Síelés után

Szavazás átlaga: 7.64 pont (58 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 21.
Hossz: 12 544 karakter
Elolvasva: 886 alkalommal
Hétfő volt és Gemmával, a feleségemmel a franciaországi Tignes-i üdülőhelyen megkezdtük éves síutunk második felét. Eddig tökéletes nap volt. Az üdülőhely csak félig volt tele és az éjszaka folyamán, órákon át havazott. A síelési körülmények ideálisak voltak: üdítően hideg levegő és sütő a nap a mélykék égen.
A nap végén ledobtuk a sílécet az apartmanban és ittunk pár pohárral a "The Crowded House" pubban, ami a nevéhez hűen tele volt. Visszatérve a szobánkba lezuhanyoztunk. Miután megszárítkoztunk az ágyra feküdtünk. Gemma a szájába vett és elkezdett szopni. Befordítottam 69-es pózba és nyalni kezdtem a punciját. Ez nagyon kellemes módja annak, hogy eltöltsünk egy fél órát a vacsora előtt.
Tíz éve vagyunk házasok és tökéletesen ismerjük egymás testét és igényeit. Szóval nem vad, tüzes orális szex volt, csak kedves és kellemes. Miután mindketten elélveztünk, kimentünk a kedvenc pizzériánkba. Az étlapot nézegettem, amikor éreztem magam mellett valaki jelenlétét. Oda fordulva az arcom kis híján beleütközött egy lehetetlenül szűk farmerbe öltöztetett ágyékba. Annyira szorosan tapadt, hogy láttam a pincérlány hüvelynyílását és szinte belenyomódott az orrom.
A lábak rajongója lévén lefelé fordítottam a tekintetem, hogy megnézzem a feszes nadrágba burkolt lábakat. Több mint elfogadhatónak tűntek. Ezután a tekintetem lassan végig söpört a testen, ami ehhez az ágyékhoz és ezekhez a lábakhoz tartozott. Lapos has, karcsú, kiszélesedő csípő, szép fenékkel, majd gyönyörű mellek. Büszkén feszültek egy olyan blúzban, ami a szűkség tekintetében a farmer méltó vetélytársa volt. A lány arca aranyosan elf-szerű volt. A haja olyan rövidre volt nyírva, hogy szinte nem is volt. “Basszus! Ez egy leszbikus. ” – gondoltam.
Azzal a megvetéssel nézett le rám, amivel a franciák a jelek szerint mindenkit megilletnek, aki nem francia de különösen az angolokat. Ráadásul én még férfi is voltam. Miután felvette a rendelésünket és visszavonult, leplezetlenül követtem a tekintetemmel a feszes nadrágban ringó popsiját.
– Tetszik neked, igaz? – kérdezte Gemma.
– Neked nem?
– Ó, istenem... dehogy nem! De amúgy is az enyém.
– Micsoda?
– Akar engem. Nem láttad hogyan flörtölt velem, mert az étlapot olvastad és a testét bámultad. Akar engem, és nagyon akar.
Gemmára nézve láttam, hogy kissé kipirult és mintha több gomb lett volna nyitva a blúza tetején, mint amire emlékeztem. Lehet, hogy a pincérlány flörtölt Gemmával, de ő sem maradt adós!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.64 pont (58 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!