Igaz szeretet 2. rész

Szavazás átlaga: 7.58 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 20.
Hossz: 15 353 karakter
Elolvasva: 2 800 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
... Este ágyamba telót nyomkodtam, mikor hangtalanul lépet ágyamhoz apa, szokásos boxerében. Kicsit meg is ijedtem, de gyomor görcsöm nem azért lett szinte azonnal. Apa csak állt és nézett. Nem volt rossz érzésem, de furcsának találtam, nem tudtam mire vélni. Láthatta rajtam így előre hajolva mondta:
– Kölcsön kenyér vissza jár. – tudtam mit jelent ez a szólás, de nem tudtam magamra vetíteni. Az erős fényű kislámpám fényében se tudtam kiolvasni arcáról mit is akar. Közben apa a paplanom félre dobta, bokáim széttette és lábaim közé mászott. Leblokkoltam, gondolkodni sem tudtam. Alvó trikóm két oldalt mellem aljáig feltolta. Bugyi nélkül alszom így meztelen alsótestem tárult elé. Kezeim ölembe akartam tenni, de a gondolat parancsa kevés volt. Ólomnak éreztem kezeim, nem mozdultak. Apa megbabonázva nézte az elé táruló látványt. Átfutott agyamon, már egy hete nem borotváltam. Apa két ujja a hüvelyem végétől a köldökömig futó szőrpamacsot simogatta, fogta ollóba, húzta fel a begöndörödött szőrt. Lekukkantva vagy 4-5 cm lehetett. Elengedte, simogatta, játszott vele. Maga elé dünnyögte:
– Anyádé mindig makulátlan, csupasz volt, persze nem miattam... – pamacsomról ujjai bőrömhöz értek. Éreztem, hallottam a szőr mozgását, hangját. Elmerülten simogatta végig combomig és kicsit még a combomat is. Hormon túltengésem lehet, hiszen gyorsan szőrösödőm. Jó ideig simogatott, én szoborrá merevedtem. Szégyen apukám előtt, ahogy jelezte is gondozatlan a testem. Kezdett zavarni, hogy alkarom libabőrösödött, szőrszálak felálltak. Kezdett eluralkodni felettem, amit és ahogy apa simogatott, nehezen tudtam kordában tartani a felszín felé törtető kellemes érzést. Megrezzentem mikor hüvelyem szélén a bőrhöz ért. Már szorítottam fogamat össze.
– Anyukádnak óriási szárnyai voltak. Az alsó bőr centikre terült oldalra, fel lehetett húzni. – fogta meg az enyémet, de az alig mozdult. – neki a belső bőr is kihajlott a másikra. – meg simított, nálam a hangyák egész testem beborítva bizseregettek. – neked szinte alig látszik. Két ujjal kicsit széthúzta hüvelybejáratom.
– Ez nincs szétbaszva, ruganyos, pici nyílás. – elengedte amitől összezáródott. – anyukád krátere széthúzás után úgy tátongott, mint a kitárt nagykapu.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.58 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. április 1. 00:34
#13
Érdekes egy történet... 8p
1
didide
2023. március 19. 10:24
#12
Olyan mintha balódi lenne
1
l
laja.jl
2023. január 22. 18:44
#11
A kifacsarodottnak mondott szórend szerintem lakó(születési)hely szerinti jellegzetesség, az író "ujlenyomata". Nekem tetszik is. Számomra egyedivé teszik a történetet.
Aki sokat "csavarog" kicsiny hazánk eldugott területein, szóba elegyedve a helybeliekkel, és megtalálva velük a közös hangot érdekes szavakat, kifejezéseket hallhat.
A történet menete tetszik, érdekesen alakul.
2
Andreas6
2023. január 22. 06:36
#10
A vonzalom kölcsönös...
2
Ez egy válasz Kékég 2023. január 21. 12:10-kor írt üzenetére.
Drakula
2023. január 21. 15:45
#9
Sajnálom, nem tudok elvonatkoztatni. Próbáltam csak az írásra koncentrálni, de az írásnak a történet szerves része. Nekem, mint szülőnek, ez rohadtul beteg. Nem tudok elképzelni, olyan élethelyzetet, ami rávinne ilyesmire. Brutálisan sok az ilyen témájú írás, ez elkeserít. Tényleg erre gerjednek sokan? Hát tényleg megérettünk a meteoritra. Bocs, de ez a véleményem.
1
Kékég
2023. január 21. 12:10
#8
Drága Andreas barátom. Kérlek fantáziád használd miközben olvasol. A nők szeretik a lenti frizurát is alakítgatni. Van kinek az egész szemérem dombot szőr borítja, van mostanság valantin nap közelettével szívecske, háromszög és mint én írtam csak egy csík. Ezt a mai fiatalok már festik is. Ja és a férfiak kedvéért a hüvely környékét borotválják, eppilállják, gyantázzák. Így olvasd az írásom. ( Csendben megjegyzem amiket fentebb írtam mind volt, azaz fazonra nyírva, festés akkor még nem volt.)
Tudom rengeteg helyesírás hibám van, elnézést érte, próbálok javulni benne, de saját szememben a szálkát sem látom meg....
Amúgy én így szeretlek 🙂 🙂
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. január 21. 08:37-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. január 21. 08:37
#7
Kedves Kékég! Kérlek, olvasd át többször írásaidat, mielőtt beküldöd! "már egy hete nem borotváltam. Apa két ujja a hüvelyem végétől a köldökömig futó szőrpamacsot simogatta, fogta ollóba, húzta fel a begöndörödött szőrt. Lekukkantva vagy 4-5 cm lehetett." 4-5 cm? Egy hét alatt? Az már őserdő... Egyébként is rengeteg hiba van benne: egybeírás-különírás, kifacsarodott szórend, stb. Te ennél sokkal jobb vagy!
3
veteran
2023. január 21. 03:21
#6
Izgalmasan megírt történet.
0
cscsu50
2023. január 20. 21:10
#5
Elég jó lett.
0
kivancsifancsi
2023. január 20. 08:48
#4
A téma jó és eléggé szépen leírva. Remélem a folytatás jobb lesz. 
0
a
angel234
2023. január 20. 02:43
#3
Izgalmas és jó történet lett.
1
Álmoska5
2023. január 20. 01:10
#2
Lehetséges, hogy ez a borongós, havasesős idő az oka a kedvtelenségemnek, de KÉKÉG igen bizsergető Apa -Lánya közötti intim kapcsolat levezetése részemről nagyon inger keltőre sikeredett. Főleg az izgatott amikor Anya agyon baszott "tág" pináját hasonlította össze kisajkak széthúzásai utáni, totál csupasz "tátongó sötét bejáratára"!

Párhuzamosan e kis aranyos szűk nunikát dicsérte Apa. Kicsimnek nem tetszett Apa bozontos nagy szőrzetei és és engedélyével ollóval körbe lenyírta;
    -"Már csak felül maradt meg farka tövétől 4-5 centire. Gondolkodtam maradjon e, végül csak rövidebbre vágtam. Izgisen nézett ki. Bele is túrtam orromat, fogtam meg fogammal kicsit húzgáltam. Már kő kemény volt. Kezemmel mozgattam a fitymát a makkon. Apa becsukta szemét, élvezte, nappal először. Én is élveztem. Észre sem vette, de benyúltam bugyimba és ujjaztam magamat, miközben már szoptam. Én gyorsan élveztem el amit észre sem vehetett, magával volt elfoglalva. Simogatta a hajam, karom. Intenzíven szoptam. Már vártam jöjjön az életet adó nedv. Jött. Lenyeltem és azonnal fel is emeltem golyóit, hogy azok alatt a gátján is levágjam a szőrt. Már nyugodt tudtam maradni.
– Apa, a golyóidról nem merem, majd vágd le  "-

Természetes ez volt eddigi életem legszebb élménye, amit KÉKÉG -től olvastam. Elfogultságomat és a hűségemet megtartva:  10. P.

"Álmoska5"

 
1
T
Törté-Net
2023. január 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1