JAN
21
2013

Lányom kicsi popsija

családi, anál, szűz, tini

Feleségem jó pár éve halt meg autóbalesetben, úgyhogy Évi lányommal ketten maradtunk. Épp most lett 16 éves. Kb. egy éve kezdett el látványosan serdülni. Kikerekedett a feneke, elkezdtek nőni a mellei, és egyre szexisebb ruhákban kezdett járni. Már nem tudtam ugyanúgy nézni rá, mint a pár évvel ezelőtti kislányra. Néhány alkalommal ráadásul úgy vettem észre, mintha másképp nézne rám. Arra lettem figyelmes, mintha a nadrágom dudorát nézné, mintha a farkam próbálná méregetni. A furcsa ráadásul az volt, hogy az ilyen méregetések után rám nézett, de nem volt zavarban, csak mosolygott.
Egyik péntek délután kaptam tőle egy sms-t, hogy nehogy egyek hazafelé valami gyors kaját, mert vacsival és meglepetéssel készül. De kedves tőle, gondoltam magamban. Amikor hazaértem kérdeztem tőle, hogy mi az alkalom, hogy így készül, de nem válaszolt.

*  *  *

A mama barátnője 2. rész

hetero, illusztrált

– Milyenek voltak a csajok, akikkel pettingeztél? – kérdezte Orsolya, amíg kipihentük magunkat.
– Háát... jó csajok voltak, de persze még nem olyan bomba nők, mint te. Azonkívül mind meg akarta őrizni a szüzességét, s ezért a szopatástól a nyalásig mindent csináltunk, csak AZT nem.
– Akkor az utóbbit – mármint a nyalást –velem is kipróbálhatod, amíg nem akarsz újra dugni – mondta Orsi mosolyogva.
Én rögtön benne voltam a dologban. Orsi hanyatt feküdt az ágyon, szétterpesztette a lábait, én pedig közéjük feküdtem. Mindkét karommal átfogtam a combját, és arcomat az elém táruló pinához szorítottam. Élvezettel szívtam be az onnan kiáradó ámbraillatot. Aztán kinyújtottam a nyelvemet és többször is végignyaltam a hosszan felívelő, simára borotvált nagy...

*  *  *
JAN
18
2013

A doktornő álma

hetero

A hivatalos rendelés este hat óráig tartott. Fél hatkor már csak egyetlen beteg üldögélt a váróban, egy másik pedig éppen akkor jött ki a rendelőből, amikor én helyet foglaltam a hófehérre mázolt, műbőrrel bevont kanapén.
Csak félig kidugott fejjel szólította a következő beteget a feltűnően szép arcú fiatal doktornő, majd ismét becsukódott a párnázott ajtó.
Most már egyedül maradtam a különös hangulatú, szolidan berendezett, gyógyszer illatokkal telített levegőjű váróban. Újságok halmaza hevert a csöppnyi asztalkán, hogy a várakozók kellőképpen lefoglalhassák gondolataikat. Beleástam hát magam a kupacba és egymásután szedegettem a szebbnél-szebb lapokat, miközben a fúró éles süvítő hangjával próbálkoztam megbarátkozni, ami csak halkan szűrődött ki a rendelő ajtaján, de az én idegeimnek így is éppen elegendő volt.

*  *  *

Erzsi elvette a fia szüzességét

családi

Erzsivel imádtam a szexet, nem volt már fiatal, de nagyon szerette a kielégülés minden lehetséges formáját. Viszont volt egy nagy problémája, a második fia a húszon éves Pista, aki egy munkakerülő, drogozó, italozó senkiházi volt, egyre inkább gondot okozott a kettőnk együttléteiben, mert mindig vele foglalkozott, gondolatban is, ráadásul együtt élt az anyjával. Eldöntöttem megoldom a problémát.
Egyik alkalommal, amikor fent voltam Erzsinél és épp sírt a fia miatt, döntöttem ma véget vetünk ennek. Leültünk a nagy szobában a dohányzó asztal körül, elkezdtem itatni őket, amikor már eléggé jó hangulatban voltak, mindketten, megszólaltam
- Jaj el is felejtettem hoztam egy dvd - t, van kedvetek megnézni?

JAN
17
2013

Carmen és a Bíró - Romantikus erotika

hetero

Mese? Álom? A vágy fantáziája? Csak egy kis erotikus mese, melyet ezer és ezer asszony szeretne valósággá élni, még, ha nem is pont ilyen formában. Ne feledjétek Asszonyok és főleg Ti Férfiak; "romantikaigény" tekintetében minden asszony "nimfomán!"
Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy asszony, aki a mesemondásáról, mesék írásáról hét határon túl is híres volt.
Amikor valaki szomorúvá lett, ő csak mondott egy mesét és a sírást nevetéssé a szomorúságot vidámsággá varázsolta az arcokon-lelkeken.
Eljutott híre egészen Meseországig.
Meseország Jó Tündére nagyon kíváncsi lett erre az asszonyra.
Gondolt egyet és magára öltötte láthatatlanná tévő tündérpalástját, suhintott egyet csillogó varázspálcájával és már ott is termett, ahol a mesék születnek.

*  *  *

Szenvedély...

hetero

Egy közösségi portálon ütöttem el az időmet, mikor az egyik chat szobában egy ismeretlen beköszönt. Szépen, kedvesen, nem mint egy tahó, megkérdezte hogy telik a napom, hogy vagyok. Igazából magam sem tudom miért, de visszaírtam neki, pedig azelőtt ismeretlen férfiakkal soha nem cseteltem. Beszélgetni kezdtünk, a szimpátia szinte azonnal kialakult közöttünk. Végül mivel arra volt utam, beköszöntem neki a munkahelyén. Bementem, ő meg épp akkor nézett ki a hátsó helységből. És éreztem azt a bizonyos szikrát, ahogy egymásra néztünk. Szimpatikus, csinos férfi, szőkés, picit hullámos hajjal, kedves arccal... és perzselő tekintettel. És abból, ahogy rám nézett láttam a reakcióját. A keze kissé remegett, a nyakánál az ütőér korul a bor kipirosodott és csillogott a szeme. Épp szemben volt egy kávézó, oda beültünk. Na persze, azt is mintha csak nekünk találták volna ki,...

*  *  *
JAN
16
2013

Remek szombat este

hetero

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek. Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)
Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé vége ment a Tv-ben, szerelmem az ágyon feküdt, most még kis kék pizsamában. Mikor véget ért a film, megkért, hogy egy kis krémmel masszírozzam meg a hátát. Mindketten levetkőztünk, megpillanthattam újra csodálatos testét, szép kerek formás fenekét. Bekentem a kezem a krémmel, ráültem a fenekére. Éreztem meleg bőrét és puha kerek fenekének ruganyosságát. Kezeimmel lágyan végig masszíroztam a hátát lassú mozdulattokkal, majd teljesen rádőltem szerelmem hátára. Nyakára őrjítő lágy...

*  *  *

Egy üzletasszony naplója 19. rész

gruppen

74. Fejezet - Danny 3.
Másnap későn ébredtem fel, hogy az előző nap fáradalmait kialudhassam. Elmentem zuhanyozni, majd ki mentem a konyhába, hogy készítsek valami reggelit. Danny folyamatosan telefonált a nappaliban, a jövő heti üzleti programjait szervezte a titkárnőjével. Közben észrevettem, hogy nekem is volt egy nem fogadott hívásom. Sean keresett. Visszahívtam. Mély, sármos hangján kérdezte:
- Hogy sikerült a félmeztelen kocsikázás?
- Nagyon jól sikerült szerintem, én jól éreztem magam. – feleltem.
- Megengedted, hogy megdugjon?
- Igen, megengedtem, hogy megkeféljen. – mondtam nevetve. – De kérdezd meg inkább Dannyt, hiszen ő az "ügyfél" vagy mi. Most éppen telefonál, próbáld meg kicsit később.