NOV
29
2012

Valóság és álom

hetero

Régebben regisztráltam egy társkereső oldalon ahol kielégítetlen szexuális vágyaimat szerettem volna megtalálni.
Akadt is jelentkező, de amikor komolyabbra fordult a téma majd mindenki meghátrált. De egyszer megjött az igazi
-------
Szia Nagymackó! A vad szexualitásról csak álmodom, mert nincs kivel gyakorolnom! 40 éves házasságban élő dekoratív életvidám nő vagyok.
Üdvözlettel: \"mézes csupor\" Andrea
Erre nem lehetett nem válaszolni,gondoltam hátha Ő az igazi, jött is a válasz.
-------
Szia Nagymackó!
Mielőtt odatartanám a mézes bödönömet, többet is megtudhatok rólad?
Vagy csak arra vagy kíváncsi, hogy mikor, hol, hogyan és hányszor nyalakodhatsz?

*  *  *
NOV
28
2012

Szex Márkkal

hetero

Sziasztok!
Nagyon hosszú hallgatás után ismét rátaláltam erre az oldalra. Sajnálattal látom, hogy eltűntek belőle a történetek, de én személy szerint megtaláltam kettőt az enyémekből, és azokat megint feltettem! :)
Márkkal járok együtt már egy ideje, és nagyon gyakran lefekszem vele. Sok pózt meg helyet kipróbáltunk, de szinte csak a házban vagy a ház körül. Tegnap és ma nagyon meleg idő volt, és mondtam Márknak, hogy miért nem megyünk el egyet sétálni az erdőbe? (Ugyanis van a közelben egy erdő.) "Miért is ne?" Kérdezte, és odasúgta nekem, hogy ugye szoknyában fogok menni? Egyből ismerős bizsergés futott át rajtam, és mondtam neki, hogy persze! Ezzel elváltunk, és megbeszéltük a találkozót kora délutánra.

*  *  *

Képzelgések (volt) osztálytársaimmal

homo

Sziasztok. A nevem M. Józsi, 24 éves vok és még totálisan szűz, ez eddig csak álmodoztam a szexről, e történetem is csak kitaláció (,mármint a szexjelenet), de a kiindulópont az valóban megtörtént esemény, amit a mi lett volna alakít át kitalációvá. Szóval, mikor kb. általános iskola 5. évemet befejeztem (ekkor voltam 13 éves) és egyik osztálytársamnak én lettem a segítője angolból, mert az angol tanár megkért, hogy a pótvizsgára készítsem fel, így Gy. Zoli eljött hozzánk ezen nyáron sokszor, hogy tanítsam angolra. És szorgosan próbáltunk tanulni angolra, de ez bizony kevésbé volt sikeres, az én szobámba tanultunk fennt a "padláson".
Mert a padlás rész lett egy jó szobává alakítva. Mikor kicsit szünetet tartottunk utólag is gyakran képzelem mi lett volna, ha Zoli pihenésképp előveszi a faszát és azt mondja masztizunk együtt, mivel a szobámba csak mi ketten...

NOV
27
2012

A bérgyilkos

leszbi

- Meg kellene ölnöd nekem valakit - hallatszott a suttogó hang.
- Kit? - dőlt előre Ixchel a székén, belekortyolva forró kávéjába. Szőke haját betűrte a füle mögé. Nem volt meglepve a kéréstől. Sok ilyet kapott már az évek során, mióta elkezdte karrierje építését, mint professzionális bérgyilkos. A hírneve már széltében-hosszában bejárta New Yorkot.
Már tizennyolc éves kora óta a szakmában volt, amikor rákényszerült, hogy megölje a saját apját, aki lassan a halálba kergette őt és az anyját a folyamatos veréssel és a beléjük tömött drogokkal.
Olyan jól csinálta, hogy soha senki sem jött rá, hogy ő volt a bűnös. A rendőrség pláne nem. Az anyja nem mondta el soha egy léleknek sem.

*  *  *

Az álmok néha valóra válnak

gruppen

Fura egy nap volt. Úgy ébredtem, mintha a kisördög bújt volna belém. Szinte eufórikus hangulatom volt, noha még el sem indult a napom, és az előző napok sem voltak valami fényesek, így nem igazán értettem, mi ez a jóleső zsibongás, pezsgés az ereimben.
A tükör előtt álltam duzzadt szemhéjakkal, de mosolygósan - ez az én napom lesz - mozdult bennem az érzés. Hogy mi vár rám, és mikor, azt nem tudtam, de csak jó lehet és ütős.
A zuhany alatt olyan érzésem támadt, mintha sok finom férfikéz cirógatná bőrömet. S ahogy a melleimen legördülő vízcseppek elérték ágyékomat, bedurrant a testem. Te jó ég! Hetek óta nem voltam férfival! Annyira lefoglalt a sok határidős munka, hogy észre sem vettem hiányát a szexnek.

NOV
26
2012

Az első alkalom a mostohanővéremmel 2. rész

családi

Egy gyors összefoglaló az első részből. Én és a mostohanővérem éppen túlvagyunk első döbbenetes szeretkezésünkön. Bejött a szobámba, és elcsábított. Innen folytatódik a történet.
A következő nap úgy telt, mint bármelyik másik nap. Én és Lori nem szoktunk egymás közelében lenni, szóval nem volt ritka, hogy estig nem láttuk egymást. Külön gimibe jártunk, szóval nem kellett aggódnunk, hogy összefutunk ott. De este azon kaptam magam, hogy azt akarom, hogy jöjjön vissza a szobámba. Csak feküdtem ott, és vártam és vártam, és ő nem jött.

*  *  *

Kriszti fantáziája 3. rész - A párcsere

hetero, anál, férj-feleség

Végre eltelt a három hónap. Ennek azért is örülök mert újra nyugalom lesz a lakásomban, de főleg azért mert Kriszti is felhagy ezzel a perverz prosti fantáziájával és nem kell tovább aggódnom érte, bár hogy őszinte legyek a vége felé már kezdtem hozzászokni, de azért hiányozni nem fog az biztos.
A netről is eltűnt a regisztrációja, vele együtt az adatai, a pin kártyáját amit kifejezetten csak ezen időtöltése alatt használt, szintén eldobta, szóval már el sem érhették a régi vendégei.
Ezt az utolsó történetet csak én fogom elmesélni, Kriszti kifejezetten kérte, mivel... hát szóval lentebb olvashatjátok miért.

Már egy hete nyugalomban folytathattam korábbi lazulós otthoni életemet, egy sör mellett meccsnézés, stb... Egy ilyen alkalommal, konkrétan egy AS Roma meccset néztem (épp a Lazio volt az áldozat), jobban mondva...

*  *  *
NOV
25
2012

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)