A lányok és az anyjuk 3. rész

Szavazás átlaga: 8.86 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 19.
Hossz: 32 134 karakter
Elolvasva: 2 587 alkalommal
– Szóval akkor a zuhany alatt átéltél egy finom ujjazós orgazmust, majd megtanultad a kézimunkát, és végül a szopás tudományát is elsajátítottad. Láttam, hogy végig csináltad a franciázást, és ügyesen lenyelted a spermát, ezzel tuti nyerő leszel a pasiknál, de akár így, akár a kézimunka végén, nyugodtan variálhatod azt is, hogy a pasi bárhová a testedre élvezzen, nyugodtan kiverheted a melledre, arcodra, az is nagyon bejön a pasiknak, vagy a hasadra, popsidra. – összegezte az eddigieket Zsuzsi.
– Most egy picit hagyni kell a férfit, hogy összeszedje magát, mert ellentétben velünk ők nem tudnak folyamatosan élvezni, regenerálódni kell a szerszámuknak és a hormonjaiknak, s a zacsikban termelődő ondónak is. Így, ha Gábornak nincs ellenére, akkor most téged fog orálisan kényeztetni, amit egyszerűen csak kinyalásnak neveznek. Neked nincs más dolgod, mint elengedni magad, élvezni a pasi nyelvének esetleg ujjainak finom játékát az alfeleden. – magyarázta a lányának.
Hogy is lett volna ellenemre, örültem, hogy egy picit parlagon heverhet a farkam, és én is már nagyon szerettem volna megkóstolni ezt a szűz kis puncit, kilefetyelni a nedveit, érezni a még érintetlen szemérmét. Felültem az ágyon és egy vad, szenvedélyes csókkal jutalmaztam Ildit az előbbi kényeztetéseimért. Mint egy tapasztalt szerető, forrón visszacsókolt, fürgén kergette nyelvemet az ajkai között, miközben szorosan ölelte a nyakamat, néha gyengéden beletúrva a hajamba. Smárolás közben finoman a hátára döntöttem és csupasz bőrömmel takartam be remegő testét. Ajkairól haladtam lefelé, érzéki csókokkal halmoztam el nyakát, vállait, majd a rugalmas és hatalmas melleire tapadt a szám. Amíg az egyiket finoman harapdáltam szívtam, addig a másikat a kezemmel markolásztam, hegyes bimbóját birizgáltam, és ugyanezt fordítva is eljátszottam velük. Hangosan sóhajtozott, zihált alattam, mellkasa ütemesen emelkedett és süllyedt, félig csukott szemekkel élvezte cickói izgatását. A halmok közötti völgybe is vadul bele-belenyaltam, fejemet a két édes gömb közé fúrtam és kezeimmel az arcomhoz szorítva élveztem a didkói simogatását.
Kezeimmel még folytattam a keblei kényeztetését, de a csókjaim már a hasán és a köldökén cuppantak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.86 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2023. január 25. 07:46
#14
Tisztelt Álmoska5!
El kell ismernem, hogy igazi úriember vagy! Erre vall, hogy elismerted a hibát, amit természetesen megbocsátok, és nagyon örülök, hogy megmarad baráti kapcsolatunk. Természetesen a jövőben előfordulhat, hogy én is elkövetek majd valami hibát (esetleg többet is), és tényleg el tudsz kapni valamiért... Legyen nagyon szép a napod!
Baráti üdvözlettel: András
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. január 25. 00:00-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. január 25. 00:00
#13
Tisztelt András!
Nehéz a beismerés valójában Igen a fagylalt valójában visszanyalt! MEGKÖVETLEK tévedésemért, bocsánatot kérek Tőled!  Igazad volt, nem ismertem e szó "igazi" jelentését.
Azt hittem, hogy elcsíphettelek egy kis bakival, aztán a saját tőröm hegyébe estem bele.
Papinak csak azt üzenem, meg Neked András, hogy 16. -életévem betöltéséig, engem senki nem nevelt, nem volt aki tanított volna a helyesírásra és más felvilágosítási téma is elmaradt.
"Álmoska5"
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. január 20. 07:04-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. január 21. 16:58
#12
Éljen soká a gumi (ne eddig olvastam, innen nekem ez már nem szex )
1
Andreas6
2023. január 20. 09:44
#11
Köszönöm kedves, baráti szavaidat. Igyekszem majd a továbbiakban kevésbé "nyersen" fogalmazni...
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 20. 08:28-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. január 20. 08:37
#10
Bocsánatot kérek! Magáról a sztoriról meg nem is írtam semmit, pedig az indító kérdés úgy szól, mi a véleményed a történetről? 
Eleve a kategória nem a kedvencem. Ha ettől igyekszem eltekinteni, akkor is azt kell mondanom, számomra túlságosan tömény. A teljes cselekmény csak a baszásból áll. Emiatt a szereplők az én szememben nem többek egy pornófilm színészeinél. Hm, viszont pornónak meg egész jó, látványos.
1
Ulysses
2023. január 20. 08:28
#9
Tisztelt Álmoska!
Köszönettel tartozom az Andreasnak címzett hozzászólásodért! Könnyekre fakadtam tőle, de a nevetéstől. Bevallom, nem tudom pontosan, mi volt a szándékod azokkal a felháborodott, többször aláhúzott vagy kiemelt szavakkal. Ha az irónia és a szarkazmus, akkor telitalálat. Ha arra gondolok, hogy első mérgedben írtad, és komolyan gondoltad, akkor elszomorodok. Kérlek szépen, ne vedd személyes sértésnek, ha egy élesszemű olvasó kritikával illeti valamelyik kedvenc íród művét! 
Nem akarok Andreas védelmére kelni, nem szorul rá.  Én a jobbító szándékát igyekszem látni nyers szavai mögött.
Ha a hozzászólásokat is rendszeresen olvasod, akkor tudhatod, hogy én szintén gyakran szóvá teszem az írások hibáit. Hidd el, nem az a szándékom ezzel, hogy rosszul érezzék magukat a szerzők, hanem hogy tudják, mit kellene másképpen csinálniuk.
A "kissé dagályos" nem egy végzetesen lesújtó vélemény. J.R.R. Tolkien A gyűrűk ura világklasszisnak számító trilógia egyik magyar fordítója a néhai Göncz Árpád egy nyilatkozatában "túlírtnak, túlidealizáltnak" nevezte a művet. Később ugyan szabadkozott emiatt, pedig kurvára igaza volt! Ettől még milliók imádják a könyvet, és szerintem Göncz Árpádra sem kellene követ vetnünk kijelentése miatt. Mert ha érzelmektől mentesen ítéljük meg azt a mesefolyamot, akkor be kell látnunk, hogy valóban "dagályos". 
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. január 19. 18:06-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. január 20. 07:04
#8
Kedves Álmoska!
Ilyen az, amikor a fagylalt visszanyal! A "dagályos" szót nem ismered, pedig teljesen szabályos, és pontosan kifejezi azt, amire utalni akartam vele. Egyébként valószínűleg lesz alkalmad rá, hogy hibát találj a hozzászólásaimban - ebben az ellenem intézett támadásodban a következő hibákat találtam: "mások, kis baklövéseit, és mellé ütéseit" - mások és kis közé nem kell vessző, melléütés EGY szó (akkor is, ha a helyesírás ellenőrző mást mond), a mellszélesség szintén. Ezzel szemben a jó érzést itt külön kellene írni. "érezd magadat jól, saját bőrödben!" Szintén felesleges a vessző. A becsületszó is egybe írandó, valamint az úriember is.
Egyébként nem értem, hogy csupán azért, mert egy írót szimpatikusnak találsz, miért kell minden írását az egekig magasztalnod, és szórni a 10 pontokat olyan művekre, amelyeknél sokkal jobb alkotások is találhatók ezen az oldalon, pl. Kilián Vanda, Pavlov és Letícia munkái, hogy csak néhányat említsek.
Legyen szép napod!
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. január 19. 18:06-kor írt üzenetére.
cscsu50
2023. január 19. 22:59
#7
Nagyon jó, izgató írás.
1
j
joco610920
2023. január 19. 22:02
#6
Nálam ez 10-es 🙂
1
Álmoska5
2023. január 19. 18:06
#5
Ismerd el Kedves Andreas6 barátom, akárhogyan próbálsz "kivillogni" grammatikai tudásoddal, ócsárolni mások, kis baklövéseit, és mellé ütéseit; most a magad tőrhegyébe estél belé TELJES MELL szélességgel;
       bár a fogalmazást továbbra is kissé dagályosnak érzem. 

ugye milyen jóérzés, amikor a meglett embereket "FIKÁZNAK" !
Van egy közmondás:
                -" Kölcsönkenyér vissza jár!"
Most az elégtételt megadtam!

Nagyon tisztelt "BARÁTOM" !
Baráti üdvözlettel, teljes szívem melegével,  érezd magadat jól, saját bőrödben!
" Álmoska5"

/Ui.:  Alaposan
 figyelni fogom tevékenységedet míg élek !!
Ott csapok le Rád,  ahol csak jogos bakid ártatlan elkövetésével   bántani tudlak!  Szememben elvesztetted a megigért Úri Emberi becsület szavad!  ./

"Álmoska5"
-1
Ez egy válasz Andreas6 2023. január 19. 07:46-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. január 19. 07:46
#4
Egész jó, bár a fogalmazást továbbra is kissé dagályosnak érzem. Ami a későbbieket illeti, nem tartom kizártnak, hogy később négyesben szerezzenek további örömöket egymásnak.
1
veteran
2023. január 19. 03:56
#3
Nagyon jó, érdekes írást olvastam. 
Majdnem elmentem.
1
a
angel234
2023. január 19. 02:21
#2
Jó és izgató írást olvastam most.
1
T
Törté-Net
2023. január 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1