Hírek

JÚN.
28.
2019

Sensei

Sensei Sensei Sensei

JÚN.
27.
2019

Férfi lettem 3. rész

Álmodom?
Ébren vagyok?
Nem tudom.
A farkam bizsereg, úgy érzem, mintha egy női száj nyalogatná, szívná, és elindul ez a tegnapról már jól ismert érzés a gerincemben. Éreztem a kéjt, ami a kilövellés pillanatában remegést okozott a testemnek, hallottam az üvöltést, mely a gyönyöröm követte. Kinyitottam a szemem, de hirtelen elvakított az ablakon betűző déli nap sugara, de egy hosszú hajú lány kontúrjait véltem felfedezni az alhasam tájékán.
- Fejlődsz kedvesem! - mondta szelíden - ma reggel már fél óra is kellett ahhoz, hogy elélvezz...
- Azért ne feledd, hogy ma hajnalban az ötszörösét szeretkeztem, mint egész életemben eddig...
- De tudod, azt hiszem, hogy ez a legtutibb dolog, ami eddig valaha történt velem.


Megbeszélés

Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van rajtam, vörös színű inggel és ugyanolyan magassarkúval, hajam kontyban a fejem tetején.
- Megbeszélésem lesz. - búgom sejtelmesen majd lerakom a poharat és a kezeimet a nyaka köré fonom.
- Ezt nem nevezném épp megbeszélésnek, de hívhatjuk úgy is... – válaszol pimasz mosollyal a száján, amit egy csókkal mosok le onnan. A keze rásimul a csípőmre és közelebb húz magához.


JÚN.
26.
2019

Nancy történetei - Gólyatábor, szervezés

Sajnos nem sok izgalmat hozott a tábor programja. Megismertük valóban az iskolát, a campust, csoporttársakat, az egyetemi életet, a várost, még egy közeli természetvédelmi területre is tettünk kitérőt. De az izgalmat csak magunknak köszönhetjük. A kimenős délutánok, a szabad foglalkozások, csavargások.
Bizony Rogerrel nagyon összebarátkoztunk és nem csak a kis gyors numera miatt. Nagyon jó összhang volt köztünk. Ahogy teltek a napok, egyre több információt szolgáltattunk magunkról a másik félnek. Természetesen a szexualitás is szóba jött.
Nálam az, hogy már jó 4 éve aktív életet élek ilyen szempontból. Voltam lánnyal, fiúval, fiúkkal, lányokkal. De 3 főnél mindig megállt a csoportszex. Pózok, szokások, extrémitások. Mind napvilágot látott egymás előtt. Roger eddig nem volt két lánnyal, csak 2 fiú egy lány felállásban volt még. Volt egy komolyabb barátnője, aki megcsalta, szóval otthagyta.


Szörnyű titok

Amikor az egyik barátnőm sírva hívott fel, azt hittem,nagy baj van. Baleset történt a szüleivel,vagy vele, esetleg lecsukták valamiért,de egyik sem.
- Elhagyott! Én ezt már nem bírom!
- Mi?! Ki hagyott el? - kérdeztem
- A pasim, Dani. Tudod, akivel már két hónapja együtt vagyunk. Illetve már csak voltunk.
- Úristen, Niki! Ne szivass! 2 hónap az semmi.
- Nekem valami! - válaszolta
- Jó, akkor először is nyugodj meg. Vegyél egy nagy levegőt, ülj a kocsiba és gyere át. Kinyitok egy üveg bort és megbeszélünk mindent.
- Rendben - felelte és letette a telefont.
20 perccel később kopogott. Szörnyen nézett ki: kisírt szemek, elmosódott smink.
- Gyere be, ülj le és mondj el szépen mindent részletesen.


JÚN.
25.
2019

Egy kis segítség sosem árt... 4. rész

Ahogy lassan ébredezni kezdtem a hátamra fordultam és kezemmel Utána kezdtem kutatni, de csak az összegyûrt lepedőt markoltam. Felültem magamra húzva a takarót és szétnéztem a szobában. Az ággyal szemközt lévő komódon észrevettem egy bögre gőzölgő teát neki támasztva egy levelet a nevemmel. Lemásztam az ágyról és beszívtam a tea illatát, éreztem, ahogy felfrissülök. Kinyitottam a levelet, amiben ez állt: - Drága, Lementem a boltba ennivalóért és még pár dolgot elintézni... Sietek, ahogy tudok. Addig kényeztesd magad, ahogyan szeretnéd készen várva, hogy utána Én kényeztethesselek Téged. "G" -. Elgondolkodtam, óvatosan kortyolgatva a teát. Mikor testet öltött bennem egy gondolat, elmosolyodva tettem vissza a komódra a bögrét és a fürdőbe mentem.


Az edzőtárs

Amikor először megláttam, úgy éreztem, mintha egy hirtelen elektromos ütés csapott volna a szívembe, ami ettől azonnal ki akart volna robbanni a mellkasomból. Csak egy pillanat volt, amíg rátekintettem, de ez is épp elég volt, hogy az életemet örökre megváltoztassa.
Régóta jártam már abba a konditerembe. Talán tudat alatt azért is, hogy az izmos testek látványában tobzódjak, de mindenkinek azt mondtam, és talán magamnak is ezt akartam bemagyarázni, hogy pusztán a rendszeres edzés miatt járok oda minden nap. Ez végülis igaz is volt. De persze sohasem tagadtam meg magamtól, hogy rajta felejtsem a pillantásomat egy-egy széles vállon, izmos hasfalon, formás fenéken, vagy a hideg zuhany alatt megkeményedő hímtagon.
Régóta tudatában voltam annak, hogy a férfiakhoz is vonzódom. Sőt! Talán még egy jól kigyúrt férfitest jobban fel is izgatott, mint egy félmeztelen nő látványa.


JÚN.
24.
2019

Anyám megosztja titkait 3. rész

A napot a házban töltöttük anyával, meztelek voltunk nem találtuk szükségesnek a ruhákat kettesben.
Kora délután kimentünk a kertbe, napozóágyakon feküdtünk, amiket egymás mellé toltunk. Anya meztelen testének a látványa a fényben folyamatos merevséget okozott nekem, amin ő jól szórakozott. Ahogy ott feküdtünk nyíltan beszélgettünk a szexről. Anya férfiként, szeretőként kezelt engem, szexuálisan túlfűtött, nagyon kívánatos asszony volt, aki mindig őszinte volt magával.
Ahogy múlt az idő egyre többcsaládi titkot osztott meg, olyan dolgokat, amiket sosem tudtam, és a legtöbbjük nagyon meglepett. Többet kezdett elmondani édesanyjáról és édesapjáról, a nagyszüleimről és néhány barátjukról. A 30-, 40-es és 50-es éveikben nagyon aktív szwingerek voltak. Nagyon meglepett, amikor elmondta, hogy még mindig együtt járnak néhány párral.


Nem vagyok én hercegnő

Z, akivel sokáig kavartam, eljegyzett egy lányt, ráadásul egy kedves kis koreai lányt. Ez mifelénk kifejezetten egzotikusnak számít, a pasik imádják őket. Már jó pár hónapja együtt voltak, és amikor összejöttek, egy darabig nem is találkoztunk. Ebből is tudtam, hogy komoly a dolog; egy Z-féle pasi csak olyasvalaki miatt hanyagolhat, akit igazán imád. És a lány tényleg megérdemelte, ő volt Z eddigi legjobb csaja a hibátlan bőrével, vékony testével, csinos koreai arcvonásaival. Értettem, hogy Z miért akarja megtartani.
Miután összejöttek, Z persze folyton a csajhoz járt. Kiderült, hogy a lány az én környékemen lakik, alig negyedórányira. Z egy idő után elhívott egy közeli helyre reggelizni, és gyakran találkozott velem azelőtt, hogy a barátnőjéhez ment volna. Beszélgettünk, mesélt az új szerelméről, hogy mennyire aranyos és kedves. Láthatólag a barátai is így gondolták, és mindenki szurkolt nekik.


Extra pénz

Extra pénz Extra pénz Extra pénz