Hírek

MÁRC.
29.
2019

Tisztességtelen ajánlat

Történetem ismerős lehet a számodra. Már sokszor megírták, és meg is filmesítették talán nem is egyszer. Mégis belevágok elmesélni, mert ez az emlék a sajátom. És mert talán tanulságos lehet mindenki számára. Az eseményeket és benne az érzéseimet megpróbálom a lehető leghitelesebben megosztani. Egy olyan lány vagyok, illetve voltam, akiről ha ismersz, a legutolsó pillanatban tudtad volna elképzelni mindazt, ami megtörtént.
1997-ben érettségiztem, bár a dátum mellékes lehet, hiszen ez a történet tegnap és holnap is megtörténhet, ahogy valószínűleg meg is történik számtalanszor, számtalan helyen. Barátaim eminensnek tartottak, olyan lánynak, aki orvos, ügyvéd, vagy például egyetemi professzor lesz, amikor felnő. Bár a hevesi falu, ahonnan elindultam sok szempontból nem adta a legkedvezőbb ugródeszkát, nekem szerencsém volt a jó tanáraimmal és környezetemmel kitűnnöm a „tömegből”.


MÁRC.
28.
2019

Képzelet

Natasha vagyok, 18 éves és ezt a fantáziámat csak azért írom le, mert már nem bírom magamban tartani, de el sem mondhatom senkinek, mert egy: félek elmondani, kettő: és szerintem helytelen is amit érzek. (A neveket természetesen megváltoztattam, nehogy esetleg valaki magára ismerjen, ha esetleg erre az oldalra tévedne :).
Szóval hol is kezdjem. Ja megvan bemutatkoznék Natasha vagyok, egy 18 éves, dögös, vörös csaj, aki nem mellesleg már évek óta bele van esve a bátyja egyik haverjába. Ez nem is lenne akkora gond, de a srác akit Tomnak hívnak, egy cseppet idősebb nállam, úgy egy cirka 10 évvel. Na és itt kezdődnek a bajok.
Első látásra beleszerettem, bár nem is értem miért, hisz nem egy olyan igazi szívtipró, inkább az az eliszogatunk és dumálunk egy jót típus (ami elég nehéz benne az az, hogy Tom hadar nem is kicsit, és a hadarás meg az ivás nem igazán fér össze egymással). Igazából, szerintem a személyiségébe szerettem bele.


Kölcsönadás

Idén korán jött a kánikula. Még csak június va, de máris hét ágra süt a nap, árnyékban sincs kevesebb 32 foknál - hát még délben a tűző napon, a Hősök terén, ahol a felforrósodott beton olyan intenzíven sugározza vissza a nap melegét, hogy vibrál tőle a levegő.
Már fél órája állsz a rekkenő hőségben, árnyék sehol. Lassan kis verejték patak indul meg a két melled között lefelé, apró foltokban átnedvesítve testhez álló pamut ruhádat. Magadban átkozol, amiért szigorú parancsommal ide kényszerítettelek, de vársz, mert érzed, fontos dolog készül - és különben sem mernéd megengedni magadnak az engedetlenséget az Én egyértelmű utasításommal szemben.
Hirtelen egy biciklis futár kanyarodik melléd és szó nélkül egy borítékot nyom a kezedbe.


MÁRC.
27.
2019

Tömör gyönyör

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy minden hetero férfi álma, hogy egyszer 2 nővel legyen egyszerre. Hát nekem sikerült megélnem ezt az álmot, bár nem egészen úgy ahogy azt az ember megálmodja. 17 Éves voltam, és már rendszeresen jártam át hétvégeken a szomszéd hölgyhöz, Zsuzsához, aki tárt karokkal és lábakkal várt. Tőle tanultam mindent, amit tudtam a szexről, és mindent ki is próbáltunk, amit csak ki akartunk próbálni. Kapcsolatunk persze titkos volt Anyukám nem örült volna, ha megtudja, hogy a szomszéd hölgy szinte heti rendszerességgel oktat. Csütörtök délután volt, mikor végeztem a sulival. Leszálltam a buszról, és indultam hazafelé. Éppen felfelé haladtam a lépcsőn, mikor megjelent a lépcsőfordulóban Anikó egy hatalmas dobozt cipelve. Anikó egy emelettel lakott alattunk, és anyukámmal jó barátnők voltak. Gyakran összejártak kávézni, beszélgetni. Volt, hogy Ő volt nálunk, volt, hogy anyukám ment hozzá.


Mosaic Stories - We

A következő héten zavaros, rövid üzenet érkezett Ma Cherie-től: egy időre hazajött Franciaországból. A pontos okot nem tudtam kivenni, de igen pozitívan érintett, hogy meghívott egy hétvégére magukhoz. Hegyek között, az ország távoli sarkában lakott a szüleivel.
A busz suhant a Halálkanyarnak nevezett meredély vékony peremén: nagyon közel voltam már, de nem bírtam várni. Itt van tőlem pár száz méterre... őrület. Nem láttam jóformán öt hónapja és most valamiért hazajött.. de miért jött haza?! Kusza, zaklatott információtöredékek jutottak eszembe a francia családról, ahol két gyerekre vigyázott, meg a férfi félrelépéséről, válásról... zavaros volt az egész.
Legszívesebben előretörtettem volna a buszsofőrhöz, hogy siessen már jobban, ugyanis csak másfél napom van a tervezett kettő helyett, mert jövő héten négy zh-t kell írnom, mert bedurvult az egyetemi élet; de ettől még akarom Ma Cherie-t, nem bírnám ki, ha nem ölelhetném,


MÁRC.
26.
2019

Néma randi

Chat-en ismerkedtem meg vele. Kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást. Megbeszéltük, hogy ki mit szeretne, hogyan képzeli el a találkozást. Leginkább az ő igényeire voltam kiváncsi, végül letisztáztuk és ezután már csak rám várt, hogy beteljesítsem a vágyait.
Szombat délután volt, rendbeszedtem magam és bementem érte a városba. A megbeszélt helyen várt egy formás huszonéves kis fruska, hosszú enyhén göndör világosbarna hajjal. Fehér ingben, fekete szoknyában volt, amolyan iskoláslány összeállítás - ezt én kértem, mert nagyon tetszik, olyan ártatlannak tűnnek benne a lányok. Fehér melltartója alig, de átlátszódott a ruháján, kirajzolva melle formáját, mely számomra ideálisnak tűnt - a nem kis tenyeremben pont elfért. Csípője, feneke kicsi, formás, pont amilyet egy sportos lánytól elvár az ember. Szoknyája hosszú,kidolgozott lábakban folytatódott, alig vártam, hogy megsimogassam azokat a combokat.


Koreai-magyar viszony 1. rész

1. fejezet
Idén április 4-én töltöm/töltöttem az 55. életévemet, és Jakubnak vagyis magyarosabban Jakabnak születtem. A nevet illető kettősség abból adódik, hogy apám apai ágon teljesen szlovák, anyai ágon viszont van némi magyar felmenője is. Édesanyám viszont minden felmenőjét beleértve magyar. Első sorban apai nagypapámnak köszönhettük, hogy a lakosság-csere programba valamint a lakóhelyről való kitelepítést a II. Világháború után elkerültük. Én gimnázium után jelentkeztem egy magyarországi egyetemre, ahova felvételt is nyertem. Ám, mielőtt elkezdhettem volna egyetemi tanulmányaimat bevittek katonának. A hátam közepére sem kívántam azt a két évet, amit a csehszlovák néphadseregbe kellett lehúzzak. Aztán 1985. július havának közepén leszereltem, így az év szeptemberében elkezdhettem az egyetemet. Itt megismerkedtem dél-koreai apától és magyar anyától született sráccal (Kim Jun-Ho; egyszerűbben: Kim).


MÁRC.
25.
2019

Tanuló tábor helyett 3. rész

Következő reggel hamar megjött a futár az alkatrésszel. Reggeli után Zoli és Karesz nekilátott a beszerelésnek, apám valamivel jobban volt ő is ott téblábolt körülöttük. Anyám megbeszélte Ferivel, hogy a haverjától elkért hajóra elmegyünk. Én szerettem volna kipróbálni, és ez anyáméknak is kapóra jött. Viszont amikor Kati és Kriszta meghallotta, hogy hová készülünk ők is szerettek volna jönni, és bár anyám nem örült nem nagyon volt mit tenni.
Feri próbálta adni a nagy hajóst a nők előtt, de látszott nem igazán ért a dologhoz. Nagy nehezen kihajóztunk és előbb Kati és Kriszti majd anyám is nekivetkőzött. Az utóbbi pár napban már többször volt lehetőségem megcsodálni a testüket, de nem tudtam betelni a látvánnyal. Kati nagy mellei szépek voltak, és bár valamennyire meg volt ereszkedve, azért jó volt ránézni. Kriszta mellei voltak a legkisebbek, viszont teljesen feszes volt, a bőre tökéletes, sehol egy narancsbőr.


Júlia 7. fejezet

Az ismeretlen nő Sylvia társaságában kilépett a teraszra. Barátnője amint meglátta Juliát, menten zavarba jött. Kipirult arccal fordult felé. Boldogságtól csillogó szemei arról árulkodtak, hogy rendkívül jól érzi magát. Julia már nagyon régen nem látta ilyen önfeledtnek a lányt.
Juliának annyira ismerős volt ez a nő valahonnan, de ebben a környezetben nem ismerte fel, ugyanis sosem gondolta volna, hogy Sylvia lakásán fog vele találkozni. A nőnek gyönyörű kreol bőre volt és fényes, göndör barna haja, mely rakoncátlanul, kócosan várta, hogy valaki rendbe rakja. Sylvia egyik hálóingjében volt, Julia jól ismerte azt. Kicsit pici volt rá, a nő ugyanis kerekdedebb volt Sylviánál, így bizonyos helyeken fedetlenül hagyta amúgy bomba testét.