AUG
16
2012

Zsarnok?

hetero, anál, szobalány/lakáj

Nagyon elgondolkodtam a jövőmet illetően, most végeztem a Bécsi katonai akadémián itt vagyok húszonkét évesen. Mindig katona akartam lenni, de most elvesztettük a háborút, a Monarchia felbomlott, és Trianon szégyenét sem tudjuk megemészteni. Már nem olyan vonzó számomra a katonai pálya. Haza vágyom Magyarországra, bár életem nagy részét itt éltem le, de a szívem mélyén mindig haza vágytam. Nagyanyám távirata segített döntenem, vagy nem is kellett döntenem kész tények elé állított. A nagyi megírta, hogy apám hirtelen meghalt, és azonnal induljak haza. Nagyon megdöbbentett a hír, hisz apa életerős ötvenöt éves férfi volt, és soha nem volt beteg. Igaz nem álltunk nagyon közel egymáshoz, tudom szeretett, csak nem tudott velem mit kezdeni anyám halála után. Ezért a legkézenfekvőbb megoldás a bentlakásos katonai iskola lett, így elhárult róla a gyerek nevelés súlyos gondja....

*  *  *

Swinger a parkolóban 3. rész - Férjem üdvözlése

gruppen, férj-feleség

Ili nedves ajkai le - fel csúszkáltak Zoltán kemény farkán. Mélyen leengedte a szájüregében,egészen hátra a mandulákig,miközben erősen szívta vágyának megtermett darabját.
Izgatottságától egyből átnedvesedett tangája,amikor barátnője meghívta,hogy személyesen is bemutassa férjének,aki ma tért haza hosszas svájci munkájából. A lányok egyedüli ajándékkal készültek elkápráztatni a férfit,már előre felajzotta hogy ma este végre előadhatják a férfinak erotikus meglepetésüket.
Zoltán,az ötvenes szállodalánc tulajdonos,jóképű,vidám,nagyon barátságos férfi. A koránál jóval fiatalosabban nézett ki és úgy is gondolkodott.
Majd húsz éve voltak együtt Nettivel,akivel meglehetősen rázósan indult a kapcsolatuk de végül is szerelmük győzedelmeskedett.

*  *  *
AUG
15
2012

Ajándékom

hetero, szűz

Attilával, szerelmemmel már másfél éve jártunk együtt. Nagyon szép szerelem volt, nem túlzok, ha azt mondom, máig is tart. Én már majdnem 19 ő pedig 20 volt. Sülve, főve együtt voltunk, ha már csak öt perce nem láttam már hiányzott. Első felejthetetlen csókunkon már rég túl voltunk, jöttek a tétova érintések és egymás testének tapogatós felfedezése. Mai világ számára hihetetlenül hangzik, de még szüzek voltunk. Még én sem fogadtam magamba férfit és még ő sem hatolt lányba. Sőt még teljesen meztelenül sem láttuk egymást. Emlékszem mikor először nyúltam alsónadrágjába, ujjaimmal megmarkoltam keményen álló fegyverét, végigsimogattam, és újból megmarkolva éreztem, ahogy szétrobban és az alsónadrágjába, meg a tenyeremre élvez. Annyira fel volt izgulva, hogy pár érintés is elég volt ahhoz hogy elélvezzen. Ruha alatti pettingel ismerkedtünk egymás testével és...

*  *  *

A Büntetés

s/m

Hogy az a jó élet rakja telibe! Szaladt ki Tom száján a visszafojtott káromkodás!
Dühösen csapta le mobilját az anyósülésre.
Most mehetek vissza a munkahelyre - dühöngött magában - legalább egy óra, amíg helyrehozza a beosztottja által elkövetett szarvashibát. A frissen feltálalt vacsorát elfelejtheti, és tudja, hogy Angelica egész nap a péntek esti közös programra készülődött. Gyönyörűen kisikálta a lakást, kora reggel feltette a húslevest, áthúzta az ágyat frissen vasalt, ropogós ágyneművel, korán leszaladt a henteshez, hogy a legszebb húsokból válogathasson urának, pontos időzítéssel kezdett hozzá a vacsora elkészítéséhez és az aprósütemény szaggatásához, hogy pontban 7 - kor, minden frissen, forrón kerülhessen az asztalra, hogy aztán még kényelmesen legyen idő egy jó kávéra, egy együtt elszívott cigire és egy közös tussolásra mielőtt indulni...

AUG
14
2012

Családi titok

hetero

Az eset egy olyan asszonykával történt meg, aki alapba nem az esetem, de valami mégis volt benne, mert már korábban is más szemmel nézegettem rá. Az asszonyka történetesen feleségem mostoha huga, aki harmincas éveinek elejét taposva, 2 gyermekes anyukakét tevékenykedik. Mióta ismerem mindig is próbáltam megfejteni alakját, ruhán keresztül kirajzolódó alakját próbáltam összerakni, az alkalmanként kivillanó dolgaival, melltartó, mell, bugyi. Pár éve voltunk együtt strandolós nyaraláson, ahol egész jól megcsodálhattam Ági testét. Átlagos lábakhoz, asszonyos fenék, arányos pocak, megkopott, megereszkedett nagynak mondható mellek, sejtéseim szerint nagy bimbóudvarral és kiálló, kemény mellbimbókkal. Két dologra figyeltem fel legtöbbször, Az egyik a kivillanó fehérneműje volt, a másik pedig a dekoltázsa, amibe a lehető legtöbbször igyekeztem bekukkantani. Kimondottan szerettem,...

*  *  *

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 4. rész

munkatárs, leszbi

Másnap korán mész be a munkahelyedre, előbb akarsz beérni, mint a kolléganőid. Tudod, az eukaliptusz illat miatt azonnal tudni fogják, hogy mi történt veled tegnap. A krém azonban valóban csodás, mivel már tegnap is bekented magad, alig fáj, amikor leülsz. Márta és Anikó egyszerre lépnek be az ajtón, és mikor megérzik az ismerős illatot, jelentőségteljesen rád néznek. De ennél többet nem foglalkoznak veled, mindenki teszi a saját dolgát. Rajtam sem érzed, hogy másképp néznék rád, mikor beérek az irodába. 10 óra körül kijövök az irodámból és közlöm, hogy két napra elutazom. Kiadom mindenkinek a feladatokat, aztán kilépek az ajtón.
Nagyon sok munkát hagytam rád, ezért azonnal nekiugrasz. Szinte belebújsz a gépedbe, észre sem veszed, hogy Anikó és Márta bezárják az irodátok ajtaját és átmennek a főnöki "lakosztályba". Már jó ideje bent lehetnek, amikor...

AUG
13
2012

Bébiszitter testvérek

családi

Olyan halkan osontam be a házba, ahogy csak tudtam. A mai is egy elhúzódó munkanap volt az irodában, és nem akartam felébreszteni a minden bizonnyal alvó gyerekeket. Beléptem a nappaliba, és ott találtam Sarah-t a padlón egy iskolai könyvbe temetkezve. Hihetetlenül nézett ki, mint általában. Kék rövidnadrágot viselt, ami épp a feszes, kerek feneke aljánál ért véget. A hozzá illő topja hátul nyitott volt, szabadon hagyva a vállait, és a nyaka mögött volt megkötve.
Sarah megfordult, és rám nézett, a zöld szemei csillogtak a tompa fényben. A mosolya megvilágosította a szobát, és amikor beszélt, a hangja dallamos volt.
- Túlóra megint, mi? – kérdezte. A térdeire emelkedett, és a nadrágja rásimult a hátsójára. A látvány megakasztott, és egy pillanatig nem válaszoltam.

*  *  *

A mi kis titkunk

hetero, anál, diák

- De az!
- Annyira nem.
- Na ne már! Vak vagy? Nézd csak meg!
- Tűrhetően néz ki, de azért annyira nem dögös.
- Te meghibbantál. Kurva jól néz ki!
Ez a vita folyt köztem és Kevin között az egész film alatt, és az elfogyasztott alkohol hatására epikai magasságokba emelkedett. Valójában négyünk közül senki sem figyelt aznap este a képernyőre, az egyszerű filmnézésből átcsaptunk sörözéses dumálásba nőkről, szexről, és minden másról, ami csak az eszünkbe jutott. Most épp arról vitatkoztunk, hogy a filmben a főszereplő csaj dögös-e, de a barátnőink valószínűleg sokkal kevésbé voltak érdekeltek ebben a beszélgetésben.
- Na mindegy - legyintett Kevin, és hátradőlt a fotelben. A barátnője, Melanie, aki törökülésben ült előtte a padlón, felkacagott, és a fejét csóválta.

*  *  *