Hírek

MÁJ.
13.
2019

Beteg vagyok vagy ez már a kapuzárási pánik? 1. fejezet - A legjobb sógornő 1. rész

Megtörtént esemény alapján.
Zoli és felesége Marta külföldön élnek évek óta. Már 5 éve hazások, lanyuk Lilly 3 éves fiúk Jack 1, 5 éves. Zoli szerencsés, mert családja a nővere és édesanyja Erika is kint élnek nem messze egymástól Felesege ebből a szempontból már nem annyira, mert az Ő családja továbbra is Magyarországon él. Nem járnak Magyarországra túl gyakran családot meglátogatni inkabb az otthoniak jonnek hozzajuk. Ahogy Márta anyja, Katalin és húga, Eszter a nyári szünetet rendszerint náluk töltik. Ezen a nyáron sem volt ez másképp, az iskolai szünet kezdeten Katalin és kisebbik lánya Eszter már ültek is a repülőre, hogy megkezdjék idei nyaralásukat. Július első szombatján érkeztek a reptérre ahova Zoli egyedül ment fel értük. Sok férfi társával ellentétben boldogan gondolt anyósa érkezésére, aki idén ünnepelte 60ik születésnapját, de ez nem látszott rajta.


Londoni konferencia

Egy 28 éves egyedülálló férfi vagyok, Balázsnak hívnak, Volt már pár nővel dolgom, jelenleg nincs komoly kapcsolatom, nemrég kezdtem el dolgozni egy szépségápolási termékeket forgalmazó cégnél vezető állásban. Termékeink nagy részét megrendelésen keresztül az értékesítőink adják el. Az értékesítők többsége nő, aki fél vagy egész állásban értékesíti a termékeinket a prospektusok alapján. A cég nevét nem írnám le, van belőlük pár itt az országban is.
A napokban az egyik régi kollégiumi szobatársam írt rám közösségi oldalon. Meglepődtem, mert már legalább 8 éve nem beszéltünk, ő vidékre ment dolgozni az egyetem után, és már nem is tartottuk a kapcsolatot. Abban az időben jól kijöttünk, és bár eléggé elfoglalt vagyok az új munkában, semmiképp nem akartam lemondani a találkozót.


MÁJ.
10.
2019

Erotika és alkohol

A zene hangos volt, én pedig éppen csak két pohár bort ittam meg, de a fejem nem csak a gondolatoktól zsongott, hanem már az alter-rock ütemes dobszavától is. Megláttam egy ajtót a folyosó végén. Hívogató volt…
Megfogtam a kilincset és lenyomtam.
A szobában először egy narancssárga álló lámpát láttam meg, majd egy radiátort, egy barna komódot, végül az ágyat. A tulajdonosával együtt. Rám nézett.
A kék szeme áthatolta az alkohol által képződött homályburkot, melyet az agyam vetített ki a szemem elé. Hirtelen józanabbul éreztem magam, a szoba illatos és üde levegője pedig felfrissítette szaglásomat.
A szőke hajú lány egy könyv mögül nézett fel rám. Végig mért először, majd elmosolyodott és tájékoztatott, hogy wc bal oldalt van, a szoba mellett.


A fotel

Volt egy régi, nagy, masszív fotelünk, amit szerettünk volna eladni. Pontosabban gondolkodtunk rajta, hogy lecseréljük, mert túl sok helyet foglal, és vannak már sokkal divatosabb darabok is. Viszont nem nagyon tettünk még semmit az ügy érdekében. Végig kérdeztük a barátainkat, és ennyi. Lusta, napos, meleg szombat délután volt, mikor Anna és barátja, Miki beállítottak. Éppen erre fele jártak, gondolták, felugranak egy kávéra, beszélgetünk egy kicsit, és megnézik azt a híres fotelt, hátha kell nekik. Aztán két órával később Peti felbontotta az első üveg bort. Majd nem sokkal később még egyet. Aztán elkezdődött a youtube-diszkó, és szép lassan belecsúsztunk a bulizásba. Aztán a párok egyre inkább egymással foglalkoztak, és hát éreztem Petin, hogy örömmel venné, ha elmennének végre Annáék, ők azonban a fotelben ülve turbékoltak, teljesen kizárva minket.


MÁJ.
9.
2019

Az Én Istennőm 2. rész

Aznap éjszaka aludni sem tudtam, csak forgolódtam az ágyban. Csak az én Istennőm járt a fejemben, a puha szája, a gyönyörű teste, nagy mellei az ágaskodó bimbókkal, a fazonra igazítót ízletes szőrős puncija és azok a szép lábak, amin szopogattam az ujjait és nyaldostam a talpát, majd végig a húsos punciig. De jó volna, ha itt feküdne mellettem. Lehúznám a bugyiját, majd mohón belenyalnék a húsos barackba. Nyelvemmel köröznék a szeméremdombokon, majd bedugnám a hüvelyébe és a szopogattam csiklóját. Belenyálaznám a mutató ujjamat és a segge lyukánál kezdenék körözgetni, és amikor már hallom, hogy nagyokat nyögdécsel, sóhajtózik és rángatja a testét, bedugom az ujjamat az lyukába. Nem állnék meg egynél, bedugom mellé a második majd a harmadik ujjamat is és őrült tempóban kezdeném ujjazni a seggét, míg az arcomba nem élvez. Innám azt a drága punci levet.


Durva dolgok 2. rész - Az új család

Minden megváltozott. Amikor a végért a tanév és az oszi ünnepélyesen kijelentette, hogy megbuktam csak legyintettem egyet. A sulinak úgysincs semmi értelme!
A házunk előtt egy méretes Audi parkol. A nappaliban ketten ülnek a fotelbe. Nevelőapám és egy ismeretlen középtermetű, széles vállú, iszonyatosan erősnek tűnő jó ötvenéves pasas. Markáns arcához jól illek alakja, barna bőre. Életembe nem láttam még olyan hideg szürkés-kék szemeket, mint az övé. Ahogy rám nézett, tekintette nemcsak levetkőztetett, hanem a lelkem mélyére is hatolt. Megálltam előttük.
- Nem rossz – kezdi az idegen. – Hány éves?
- 16 múlt felei Feri.
- A legjobb kor – mosolyog látogatónk, majd int, hogy lépjek közelebb. – Jó kis szuka. Térdelj le!


MÁJ.
8.
2019

Szüztelenítő, avagy hogyan vesztettem el

Tizennyolc éves leány vagyok, van ugyan fiú barátom, aki valamivel (pár hónap) idősebb, mint én, de még szűz vagyok. Volt ugyan köztünk sok csókolózás, petting, de aktusra még nem került sor köztünk. Hogy miért nem? Barátnőim sokat meséltek arról, hogy az ilyen fiatal fiúk nem igazán értenek a nőkhöz, és az első aktus, a szüzesség elvesztése velük, inkább a kellemetlen élmények közé tartozik. nem sokat teketóriáznak, sokszor meg sem várják, hogy a partner a megfelelő testi és lelki állapotba kerüljön, csak ők letudhassák a dolgot és egy újabb strigulát húzhassanak.
Az egyik barátnőm mondta, hogy ő ismer egy idősebb férfit a „Mestert” aki nagyon ügyes, és kíméletesen, figyelmesen, szinte fájdalom nélkül hajtja végre a deflorációt, és ő is nála veszítette el ártatlanságát. Megadta a férfi telefonszámát.


Egy jó délután

Itt állok az ajtód előtt, s szívdobbanásaim nem a megszokott ütemben vernek. Már a csengőt rég benyomtam, s csak most hallok lépteket a másik oldalról. Milyen különös ez. Régebben mindig rögtön ajtót nyitottál nekem, ha tudtad, hogy jövök. De ez mióta volt? 2 éve. 2 éve volt, hogy ki kellett mennem Amerikába. De már hiányzol. Hiányzik egy barát, akire számíthatok, s akinek elmondhatom gondjaimat. Akinek őszintén elmondhatok mindent, mert tudom, hogy nem mondja el senkinek. Akinek sírhatok a vállán, amikor valaki összetöri a szívem. Te ezeket mind magadba hordoztad/hordozod. S most itt állok az ajtó előtt, s várom, hogy széles mosollyal nyiss ajtót nekem. Hallom, ahogy a léptek zaja elhalkul. Megálltál.
- Jó Napot! – mondom, mikor meglátom anyukádat az ajtóban. Megmondom kicsit meglepődtem, mert mindig te nyitsz ajtót nekem. Bár, most nem tudtad, hogy jövök, mert nem szóltam. Meglepetést akartam okozni neked.