OKT
03
2012

Én és a főnököm - Első lélegzetvétel

hetero

Nagyot sóhajtottam és továbbra is a plafont bámultam. Kelletlenül mozdultam meg az ágyamban, nagyon zavart Tamás élvezetének nyoma a combomon. Alig vártam, hogy végre kijöjjön a fürdőből és bemehessek lezuhanyozni. Ah, nem is tudom, minek vagyok vele. Tulajdonképpen idegesített. A legnagyobb jóindulattal se nevezhettem párkapcsolatnak azt, ami köztem és közte volt. Testiség, talán. Bár az utóbbi időben már azt se élveztem. Elélvezni azt igen, azt tudtam vele… de csak azért, mert pontosan tudta, mitől megyek a falnak. De könyörgöm, a jó szex nem az orgazmustól jó… vagyis nem csak attól. Persze, jó, ha van, de a nők nem attól vesztik el a fejüket, hogy igen, fél óra múlva elélvezek, amennyiben engedem, hogy a pasim rám másszon… igen is, kell az az előjáték! Nem mondom, hogy Tamás mindig ajtóstul ront a házba, de néha jól esne máshogyan is. Mondjuk, spontán, szavakkal,...

*  *  *

Egy iskolás lány története

hetero

Sziasztok 16 éves vagyok a barátom 25 én még iskolába járok szőkés barna hajam van kék szemem.
Ez úgy törént hogy megbeszéltük hogy szmbaton elmegyünk kocsikázni egy kicsit reggel 11 jött értem hogy legyen időnk bőven. Bekopogott az ajton én leszóltam neki hogy mindjárt jövök csak várjon egy kicsit gyorsan felöltöztem gyorsan fevettem egy rózsaszí csipkés kis búgyit felfettem hozzá egy kockás kis szoknyát olyat amilyen az amerikai filmek ben szokott lenni olyan hogy éphogycsak takar valamit felvettem egy fehér meltartór és hozzá egy fehér haspólót ami csak a ködökömnél kezdődik alatta semmi felvettem egy kényelmes sportcipőt mert nem szeretem a kényelmetlen cipőket, felvettem a napszmüvegemt és lementem hozzá ő azonnal magához ölelet és megcsókolt közben pedig megfogta a fenekem ezt azért merte megtenni mert a szüleim nem voltak othon éppen üdülni voltak rám...

OKT
02
2012

A barátom az ellenségem?

hetero, anál

Úgy döntöttem, hétvégén meglátogatom egy régi barátomat. Nagyjából ezer éve nem láttam Krisztiánt. Azóta..., azóta, hogy bevallotta, gyengéd szálak fűzik hozzám. És azért maradt olyan sokáig a barátnőmmel, hogy a közelemben legyen. Nekem soha nem jelentett semmit, a kezdetektől a barátomként tekintettem rá, sem több, sem kevesebb nem volt a szememben. Közöltem vele, hogy ez nagyon nem volt szép húzás a barátnőmmel szemben. Mindketten fontosak. De nem így. Nem rokkant bele, látszólag megértette, és megígérte, nem bánt ezzel többet. Azért hagytam neki kis időt, hogy tényleg lecsituljon benne minden. Egyébként más apropója is volt már a találkozásunknak. Egy régi közös üzlet gyümölcse most érett be, fizetett az ügyfél. Krisztián pénze is nálam landolt, őt magát nem tudta elérni a kedves úriember, aki egy kisebb vagyont hagyott nálam a munkánkért.

*  *  *

Napozásnak indult 1. rész

leszbi, tini

Meleg nyári nap volt ez is, tökéletes idő egy kis barnuláshoz. Betti 18 éves átlagos magasságú lány, nőiesen telt vonalakkal. Mindíg is volt rajta pár plusz kiló, ám őt ez sose zavarta, hisz tudta, hogy a fiúk megőrülnek a kerek formákért.
Az érettségi utáni szabadidejét töltötte otthon, szülei dolgoztak, öccse szintén iskolában volt, így tervei szerint nyugodtan napozhatott egy picit. A ház amiben laktak egy újépéítésű ikerház volt. A szomszédban egy házaspár lakott és a 14 éves lányuk, ám ahogy öccse úgy ő is iskolában volt így nem kellett félnie attól, hogy bárki is megzavarná a nyugodt napozását.
A nap már magasan járt az égen mikor Bettiben egy furcsa érzés lett úrrá, egy érzés, mintha figyelnék. Kinyitotta a szemét, kivette a fülhallgatóját és oldalra pillantott. Anna állt az ikerház erkélyén, mely összeköttetésben állt az...

OKT
01
2012

Reggelek fürdőköpenyben 2. rész

családi

A kezeim remegtek a zuhany alatt, miközben lányom nedveit mostam a farkamról. Nem tudtam elhinni, hogy mit tettünk. Édes – az én gyönyörű, törékeny lányom – épp most ajándékozott meg életem két legjobb orgazmusával, és ez a történés mindkettőnk életét megváltoztatta.
Először a szűk kis puncijába élveztem, jól megdugtam, ő pedig könyörgött, hogy lőjem tele. Ezután magát ujjazta, néha megszakítva, hogy kettőnk összekeveredett nedveit lenyalhassa az ujjairól.
Aztán – mikorra kezdett rajtam elhatalmasodni a bűntudat, hogy mit is tettem – kényeztetni kezdett, a szájába vette a farkamat, és életem legjobb szopását kaptam tőle. Egészen addig folytatta, amíg egy újabb adagot nem spricceltem a torkába.

*  *  *

Zsarnok? 4. rész

hetero, anál

- Főnök az egyik bérlőnk szeretne beszélni önnel - kopogtatott be Judit az irodámba.
- Rendben, engedje be, hozza be a dossziéját is.
A nyitva hagyott ajtón egy ötven év körüli hölgy jött be, aki nagyon meg volt ijedve.
Hellyel kínáltam, közben megérkezett a hölgy mappája is. Elég volt belelapoznom, már tudtam is mi járatban van, de hagytam ő maga adja elő a problémáját.
- Miben segíthetek asszonyom?
- Szeretnék lakbér fizetési halasztást kérni - hajtotta le a fejét szomorúan.
- Sajnos az új szerződés szerint erre csak egyszer van mód, és ezt már önök ki használták.
- Mi lesz akkor most velünk? - sírta el magát.
Úgy gondoltam bepróbálkozom nála, végül is mit veszíthetek?

*  *  *
SZEP
28
2012

Őszi este

hetero

Eljött egy öszi este, mely alkalmas arra, hogy kicsit megálljunk, leüljünk, élvezzük a természet szépségeit, és elgondolkodjunk mi is történt velünk mostanában. A nap ma rövid esőzés után mielőtt végre eltűnt a horizonton, még megkínált bennünket pár órára energiát adó sugaraiból.
Ezen az estén sétálgattam én is kihasználva a kellemes időt, és nézelődtem. Néztem a csendesedő utcát, az embereket. Ki gyors léptekkel sietett haza, ki lassan sétálva élvezte az utolsó lágy meleget adó napsugarakat. Van aki egyedül , van aki párban kéz a kézben, van aki a barátaival, de mindenki ment valahová. Eltűntek már rég a lenge nyári ruhák, de előkerültek a még sokat sejtető könnyed ősziek.

*  *  *

Egy álláskeresés története

gruppen, munkatárs, férj-feleség

Már jó ideje munkanélküli voltam a férjemmel együtt. Volt még egy kis tartalék pénzünk,de már kezdett elfogyni. Albérletben laktunk,az autón hitel,munka nem nagyon volt kilátásban. Hozzá tartozik a történethez,hogy a férjemmel egy szex partin ismerkedtem meg,és még azután is jártunk, egy darabig hogy összeházasodtunk,de már egy ideje nem. Nekem néha hiányzott. Szerettem a csoportos szexet,több férfival egyszerre,és az is nagyon felizgatott ha a férjemet láttam más nőkkel szeszelni. Aztán egy hétfői napon álláshirdetést olvastam az újságban. A szomszéd városba kerestek egy kis céghez egy főt irodai munkára.
A végzetségem többé kevésbe megfelelt ,ezért felhívtam őket egy férfivel beszéltem és másnapra sikerült is megbeszélnem egy találkozót,bár mondták,hogy nagyon sok a jelentkező. Nagyon kellett az állás ezért elhatároztam,hogy bármit megteszek azért,hogy...

SZEP
27
2012

Anita és Micah

hetero

Körém fonta a karját és feljebb húzott az ölébe, így érezhettem, mennyire boldog, hogy ott tartózkodom. A puszta érzéstől, hogy milyen kemény volt, ahogy a combomhoz préselődött, elállt a lélegzetem.
- Sose szégyelld a tested reakcióit, Anita. Ez egy ajándék.
A lábam alá csúsztatta a karját, és felállt, velem a karjában.
- Tudok járni. – Mondtam.
- De én vinni akarlak.
Már épp mondtam volna, hogy tegyen le, de végül mégsem tettem.
- Hová viszel?
- Az ágyba.
Próbáltam nem mosolyogni, de esélyem sem volt.
- Miért? – Habár biztos voltam benne, hogy tudom a választ.
- Hogy szeretkezhessünk, szex szex után, és ha már annyit szeretkeztünk, hogy nem bírjuk tovább, leereszted a pajzsod, és táplálod az ardeurt, most, amíg még korán van, nehogy akkor keljen életre, amikor körülöttünk mindenhol FBI ügynökök vannak.