam egy kicsit. A kertajtó csapódására figyeltem fel,de nem mozdultam, tudtam csak Petra lehet az. Neki van kulcsa.
- Na így ki lehet bírni - hallottam, de nem az ő hangja volt. Felnéztem és Ági állt ott vigyorogva, kezében a fürdőnacimmal.
- Ne ijedj meg, Petra kért meg jöjjek el, mert dolga van a városban.
Néha csináltak ilyet, én nem bántam mert a melót ő is elvégezte. Látta, meglepődtem kicsit. Végig néztem rajta. Apró miniszoknya, ujjatlan rövid ing volt rajta és egy papucs. Nagyon jól nézett ki.