A+ A-

Lányommal Kenyában 2. rész

Másnap délelőtt busszal egy városnézésen voltunk. Megnéztük az óvárost, a múzeumot és még néhány nevezetességet.
Amikor visszamentünk ebédelni a szállodába, Obu már várt minket. Közölte a kislányommal:
- A bulit megszerveztem az estére, az elnöki lakosztályba, ami a legfelső emeleten van.
- Rendben, majd a vacsora után lemegyünk a bárba, és tíz óra felé felmegyünk. - mondta Dóri.
A délutánt napozással és fürdéssel töltöttük. A tengerpartról csak estefelé mentünk vissza a szobánkba.
Izgatottan készültünk az esti bulira. Lezuhanyoztunk, hajat mostunk, leborotváltunk minden szőrt és bekenegettük magunkat testápolóval. Én fehér tanga bugyit, fehér toppot és fehér miniszoknyát vettem fel, a kislányom ugyanezt feketében.
Melltartó nélkül is hegyesen meredeztek a melleink. Már szép barna volt a bőrünk a sok napozástól. A ruha kiemelte a barnaságunkat, bár a négerek mellett persze világítottunk. Illatosak voltunk és nagyon szépek.
Vacsora után a bárba mentünk, szokás szerint és pezsgőt iszogatva hallgattuk a zenét.
Péter észrevett és odajött hozzám.
- Gyere táncolni. - mondta.
- Most fáradt vagyok, esetleg később. - ráztam le.
Nem értette, de legalább békén hagyott. Tíz óra felé kimentünk a mosdóba, de vissza már nem mentünk a bárba, hanem lifttel felmentünk a legfelső emeletre. Amikor kiléptünk, Obu már várt és bevezetett minket az elnöki lakosztályba.
Kellemes félhomály és jó zene fogadott minket. Amikor körülnéztem, hat néger fiút és még két fehér csajt láttam. Meglepetésemre az egyik Péter felesége volt. A másikat is láttam már a tengerparton napozni, de nem tudtam, hogy kicsoda. Nagyon csinos, karcsú, kerek fenekű, vörös hajú csaj volt, kb. velem egyidős.
Obu a kezünkbe nyomott egy - egy pohár pezsgőt és körbevezetve, mindenkinek bemutatott minket. Az összes fiú felállt és udvariasan, mosolyogva bemutatkozott. Szép magas, jó testű pasik voltak, mindegyik tetszett. Aztán a csajokkal is összejöttünk. Péter felesége, Edit ránk mosolygott és cuppanós puszit adott az arcunkra, mint aki már régi ismerős. A második csajról kiderült, hogy ő is magyar. Áginak hívják, egy másik csoporttal érkezett.
Mosolyogva mondta:
- Altatót adtam be a férjemnek, hogy el tudjak jönni erre a bulira, az itt felszedett pasimmal.
Obu odajött hozzánk és kivezetett minket a tetőteraszra. Hatalmas terasz volt, dézsákban pálmafával, műfűvel, arrébb egy kivilágított jacuzzival. A légkondicionált szoba után megcsapott a trópusi forró éjszakai levegő. Pillanatok alatt megizzadtam. Éreztem, ahogy a toppom a felsőtestemre tapad. Néhány fiú utánunk jött és a kiszűrődő zenére táncolni kezdtünk. Minden csaj a pasijával kezdett, Dóri Obuval, Edit a főpincér barátjával és Ági is a barátjával.
Csak én maradtam egyedül. De csak egy pillanatra, mert mellém lépett egy magas srác átölelt. Mi is táncolni kezdtünk. Egy lassú szám ment. A srác beszélt hozzám, de nem értettem. Biztosan udvarolt. Mindenesetre mosolygott és szorosan átölelt. Hozzásimultam és éreztem a hasamnál a méretes farkát. Keze lecsúszott a fenekemre és azt simogatta. Testemet kellemes bizsergés járta át.
"Ma éjjel, ha minden igaz, alaposan meg leszek baszva." - mondtam magamban.
Ettől teljesen benedvesedett a pinám. A pasi keze közben becsúszott a miniszoknyám alá, a popsim partjai közé.
Lenyúltam és megfogdostam a farkát a nadrágon keresztül. Ennek is hatalmas farka volt. Kéjesen megborzongtam. Ahhoz képest, hogy életemben nem volt dolgom néger férfival, már a második fekete faszt fogdostam.
A szám végén a korláthoz mentem és lenéztem. A bárban nagy élet volt, sokan táncoltak és a medencében is fürödtek. A pasim átölelt és a nyakamat csókolgatta, miközben a keze a fenekemet simogatta. A többiek is odajöttek hozzánk. A két srác, akinek nem jutott nő, italokat hozott.
Jéghideg pezsgőt kortyolgattunk, ami nagyon jólesett mindenkinek, mert eszméletlen forróság volt. A tenger felől lágy szél fújt, de az is meleg volt. Úgyhogy visszamentünk a légkondis szobába. Mi csajok a fotelokba ültünk, a fiúk meg mellénk a karfára. Ági is jól beszélt angolul, úgyhogy Dórival együtt ők fordítottak mindent. A fiúk udvaroltak nekünk, hogy milyen szépek vagyunk, milyen szuper az alakunk, meg ilyeneket. Nem akarták elhinni, hogy Dóri a kislányom, azt mondták, biztos a nővére vagyok, és csak velük szórakozunk.
Közben a pezsgő hatására, egyre emelkedett a hangulat. Újra táncolni kezdtünk, de most úgy, hogy minden számot más fiúval. Egymásután feszültek a hasamnak a keményen álló farkak és lihegtek a fülembe a pasik. A sok fogdosástól a miniszoknyám teljesen felgyűrődött a derekamhoz, szabad utat biztosítva tangás popsimhoz, a tapogató kezeknek. Volt, aki elölről simogatta a tangán keresztül a puncimat és nyelve mélyen a számba hatolt. Teljesen felizgultam, pinám már tocsogott. A többieknél is gátlástalanul ment a fogdosás.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:51
Nem rossz.
#6 papi 2013. 07. 24. szerda 14:48
Egész jó
#5 tiborg 2011. 02. 1. kedd 06:34
zoltan1977 vagy zoli77es, de forditas? atiras? nagyonjo.Gratula!!
mindket resz izgato es kielegito.
#4 Zoltán1977 2009. 11. 6. péntek 17:30
Igen, volt már egyszer,az első része....
#3 Joe 2009. 11. 6. péntek 00:38
Az, hogy már ez is volt egyszer!!!
#2 popocici 2009. 11. 5. csütörtök 01:27
Cloaca maxima!
#1 Törté-Net 2009. 11. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?