Hírek


MÁRC.
22.
2019

Különös játszma 4. rész

Fáradt volt. Mintha teljesen lemerült volna. Az elmúlt éjszaka után szinte árnyéka volt önmagának.
Gregory már hazament, de May még ott feküdt mellette és mire feleszmélt, a nő máris egy kis reggeli meglepetésen dolgozott Cassandra lábai között. Finom, lassú mozdulatokkal nyalogatta Cassandra duzzadt szeméremajkait, amik még az elmúlt éjszaka hatása alatt voltak és azonnal reagáltak May nyelvének játékára. Cassandra, bár az agya nem reagált azonnal, mégis érezte, hogy a May-től szokatlan lassú, óvatos, mégis alapos játék hamarosan megremegteti a testét. Szeretkezéseik eddig hevesek voltak. May a szexben nagyon mohó tudott lenni. Egyszerre akarta a melleket, a puncit, a szájat, és közben máris élvezni szeretett volna. Képes lett volna másodpercek alatt a csúcsig nyalni Cassandrát. Most azonban finoman ízlelgette a már birtokba vett gyönyörforrást. Aztán hirtelen megállt és felkelt.


Amikor csajok verik ki

Sári volt az osztályban a legkönnyűvérűbb lány, de nem bántuk, mert nagyon dögös is: alacsony, fekete hajú, szép arcú formás, kerek idomokkal. Én nem igazán részesülhettem a kegyeiből, kissé duci voltam, nem túl jó pasi. Viszont érettségin jól jött a segítségem, így a vizsga után odajött hozzám a folyosón.
- Köszi a segítséget benn! Arra gondoltam, viszonozhatnám – megsimogatta a karom – nem szeretek adós maradni – a hangja nyájas volt, de eléggé meglepett.
- Úgy érted hogy….? – kérdeztem, mire bólogatott – ez valami tréfa?
- Dehogy! Tényleg. De csak egy szopás.
Nem akartam elszalasztani. Belementem, mire beinvitált a mosdóba és bezárkóztunk az egyik fülkébe.
- Vedd elő! – mondta mosolyogva.
- Nem lehetne, hogy levetkőzöl félmeztelenre? A biztonság kedvéért.


MÁRC.
21.
2019

Belevertük a nejembe

A galéria üvegajtajában Nikoletta még egy gyors pillantással végigméri tükörképét. Láthatóan elégedett az eredménnyel: frizura rendben, smink a tökéletesnél alig egy árnyalattal feltűnőbb, decens kosztüme az illendőnél csak két centivel enged többet látni a cicikből, a szoknya feszül a fenekén és a harisnya csipkéje kivillan, mikor lép. Egy cinkos mosoly rám, és belépünk
Már elég sokan téblábolnak a képek előtt, vagy csevegnek kis csoportokba verődve. A fotók alapján azonnal felismerem Csabiet: egy oszlopnak támaszkodva, pohárral a kezében egyedül álldogál, és a bejáratot figyeli. Széles mosollyal örül Nikolettának. A barátinál alig bizalmasabb öleléssel és puszival üdvözlik egymást de akinek van hozzá szeme, érezhet valami szokatlant a szokványos jelenetben


Erika

Előzmény:
Nem vagyok nagy történetíró, de gondoltam leírom a saját kis életem egy részét. Fogadjátok pozitívan. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy eldöntse igaz-e vagy sem.
Tudni kell rólam, hogy a történet idején 35 éves voltam pár hónapja költöztem szét a feleségemmel és folyamatban volt a válás.A válás nem nagyon érintett meg évek óta rossz volt a kapcsolatunk ezért nem igazán kerültem letargikus állapotba, bírtam a terhelést.
Mint minden jó 30-40-es pasi én is oda voltam a szexért így rövid út vezetett a társkereső oldalakra. Igazán nem társat csak szexpartnert kerestem. Több-kevesebb sikerrel.
Egyedül maradtam, ill. maradtunk a négy éves Hektor nevű magyar vizslámmal.
Aztán megismerkedtem egy Erika nevű lány. Egy 31 éves velem egy magas, karcsú, nagyon karcsú kicsi cicikkel, kemény popsival, megáldva. Még agya is volt neki így kb. 5 perc alatt szerelmes lettem. /Ennyit a csak szexpartnerről.


MÁRC.
20.
2019

Nancy történetei - Donald bekebelezése: Ericen át vezet az út

- Nem hagyott nyugodni a gondolat. Vajon nem voltam elég vonzó, más lányokra bukik, buzi? – tettem fel a kérdéseket magamban Donaldról. Szinte le sem esett neki, hogy aznap este, mikor áthívtam magamhoz, én esetleg szexelni akarok vele, mintha mi sem történt, engedelmesen lelépett, mikor megkértem rá (bár az estére nem panaszkodhatom így sem). Kérdezősködtem az iskolában róla. Sokszor beszélgettem a húgával, puhatolóztam, mit tudnak róla, szokások, barátnők. Igazából nem kaptam hasznos információt. A húga tud 2 barátnőről, de ők sem olyanok voltak, akiket hazavitt, hanem csak megemlítette otthon, hogy most vele megyek el moziba, most vele. Na meg a társaságban sem lehetett sokszor tudni, hogy ki kivel van, milyen viszony van az egyes párok között, barátság, csak alkalmi kapcsolat, szerelem. Magam kellene utánajárni ennek a srácnak, ha akarok tőle valamit. Már pedig akartam, kihívásnak véltem, amit teljesítenem kell. Cél: lefeküdni vele.


Öt év 3. rész

- Nincs kedved ma este bulizni? - kérdezte magyarórán Gréta, az egyik szobatársam, aki a padtársam is volt.
- De, mehetünk - feleltem
Az egyik szünetben a folyósón összefutottam Timivel. Egy kicsit zaklatottnak tűnt.
- Anna! - szólított a nevemen.
- Igen?
- Mire véljem azt, amit tegnap a zuhanyzóban csináltál velem?
- Ezt hogy érted?
- Hát... Te... Csak úgy... Szó nélkül megujjaztál...
- Ha jól emlékszem, akkor nem ellenkeztél.
- Valóban nem...
- Akkor mi a probléma?
- Nos, én... Azt hiszem, hogy elkezdtem érezni irántad valamit...
- Ne haragudj, de én erre most nem érek rá és szerintem jobb, ha most azonnal tisztázzuk. Én nem szeretném ezt folytatni veled. Te egy nagyon szép, kedves és aranyos lány vagy, de nem akarok tőled többet - mondtam és továbbmentem.


MÁRC.
19.
2019

Júlia 6. fejezet

A hét fénypontja egy kellemes meglepetés volt, ugyanis elérkezett a napja annak, hogy John az egyik üzlettársával bejött a kávézóba. Végre valahára megvendégelhette őt. Kihozta magából a maximumot. Egy távoli ország különleges pörkölésű kávéját ajánlotta számukra és a lehető legszebb tejszíndíszítéssel tálalta fel a két kávét az egyedi, limitált szériás csészécskékben, miközben kedvesen mosolygott.
Örült Johnnak, de nem volt olyan állapotban, hogy társaságával is elkápráztassa őt, ezért távolságtartó maradt, hagyta őket az üzlettársával beszélgetni. John elismerően nézelődött a kávézóban és Julia leolvasta az arcáról, hogy magával ragadta őt az a megnyugtató, különös hangulat, amit Julia a kávés dekorációkkal és faliképekkel át akart adni a vendégeknek.


A gárdonyi nyaralás 1. rész

Engem Nándinakhívnak, és frissen megszerezve a jó és jeles osztályzatoktól hemzsegő érettségi bizonyítvánnyal és szintén alig 3 hónapja megszerzett jogsival a kezemben, felvetettem apámnak, hogy a legjobb barátommal, Vincével lemennénk 2 hétre Gárdonyba. Először huzakodott ez ellen, de végül azzal a feltétellel ment bele, hogy csak akkor enged el, hogyha magunkkal visszük az öcsémet is. Nem volt választásom, szóval belementem. Hát kiderült, hogy végül öten megyünk, mert jön velünk Vince öccsei is. Öcsém és a haver öccsei (ikrek) osztálytársak voltak, nem mellesleg a tesóm alig múlt 14, míg a haveréi hamarosan töltötték a 15-öt (év vesztesek).
Apámtól kaptam 10 ezer forintot, de nálam is volt még kb. 10 ezer az előző fizetésemből. Gergő egy 2 ezrest kapott apánktól. Vince is kapott 10 ezret és az ikreknek is adtak fejenként 5-5 ezret a szülők. Vince emellett még egy 20 ezrest hozott magával az előző fizetéséből.