Hírek

MÁJ.
24.
2019

Fantasztikus négyes

Már két hét telt el azóta, hogy Zsófival újra összejöttem annak ellenére, hogy ő nyitottabb kapcsolatban szeretne élni. Megbeszéltük, hogy egyenlőre csak keresünk új partnereket akiket betudunk vonni az együttléteinkbe, és egymás tudta nélkül lehetőleg nem leszünk senki mással. Elmeséltem neki a kis kalandomat Csilláékkal, amit nem fogadott túl jól, de végülis megbékélt, hiszen pont az ő kívánságára a jövőben valószínűleg az ilyen és hasonló dolgok meg fognak még ismétlődni. Ő őszintén elmondta, hogy nem volt senkivel rajtam kívül, de tudtam ,hogy ez már csak idő kérdése lesz. Ez a tudat nyomasztó viharfelhőként végig kísérte a napjaimat, és egy cseppet sem vigasztalt a tudat, hogy én is voltam, és talán leszek is még más lányokkal. Rendszeresen olyan pillanatképek villantak be , hogy egy idegen faszi szopatja, vagy keféli.


MÁJ.
23.
2019

Párcserés swinger 2. rész

A feleségem még alszik. Én viszont már korán felébredtem, úgyhogy gondoltam leírom frissiben a tegnap esti élményeinket.
Ahogy már legutóbb is említettem, Andival többször is összefutottam azóta az este óta jövet-menet a ház előtt. Sokszor egy időben érünk haza. Legutóbb most kedden találkoztunk így véletlenül össze. Éppen leparkoltam a kocsival a ház előtt, amikor odalépett hozzám.
- Szia, bocsánat a zavarásért. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy lenne-e kedvetek átjönni szombaton vacsorára? Itt lesz nálunk Andris, Tibi bátyja, aki Szombathelyen lakik, és mivel hétfőn indul a repülője, itt tölti a hétvégét. Nagyon helyes srác - tette hozzá sejtelmesen, miközben szemei olyan sokatmondóan csillogtak, hogy nem lehetett nem érteni, mire gondol.


Durva dolgok 4. rész - A megszégyenítés

Bár óvatosan vittem ki az italokkal megpakolt tálcát a medencéhez, amikor megláttam őket, nem sok hiányzott, hogy a földre borítsam az egészet. Öt ismerős ült ott: Lídia, iskolánk igazgatója a „civilben” tornatanárnő Elvira, városkánk polgármestere, a felesége és a lányuk. Rékával egy osztályba jártunk, de két külön világba éltünk. Ő volt a suli ügyeletes zsenije, tantárgy és szépségversenyek győztese. Magas, manöken alakú (festett) szőke szépség volt. Utáltuk egymást. Amikor meglátott, elvigyorodott:
- Nahát, nahát kit látnak szemeim? Hát te Emmácska mit keresel itt?
- Ő, a mi kis szolgalányunk – válaszolt helyettem Lídia.
- Ez cool! – Tapsikolt. – Gyere csak ide mellém – mutatott a hatalmas a felfújható heverőre. Leültem mellé, de óvakodtam ránézni, féltem, ha meglátom gunyoros mosolyát, elszakad bennem a cérna és felképelem. – Imádom a ruccidat. Olyan kis édi vagy benne. Akkor te mindent megcsinálsz, amit mondok?


MÁJ.
22.
2019

Szebi kalandja Annával

Egy napsütéses, meleg keddi délutánon Szebi éppen a fociedzésről tartott haza. Eléggé ideges, feszült volt, mivel a hétvégén a szomszédos városban lesz egy mérkőzésük egy profibb csapattal. Mivel a pályától csupán 2 utcányira lakik, ezért Szebi mindig gyalog jár hazafelé. Éppen csak kiért a pálya bejáratán, amikor a telefonja megrezzent a zsebében. Egy laza mozdulattal kivette a mobilját, majd az értesítősávon megpillantotta hogy osztálytársnője, Anna írt neki üzenetet:
- Nem lenne kedved ma délután átjönni hozzánk? Anyuék nincsennek itthon, és unatkozooook. :D
Szebi, arcán egy enyhe mosollyal elkezdte vadul pötyögni Annának a várva várt választ:
- Hát, beugorhatok ha gondolod. 5 perc és ott leszek, bye
Szebi és Anna kapcsolata eléggé bonyolult. Még 9.


A gyámom - Avagy gyere ide csitri

- Gyere ide, csitri! – megállok, a padlót bámulom.
- Cukipofa, ma csak későn jövök haza, üzleti tárgyalásom lesz. A konyha legyen rendben, pakolj be a táskádba, tanulj, és időben feküdj le aludni! Érthető?
Azok a szürke szemek… Mintha gúnyolnának, én mégis gyönyörűnek látom őket.
- Persze - motyogom. – De hétvége van.
Nagybátyféleség, senkim nincsen rajta kívül. Mindig így hív, lekezelően és pökhendien, legalábbis folytonosan ezt érzem mellette. Hogy alsóbbrendű vagyok és nem elég jó. Semmire.
- Holnap nagymosást kell tartanod, úgy hogy korán kell kelned. - vigyorog rám, a szeme gonoszul villan. Ó, hogy gyűlölöm ilyenkor!
- Ja, és ne felejtsem, a kocsimat is le kell mosnod, minek járjak autómosóba, hogyha te olyan kis ügyes vagy.


MÁJ.
21.
2019

Párcserés swinger 1. rész

Ahogy a legutóbbi swinger klubos élményünk után is írtam, a swinger nem vált az életformánkká. Engem azonban mégis annyira felizgatott akárhányszor arra a jelenetre gondoltam, ahogy a felségemet a szemem láttára egy másik férfi keféli. De azóta ez nem volt téma köztünk én pedig nem akartam erőltetni. Én hiszek a sorsszerűségben: ha valaminek meg kell történnie, az úgyis meg fog. És az elméletem most is beigazolódott...
Elöljáróban annyit, hogy mi Pest agglomerációjában lakunk egy új építésű kertes házban. Pár éve költöztünk oda. A környék folyamatosan épül, fejlődik. Gomba módra nőnek ki a földből az újabbnál újabb házak, én pedig alig bírom már megjegyezni az új szomszédok nevét.
Legutóbb a velünk szemben lévő telken építettek egy kisebb palotát. Az új lakók idén kora tavasszal költöztek be. Éppen a kertben tettem-vettem, amikor becuccoltak. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam Nekik, csak messziről láttam, hogy egy kb.


Karibi kalandozások 1. rész - Dániel, a szerencsés csávó

Ez aztán a kibaszott szerencse! – irigykedtem haverjaim, amikor elmondtam nekik, hogy „új” apukámnak egy egész szigete van a Karib tengerben. Kicsit azért hazudtam, mert nem volt az övé, csak pár haverjával együtt bérelte, de azért az sem semmi! A nagy senkiből hirtelen én lettem a gimi leghíresebb csávója.
Anyám, Tina, egy diszkó mosdójában ismerte meg új férjét, akivel rögtön „nemi kapcsolatot is létesített”. Ugye milyen finoman fogalmaztam? Nem szép dolog azt mondani az ember édesanyáról, hogy egy diszkó ribanc, de végül is ez az igazság. Miután engem 17 éves korábban kipottyantott, hozzáment az apámhoz, aki TIR sofőr volt. Nemsokára érkezett a húgom, Liza, aki a rossznyelvek szerint csak a féltestvérem. Az mondjuk valóban kicsit fura, hogy nekem fehér bőröm, és világosbarna hajam van, neki meg a muternél is kreolabb bőre és szénfekete haja és szeme. Miután apám meghalt egy autóbalesetben, a biztosításából egy ideig jól éltünk.


MÁJ.
20.
2019

Fazonigazítás

Reggelre kelvén a feleségem munkába indult és azzal búcsúzott, hogy igazítsam meg a nemi szőrzetet a farkamon, mert nem szereti, ha a fogai közé szorul a szőr szopás közben. Benyúltam a pizsamámba és igazat kellett hogy adjak neki, már tényleg durván megnőttek a szőrszálaim. Felkeltem és reggeli után a fürdőszobába mentem. Elővettem a szakállvágómat és neki álltam a borotválkozásnak. Meztelenre vetkőztem, bedugtam a konnektorba a gépet és nekiláttam a dolognak. Agyamba villantak a kellemes szopások, no meg a finom rezgés is hatott rám, így lassan elkezdtem megmerevedni. A gép zúgása közben meghallottam, hogy valaki kopog a lakás bejárati ajtaján, majd benyit hozzánk. Meztelenül álltam a fürdőszoba közepén és meglepődve láttam, hogy a szomszéd kiscsaj már a fürdőszoba ajtajában áll, és meredt tekintettel néz rám.


Egy asszony begerjed

- Ugyan már, te egy frigid nő vagy, hiába nagyok a csöcseid, nem jó dugni veled.
- Egy éve nem dugtál meg.
- Nem is akarlak, és mindig meg foglak csalni. Ha akarsz elválsz, de ne feledd, pénzed nem lesz, csóró vagy.
- Te szemét, dugd a kurvádat.
- Teszem is, ha válni akarsz, szólj, na, hello.
Ez a megalázó beszélgetés telefonon zajlott le a férjemmel. Egy éve nem szexeltünk és most a húgom látogattam meg, aki elmesélte, hogy a férjemnek több nővel is van viszonya. Nem hittem neki, de utána egy kávézóban felhívtam a férjem, aki nem tagadott semmit, beismerte a dolgot, a fenti párbeszéd volt a beszélgetés vége, ami után lerakta a telefont.
Teljesen feldúlt voltam, de hirtelen ráeszméltem egy dologra. Egy tömött kávézóban telefonáltam, hangosan beszéltem, mindenki hallotta miket beszélek. Végig gondoltam a beszélgetést, hát elég sok intim dolog elhangzott.