Aquilone - Hélia története 1. rész

Szavazás átlaga: 4.03 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 1.
Hossz: 49 730 karakter
Elolvasva: 501 alkalommal
Héliát jó néhány évvel ezelőtt a neten ismertem meg, egy S/M partnerkereső oldalon. Találkoztunk, beszélgettünk, megkötöztem, vasra vertem és természetesen keményen kiéltem fétisemet a pici lábain. Imádtam a talpait és húsos nagylábujjait és nézni, amikor elélvez a kezem alatt.
Egy nap eltűnt. Külföldre ment. Aztán évekkel később visszajött, de nem jelentkezett, csak sokára tudtam meg, hogy újra itthon van. Mérges lettem. Akkor született ez a történet, bosszúból. Sok személyes és valós vonatkozással, valós sub/mazo nőről formált főszereplővel. Mikor megmutattam Héliának, magára ismert, tetszett neki. Csupán két megjegyzést tett, ezeket, majd a végén leírom, ha kíváncsi rá valaki. :))
Persze ennek is sok éve már, de most úgy gondoltam közzé teszem, hátha van, aki számára érdekes lehet. A történet beleilleszkedik fantáziavilágomba és korábbi írásaimhoz is tartalmaz vonatkozásokat.
Úgy gondoltam részletekben közlöm, mivel terjedelmes írás és elég töményen fókuszál a lábakra, ami nyilván rétegérdeklődésre tart számot. Néha kegyetlen, néha gyengéd, infantilis fantáziák, irreális elemek, reális és naturális leírások, anatómiailag pontatlan állítások. Mindenki ennek tudatában olvassa!

Prológ

Végre itt volt a jó idő. Az elmúlt hónap borongós esőzései után mindenkit felvidított az előbukkanó kora nyári nap. Kellemes szellő lengette a tetőteraszon álló pergola vászontetejét. Alatta a fonott fotelekben sziesztáztak az iroda dolgozói. A nők szüntelenül csacsogtak csiviteltek és nevetgéltek, mindenki talált indokot, hogy időről időre kiülhessen a levegőre. Kávéztak, beszélgettek volt, aki arisztokratikus eleganciával szívta valószínűtlenül vékony, ám annál hosszabb cigarettáját, mások rendületlenül szórták kioktató javaslataikat a mobiljukba megoldásként egy láthatatlan barát vagy barátnő vélt problémáira. Péntek volt, itt a hétvége, az idő csodás így mindenki boldognak látszott.

A férfi nézett ki a tetőkertre a nyithatatlan ablakon át. Odaszegezte a mezítlábas nők látványa. Szinte mindenki mezítláb járkált az irodában és a padlószőnyeges folyosón. Szoros kényelmetlen magas sarkú körömcipőiket az íróasztaluk alatt hagyták és élvezték csupasz lábuk frissítő szabadságát. Már három napja figyelte őket, de a hűvös időjárás miatt eddig harisnyában és kevésbé dekoltált öltözékben voltak. Ma viszont a napsütéssel szinte varázsütésre eltűnt róluk a ruha és a harisnya is. Az új irodarész kialakítása a végéhez közeledett. Egyetlen üvegajtó választotta el a folyosón a nyüzsgő régi és a még néptelen új részt. Amint átnézett az üvegajtón egy villanás erejéig, mintha egy ismerőst látott volna a teraszra lépni. Tekintetét ismét a tetőkertre vetette és figyelte, ahogy a nő leül és a többiekhez hasonló csupasz lábait felteszi a szemközti székre. Ez tényleg ő, legalábbis a pici lábak nagyon ismerősnek tűntek. Agyába villantak a képek a beszélgetéseikről. A nőt a neten ismerte meg egy s/m portálon. Többször találkoztak és beszélgettek, néhány alkalommal pedig még meg is kötözhette vagy bilincsbe verhette, de komolyabb játékra nem került sor közöttük.

Egyetlen kattintás a notebookon és az üvegajtó mágnese kattanva szabadon engedte a szárnyat. A férfi átlépett a lakott részre és közelebb ment a teraszajtóhoz, hogy jobban szemügyre vehesse a nőt és megbizonyosodjon róla, hogy valóban jól látta e az imént. A nő mosolyogva, jókedvűen telefonált. Lába még mindig a széken.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 23 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.03 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. augusztus 26. 22:09
#12
Ez azért túl megy az S/M hatàrain.
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. augusztus 1. 20:56-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. augusztus 21. 15:25
#11
Nem tetszett egyáltalán.
2
D
Dollyka82
2023. augusztus 7. 14:07
#10
Undormány
2
doriangrey
2023. augusztus 3. 22:41
#9
Köszönöm. Írói szemmel érdekel a világod, olvastam már egy-két minőségibb írást, irodalmi verziókat (nem a szürke, mert az baromság, köze nincs az s/m-hez, bár szerintem nagyon is populárisra és szerethetőre írták, azért futott be), de így nyersen még nem találkoztam ezzel. 
A logikát érteni vélem, de mivel született vanília vagyok, még sokáig nem merek megpróbálkozni ezzel történet-műfajjal. Bár gyilkosságokat már írtam, de itt valahogy kell bele valami más is. Na, majd egyszer. 
Azon röhögtem, hogy mit reméltél... az olvasóközönség mindent fal, ami érzelmileg érinti és le is reagálja, ha tudja, de meglennék lepve, ha tucatnál többen lennének itt ebből a műfajból miközben eddig 252 olvasása van. 

 
1
Ez egy válasz zefoot 2023. augusztus 3. 16:53-kor írt üzenetére.
zefoot
2023. augusztus 3. 16:53
#8
  Hát reméltem, hogy nem vaníliák olvassák a történetet, mert nyilván nem ők a célközönség. Erre születni kell, ez nem tanult érdeklődés, de hát eltiltani senkit sem lehet az olvasástól. Nem is akarok vitába bocsátkozni itt senkivel, de mivel érkezett értelmes hozzászólás is,  reagálok a felvetésekre.
  Szegény Anthony Hopkins a mennybe ment a Hannibál alakításáért és azt a sztorit is megírta valaki, sőt meg is filmesítette. Millió krimi, horror, gyilok van a vásznon, azt is készíti és nézi valaki. Én meg egy állat vagyok.🙂) 
   Ez a történet kizárólag egy fantázia! Ebben a formájában nem elviselhető és nem is történhet meg, hiszen az szimplán bűncselekmény lenne. (bár a folytatást olvasva lehet kicsit árnyaltabb a kép, legalábbis Hélia és a férfi kapcsolatában) Egy BDSM játék csakis élvezetet szolgálhat és közös megegyezéssel történhet! Mindig és kizárólag!
   Nyilván ebben a történetben leírtakat nem viselné el senki, csak bele vannak sűrítve olyan elemek, amiket a történelem folyamán már elkövettek számos alkalommal, sajnos nem játékból.  Illetve olyan elemek, amik a neten fellelhetőek nem kevés darabszámban ’realtimeban’ megvalósítva. Szóval e téren nem nagyon kellett megerőltetnem magam. Mikor Hélia elolvasta kitárgyaltuk és jókat nevettünk, miféle dolgok történnek vele. Magára ismert és a sok perszonális körülményre, ami rá vonatkoztatva szerepel benne.
   Hogy vannak-e ilyen szélsőséges sub/mazo személyek? Nyilván nem tömegével, de vannak, sőt sokan sokkal többre vágynak ilyen téren, mint, amit bevállalnak, mert egyszerűen nem viselhetik a játék nyomait. (kötél, fenyítés, billog stb)  Meglepődnétek, mennyi nő, lány családanya, sőt még az idősebb korosztály vágyaiban is szerepelnek különös fantáziák. Erre születni kell, aki nem ilyen az nem értheti, aki ilyen, annak minden más unalmas.
   Elküldöm a folytatásokat is, akit érdekel olvassa, akit undorít az ne! Nem kell befeszülni, csak élvezze mindenki, amit szeret, ami izgalommal tölti el!

 
1
doriangrey
2023. augusztus 1. 20:56
#7
Kíváncsi voltam, elolvastam. A nézőpont néhol kicsit zavaros, de amúgy érthető, elég jól szerkesztett írás. 
A tartalomra figyelmeztettél, korrekt volt, aki ezek után fröcsög, az magára vessen. Az viszont érdekel, hogy egy ilyen szeánsz az beleegyezéses, vagy ez csak a fantázia volt tisztán és ennyire nincsenek szélsőséges subok? 
1
p
pit bull
2023. augusztus 1. 20:29
#6
Ez undoritó.
 
2
braun
2023. augusztus 1. 18:33
#5
Ez nagyon beteg!
2
Lolamacko
2023. augusztus 1. 11:35
#4
Hannibal Lecter újra színre lépett.
1
Andreas6
2023. augusztus 1. 07:45
#2
Egy undorító, beteg állat a pasas. Nem bírtam végigolvasni.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1