Hírek

MÁJ.
28.
2019

Nyolc kép

Üvöltésre ébredek. Valami „miafasz” vagy „miakurva” lehet, mire hirtelen kipattan a szemem, és mintha hideg vízzel öntöttek volna le. Az első, amit meglátok, Gábor riadt tekintete két centire az arcomtól. A második a teljesen meztelen teste, amint félig átöleli az én szintén meztelen testemet. A harmadik pedig az ajtóban álló Lilla, Gábor nővére, amint kikerekedett szemekkel, félig döbbenten, félig mosolyogva figyel minket.
– Ki tudnál menni egy kicsit? – hallom meg Gábor hangját magam mellől, mire a nővére hangosan felnevet.
– Persze, miért is ne?! – hangja egyszerre kétségbeesett és hisztérikus, mint aki nem tudja eldönteni, hogy a következő pillanatban sírva fakadjon, könnyezve nevessen vagy hagyja az egészet a picsába.
De én már nem rá figyelek, hanem Gáborra, aki lassan kibontakozik az ölelésemből, az ágy szélére ül és öltözködni kezd.


MÁJ.
27.
2019

Az én utam

Tíz év külföldi munka után harminc évesen úgy döntöttem, haza jövök pihenni egy kicsit, aztán majd meglátjuk, hogy lesz tovább. Utoljára két éve voltam itthon a nagyi temetésén, később tudtam meg, hogy rám hagyta a házát. Ne gondolj egy nagy palotára, ez csak egy egyszerű, takaros falusi porta volt. Itt szerettem volna eltölteni a nyarat, csendben, nyugalomban. Alig jártam be az udvarra már meg is jelent a szomszéd asszony Klári.
- Csabi, Csabikám tényleg te vagy az, alig ismertelek meg.
- Helo Klári. Hogy vagy? Jól nézel ki.
Mosolyogva fogadta a bókjaimat, majd hozzám lépett, és arcon csókolt. Kláriról tudni kell, hogy tizenöt évvel ezelőtt ő rontott meg engem, amit én igen nagy örömmel fogadtam. Az első nő volt az életemben, a mai napig hálás vagyok neki azért amit tett. Miután bepakoltam, kinyitottam az ablakokat, levetkőztem, ledőltem a hűs hálószobában, azonnal mély álomba merültem.


Angyali történet 13. rész – Judy története. 9. fejezet: Lola

21.
Másnap elég kábán járkáltam a boltban, pedig dolgom lett volna elég. Berty szóvá is tette szórakozottságomat. Bizonyára tudott az előző nap történéseiről vagy legalábbis egy részéről. Nyilván neki is megvoltak a maga kémjei.
Következő napra elöntött a munka, ennek nyilván az előző napi bambaságom is oka volt. Berty egyre mogorvábban járt-kelt és tette a dolgát. Én a sok munkában már majdnem el is felejtettem, hogy Roy aznapra ígérte magát, amikor délután beállított. Paul és Lola is vele voltak. Rövid üdvözlések után Paul vitte a szót.
- Nyilván tudod, hogy munkánk végefelé járunk és néhány nap múlva indulunk haza. Szeretném, hogy a munkatársaim jó hangulatban fejezzék be a munkát és kellemes emlékekkel hagyják itt a szigetet. No, meg pénzzel is jól állunk, részben a te közreműködésednek köszönhetően, nagyon olcsón éltünk itt. Ezért úgy tervezem, hogy egy fergeteges búcsúestet kéne szervezni.


MÁJ.
24.
2019

Anyám megosztja titkait 1. rész

Ez történet családi szex történet és a szexről szól anya és fia között. Ha ez Téged zavar ne olvass tovább.
Anyám 43 éves nem egy fantasztikus szépség, de távol áll attól is csúnyának kelljen tartani. Azt hiszem, hogy ő egy átlagos kinézetű nő, az a nő, akit minden nap látsz a szupermarketban vagy egy gyógyszertárban, vagy szinte bárhol. Ő gondosan ügyel magára, jól öltözik, sminkje nem túlzott, természetes megjelenésű. Barna haja dús, váll alá érő. Igazi érett nő, aki jól ismeri saját magát. Világosan tudja mi az, amit szeret és mi az amit nem. Az elmúlt két évben arra a felismerésre jutottam, hogy a nyugodt anyai viselkedése alatt, nagyon, nagyon szexuális nő lakozik, hihetetlenül erős szexuális vággyal és dominanciával.
Természetesen vannak titkai és néhány bántó emléke, mint minden nőnek.


Fantasztikus négyes

Már két hét telt el azóta, hogy Zsófival újra összejöttem annak ellenére, hogy ő nyitottabb kapcsolatban szeretne élni. Megbeszéltük, hogy egyenlőre csak keresünk új partnereket akiket betudunk vonni az együttléteinkbe, és egymás tudta nélkül lehetőleg nem leszünk senki mással. Elmeséltem neki a kis kalandomat Csilláékkal, amit nem fogadott túl jól, de végülis megbékélt, hiszen pont az ő kívánságára a jövőben valószínűleg az ilyen és hasonló dolgok meg fognak még ismétlődni. Ő őszintén elmondta, hogy nem volt senkivel rajtam kívül, de tudtam ,hogy ez már csak idő kérdése lesz. Ez a tudat nyomasztó viharfelhőként végig kísérte a napjaimat, és egy cseppet sem vigasztalt a tudat, hogy én is voltam, és talán leszek is még más lányokkal. Rendszeresen olyan pillanatképek villantak be , hogy egy idegen faszi szopatja, vagy keféli.


MÁJ.
23.
2019

Párcserés swinger 2. rész

A feleségem még alszik. Én viszont már korán felébredtem, úgyhogy gondoltam leírom frissiben a tegnap esti élményeinket.
Ahogy már legutóbb is említettem, Andival többször is összefutottam azóta az este óta jövet-menet a ház előtt. Sokszor egy időben érünk haza. Legutóbb most kedden találkoztunk így véletlenül össze. Éppen leparkoltam a kocsival a ház előtt, amikor odalépett hozzám.
- Szia, bocsánat a zavarásért. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy lenne-e kedvetek átjönni szombaton vacsorára? Itt lesz nálunk Andris, Tibi bátyja, aki Szombathelyen lakik, és mivel hétfőn indul a repülője, itt tölti a hétvégét. Nagyon helyes srác - tette hozzá sejtelmesen, miközben szemei olyan sokatmondóan csillogtak, hogy nem lehetett nem érteni, mire gondol.


Durva dolgok 4. rész - A megszégyenítés

Bár óvatosan vittem ki az italokkal megpakolt tálcát a medencéhez, amikor megláttam őket, nem sok hiányzott, hogy a földre borítsam az egészet. Öt ismerős ült ott: Lídia, iskolánk igazgatója a „civilben” tornatanárnő Elvira, városkánk polgármestere, a felesége és a lányuk. Rékával egy osztályba jártunk, de két külön világba éltünk. Ő volt a suli ügyeletes zsenije, tantárgy és szépségversenyek győztese. Magas, manöken alakú (festett) szőke szépség volt. Utáltuk egymást. Amikor meglátott, elvigyorodott:
- Nahát, nahát kit látnak szemeim? Hát te Emmácska mit keresel itt?
- Ő, a mi kis szolgalányunk – válaszolt helyettem Lídia.
- Ez cool! – Tapsikolt. – Gyere csak ide mellém – mutatott a hatalmas a felfújható heverőre. Leültem mellé, de óvakodtam ránézni, féltem, ha meglátom gunyoros mosolyát, elszakad bennem a cérna és felképelem. – Imádom a ruccidat. Olyan kis édi vagy benne. Akkor te mindent megcsinálsz, amit mondok?


MÁJ.
22.
2019

Szebi kalandja Annával

Egy napsütéses, meleg keddi délutánon Szebi éppen a fociedzésről tartott haza. Eléggé ideges, feszült volt, mivel a hétvégén a szomszédos városban lesz egy mérkőzésük egy profibb csapattal. Mivel a pályától csupán 2 utcányira lakik, ezért Szebi mindig gyalog jár hazafelé. Éppen csak kiért a pálya bejáratán, amikor a telefonja megrezzent a zsebében. Egy laza mozdulattal kivette a mobilját, majd az értesítősávon megpillantotta hogy osztálytársnője, Anna írt neki üzenetet:
- Nem lenne kedved ma délután átjönni hozzánk? Anyuék nincsennek itthon, és unatkozooook. :D
Szebi, arcán egy enyhe mosollyal elkezdte vadul pötyögni Annának a várva várt választ:
- Hát, beugorhatok ha gondolod. 5 perc és ott leszek, bye
Szebi és Anna kapcsolata eléggé bonyolult. Még 9.