A boglári gömbkilátó tövében kezdődött 4. rész

Szavazás átlaga: 6.43 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 13.
Hossz: 9 649 karakter
Elolvasva: 474 alkalommal
Kedves “kékég “unszolására, valamint ”kivancsifancsi” mentorálásával folytatnám élményeim, a valóságban is megtörtént dolgaim, melyeknek voltak szép, de voltak keserű érzéseket keltő történései is. A kapuzárásom utáni órákban, gondoltam papírra vetni élményeim szerencsés, illetve kissé félre sikerült életem nemi életének kialakulásától a megszűnéséig történő intervallumban.
Másnap délig aludtunk. Tisztálkodásod után melegítő ruhában és tornacipőben nem mentünk a földszinti nagy tágas étteremben. Ott a pincérek érdekes mosollyal a szájukon oda kísértek a nászutasok asztalához. Első nap alapján nem volt lehetőségünk menüt választani, így azt kaptuk, amit az Étterem vezetője az ifjú párnak. Meglepetésünkre a pincérek egy gyönyörű szép nagy tálban forró tyúkhúslevest tett az asztalra, valamint egy másik kis tálban cérnametéltet vagy más formában kifőzött tésztát tetszésünk szerint válogathattok. Ezt követően mikor elfogyasztottuk ezt a finom frissen készített levest erőre kaptunk és megalapozta a következő ételnek az alapját. Gyönyörű kétszemélyes húsos tálat kaptunk, amelyen rántott gombafejek párizsisain elkészített rántott húst és a bélszín szeletet hoztak rizsköretre és krumpliköretre ráhelyezve. Italként Badacsonyi Szürkebarát édesen és Egri Bikavér volt az asztalunkra helyezve.

Ezt a tálat körülbelül másfél órai időtartamban fogyasztottuk el és ami a különlegesség jelentette a tálnak, hogy teljesen elfogyasztottuk a rajta lévő étkeket az asztal leszedése ekkor a pincérek a nyelvükkel csattintottak, hogy ez igen, ez jól eshetett maguknak és jó pihenést kívánva, elköszöntek tőlünk.

Mi természetesen fölvettük a kabátunkat és egy ebéd utáni kis sétára kimentünk a gyönyörű fenyves erdőkben sétálni friss levegővel kipihenten visszatérni a nászutas lakosztályba. A liftben olvastuk, hogy a mai napon a bárban ismerkedési és történik és szeretettel mindenkit hívnak estélyi ruhába öltözve.

Erzsébet ezen hír hallatán borzasztó hirtelen öröm sikolytással jelezte, hogy tetszeni fog ez az esti készülődés szobánkba érve rögtön elővette a neszesszereit és kirakta magának azokat a szükséges eszközöket, amivel az arcát kifejthette és ki készíthette.

Az esti zenés találkozóra történő felkészülés miatt a vacsoránkat kihagytuk és egyedül arra koncentrált kedves feleségem, hogy minél csinosabb és szebb lehessen az estéje. Azt a sötét fekete brokát ruhát vette elő, – amiben az esküvőnk is megtörtént – dicsérte Édesanyámat, hogy milyen klassz testhezálló ruhát várt neki.

Zsóka bevonult a fürdőszobába megeresztette a kádat meleg vízzel és oda készítette magának a fürdősót és a samponokat, megmosva a szőke vállig érő haját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.43 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
gyuri0926
2023. január 16. 07:36
#11
Akár hány éves vagy a politika nem tartozik ide, nagyon kérek mindenkit rengeteg politikai oldal van, minden oldalnak vannak lehetőségei, ott írjatok politikáról ez az oldal maradjon meg szex oldalnak.
Köszönöm . 
4
Ez egy válasz Álmoska5 2023. január 13. 23:44-kor írt üzenetére.
cscsu50
2023. január 14. 15:24
#10
Gyenge katyvasz.
1
Álmoska5
2023. január 13. 23:44
#9
Kedves Barátaim! Az élet nem mindig tejfel!

Jeleztem előre, én a valóságot írtam le és nem a népszerűségre törekedtem!
Ez nem egy pornó forgatókönyv részlete volt leírva, ez az én magánéletem tisztán megélt/átélt, története ami annak a /késői Rákosi korszak és a korai Kádár korszak keserű emlékein alapulnak! ÁVH azonnal elvitte és soha nem tértek haza. Rettegésben éltünk 60 évig "bűn volt ha valaki Szovjet katonát ölt" Nem beszélhettünk az odaveszett hősi hallottjainkról!
Kedves Barátom aki  most "ócsárol" a nagy nyilvánoság elött többet tud rólam! Nem baj, az Ő lelkiismeretén nyugodjon! 
Tegnap volt a II. Világháborúban  a DON KANYARBA odaveszett 200 000 fő hősi halottjaira
történő megemlékezés, kik odavesztek! MOST LEHET RÁJUK EMLÉKEZNI!  Két bátyám soha nem jött haza.
Apám ettől lett italos Anyám félig beleörült. Én hatodik gyermekként, maradék "csököttként" születtem (1500 grammal 9 hónapra) ,  de Budaesten 1945 második felében  se tej, se élelem, semmi olyan étel nem volt / Az elhullott, megdöglött lovakból vágták ki a húsokat, azt osztották szét a gyerekes családoknak !/  Igen vállaltam magamra  ezt a szégyent, amire számítottam, mert ki aza hülye aki elhinné, hogy Három érvényes Házasság után  a 77.- életévemből   30-35 én "normális házastársi nemi élet kimaradt"!  Nem hinné el senki, a mai telefonos cseteléses világban, hogy az én faszom egy nőnek se volt a szájába!  Én sem jutottam el a Orális és Anális szexig! Ennek a hihetetlen dolognak próbáltam leírásaimban "okulásként" megfogalmazni. Hűséges életemnek most érem a kárát, hátrányát, de a becsületnek is van  megfogalmazhatatlan erkölcsi értéke!
Kiváncsifancsi és Andreas6 urak  többet tudhatnak erről. Bocsánat az olvasoktól, hogy kifakadtam.
Folyatásból kiderül majd minden, ha lesz még aki e sorozat befejező részére kíváncsi lenne.

"Álmoska5"

 
0
gyuri0926
2023. január 13. 22:27
#8
Köszönöm, ez olvashatatlan ebben egyetértünk.
2
Ez egy válasz Andreas6 2023. január 13. 08:27-kor írt üzenetére.
p
papi
2023. január 13. 09:00
#6
Ekkora katyvasz-t már nagyon régen nem olvastam, de azért végig szenvedtem hátha találok benne egy mondatot ami jó. Sajnos nem sikerült.
2
Andreas6
2023. január 13. 08:27
#5
Kedves gyuri0926! Természetesen van véleményem, de csak az imént tekintettem meg ezt az írást. Nos: Látszik a szándék a kifejező, választékos fogalmazásra, de sajnos az egész tele van értelmetlenségekkel, helytelen szórendekkel, elütésekkel, egyéb hibákkal. Az egész nagyon körülményes, és bevallom, nem volt türelmem végigolvasni. Nem tetszett!
2
Ez egy válasz gyuri0926 2023. január 13. 07:53-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. január 13. 07:53
#4
Tisztálkodásod után melegítő ruhában és tornacipőben nem mentünk a földszinti nagy tágas étteremben

No comment (Andreas6 nincs vélemény? )
2
veteran
2023. január 13. 02:49
#3
Mentor nélküli előző részek jobban tetszettek.
1
a
angel234
2023. január 13. 02:44
#2
A megszokottól ez a rész elmaradt.
1
T
Törté-Net
2023. január 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1