NOV
19
2012

Kriszti fantáziája 2. rész - A szerepjáték

hetero, anál, játék, diák, férj-feleség

Csaknem egy hónapja élte a fantáziáját Kriszti, már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, főleg a mesélt történetei miatt, azok ugyanis szánalmasan unalmasak voltak és reméltem emiatt hamar megunja az egészet.
Mígnem egyik nap egy kéréssel állt elém, azt mondta, hogy egy párral beszélt meg "randit" és ők szerepjátékot kértek, arra vett rá hogy segítsek átrendezni a szobámat. Kézenfekvő kérés volt, mivel az az én lakásom, mondtam ugyan neki, hogy nem szívesen segítek, de bevallom felcsigázott a dolog, még ha részese nem is lehetek, a sztorit már vártam amit utána fog mesélni az estéről. így hát segítettem.
A pár a klasszikus tanár-diák szerepjátékot kérte Krisztitől, szóval a feladat az volt hogy egy tanteremhez hasonlót hozzunk ki a nappalimból. A szőnyeg felszedésével kezdtük, alatta parketta volt, ami tökéletes egy tanteremhez. A szoba közepére húztuk az...

*  *  *
NOV
16
2012

A seggébe szorult análtágító

hetero, anál, vibrátor

A szexshopokban is kapható análtágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhetett be oda, de benn volt, amikor lehúztam a tangáját. A puncija vörös volt, duzzadt és nedves. Megragadtam a tágítót, megpróbáltam kihúzni. Tényleg hatalmas volt. A lány felnyögött, de tovább térdelt a padlón, és tűrte, hogy ki - be huzogassam a játékszert a szűk kis seggében. Nem úgy tűnt, hogy könnyen ki fog jönni.
Erősen meg kellett húznom, hogy egyáltalán megmozduljon – ebből is sejtettem, milyen nehéz lehetett betolni. Egyik nedves ujjamat a punciba nyomtam, de közben tovább mozgattam a tágítót. A lány rátolta forró punciját az ujjamra, és még hangosabban nyögött fel. Gyönyörű volt, napbarnított, melle kerek, mellbimbói sötétek. Rámnézett, aranyos arcának szenvedélye átvillant az eléhulló sötétbarna haj mögül....

*  *  *

Tornász fiúk 9. rész - Ez a fiú más mint a többi

homo

A történet a nyolcvanas évek közepén játszódik
Gábor vagyok, 35 éves és egy vidéki sportegyesület férfi szertorna klubjának edzője. Erdélyből kerültem az anyaországba fiatal tornászként. Huszonkilenc éves koromig versenyszerűen sportoltam, majd az ifjúsági és a felnőtt korcsoport edzőjeként maradtam a klubban. Tanítványaim 16 és 25 év közötti srácok. Tehetséges, ügyesek és nagyon szépek – szívesen foglakozom velük, a nap egy részét együtt töltjük, együtt edzünk, versenyekre készülünk és igyekszünk minél jobb helyezéseket elérni, ami nem könnyű.
Kamaszkoromban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a saját nememhez vonzódok, és erotikus vágyaim tárgyát helyes fiúk és férfiak képezték. Ezeket a vágyakat még jobban felkorbácsolta a sok gyönyörű testű jóképű tornászfiú napi látványa. Azok a csodálatos széles izmos vállak és mellkasok! A...

NOV
15
2012

A takarítónő(k)

hetero, iroda

Három műszakba kellett járnom dolgozni, ami nem esett nehezemre, mert éjszakás műszakban csak felügyelnem kellett a takarítást. Így a műszak eleji eligazítás után tudtam pihenni az irodában lévő kanapén pár órát, majd a műszak vége előtt 2 órával ránéztem kis létszámú csapatomra, elvégeztem az éjszakára kiszabott papírmunkát, és már vége is volt a műszaknak.
Négy középkorú nő, és egy fiatal srác volt a takarító csapatomban. Tulajdonképpen mindegyik nő átlagos, háziasszony kinézetű volt, de nem kövérek, nem soványak, olyan asszonyosak.
A fiatal srác – Gyuri – magas volt és sovány. Félénk, kicsit együgyű, de nagyon szorgalmas gyerek volt.
Az asszonyok kedvenc időtöltése volt, hogy Gyurika előtt szinte csak a szexről beszélgettek, cukkolgatták a fiút. Néha tettlegességig is fajult a dolog, amikor egyikük – Ica – megfogta a legény kezeit...

*  *  *

Egy Spanyol lebujban jártunk 1. rész

hetero

Spanyolország északi vidékén, Cordoba melletti apró, régimódi városkában nyaraltunk három éve a párommal. Remek idő, festői táj, remek kaják és borok. Az egész városra jellemző volt az ódon hangulat, mintha megállt volna az idő. Régi romos épületek, kopottas hotelek, és egy patinás kastély a dombtetőt. Idilli környezet.
A hotel portája előtt egyik este egy szórólapot nyomott kezünkbe 1 fiatal fiú, és elrohant. A szobánkban tusolás és vacsi után vettük a kezünkbe a színes, és a már említett kastélyt ábrázoló lapocskát. A kedvesem törte a spanyol nyelvet, így ő próbálta megfejteni, hogy miről is szól. Amit megértetünk, hogy holnap és a kastélyban szabad kirándulás az erotika... világában... bárki bármit... megismerhet... megtapasztalhat... 20 éves korhatár... pároknak ingyenes, belépés erotikus ruhában... semmi nem kötelező... Egymásra néztünk, mint egy...

*  *  *
NOV
14
2012

Rosszban sántikálva

leszbi

Sóhajtva nyitottam ki apám irodájának ajtaját, legalább századszorra a mai nap folyamán.
A férfi éppen az iroda közepén állt, kezet rázva egy idős, kopaszodó úrral. Csodálkozva köszöntem, majd kihasználva, hogy apám álló helyzetben van, elfoglaltam az íróasztala mögötti fekete bőrszéket.
Lepakoltam a kezemben tartott mappákat az asztalra.
- Holnap első dolgom lesz beszélni Mr. Wakefield-el, és amint bármiféle előrelépést tapasztalok, felveszem önnel a kapcsolatot - mondta apám kemény hangon.
Látszott, hogy a háta közepére kívánja a másik férfit. Újra kezet ráztak, majd az ügyfél kilépett az ajtón.
- Ki volt ez? - kérdeztem csodálkozva.
Enyhén előredőltem a székben, hogy átlapozzam a mappák tartalmát.

*  *  *

Gyász

hetero

A könyvesboltban voltak, ami a férfi anyukájáé volt, és olyan nagy szeretettel vezette. A hátsó raktárban feküdtek egy kopott pléden, a férfi magához ölelte a lányt, aki halk szuszogással aludt már néhány perce. Kiadós szeretkezésen voltak túl, több óráig meg sem álltak benne, de a lány örült neki, hogy boldoggá teheti a férfit, főként most, hogy az anyukája temetéséről jöttek.
A lány sosem ismerte úgy a férfit, mint aki mindennél jobban ragaszkodik anyjához. Szerették egymást, mint anya és fia, a férfi, ha tehette, minden hétvégén meglátogatta őt, és még a lányt is bemutatta neki, jó kapcsolatot alakítottak ki. De a halála mégis elkeserítette. Fiatal asszony volt még, ötvenöt esztendős sem múlt el, hirtelen jött tragédia volt ez a férfi számára, s jobban szüksége volt a lányra, mint bármikor máskor.

NOV
13
2012

Kriszti fantáziája 1. rész - A kezdetek és az első vendég

hetero, anál

Ez a történet egy 23 éves lányról szól, aki történetesen a barátnőm, szexuális kapcsolatban már nem állunk, de a kavarásunk után mélyült el igazán a barátságunk, olyanná amilyenre azt mondják, hogy férfi és nő között csak akkor lehetséges, ha a nő csúnya vagy a pasi meleg. :) Esetünkben egyik sem igaz, a barátságunk mégis mély és működik.
Tudni kell hogy ő mindent elmond nekem, búját-baját és minden vele történt esetet, persze ez visszafelé is működik, de a vele történtek jóval érdekesebbek és izgalmasabbak.
Azt, hogy szereti a szexet és egy kicsit perverz is, már rég óta tudom és tapasztaltam is, a történet amit elmesélek, vagyis amit elmesélünk, ugyancsak erről árulkodik.