Hírek

MÁRC.
16.
2020

Azok a csodálatos 60-as évek... 2. rész - Avagy, ha akció van, akkor akció van

Ágnessel történt megismerkedésünk utáni hét napjai munkával teltek. Csütörtökön munka után konditeremben voltam. Ha nem is sűrűn, de havonta egyszer-kétszerű edzem. Nem vagyok az a kocka has, de azért próbálom tartani a formámat. Fél nyolc körül értem haza, épp leheveredtem a nappalim kanapéjára, mikor megcsörrent a mobilom. Ágnes hívott.
- Itt a húsbolt! – mondtam.
Tizedmásodperces csend, majd kuncogás hallatszódott.
- Szervusz, Szívem! Megismertem a hangodat, de jó volt… – válaszolta.
- Zavarlak? – kérdezte.
- Szervusz, Drágám, nem zavarsz. Parancsolj velem!
- Hamarosan arra is sort kerítünk, ne félj!
Pár percig így évődtünk. Tetszett mindkettőnknek. Aztán természetesen az elmúlt hétvégére terelődött a beszélgetés. Mindketten a megélt élmények hatása alatt voltunk még.


MÁRC.
13.
2020

A szolgálólány és a szolgafiú

Két fiatal, de érett ember állt egymással szemben, teljesen meztelenül, vágytól égő testtel, egymás kezét fogva, csak ajkaik értek össze, hevesen csókolóztak. A lány a fiú szájába dugta a nyelvét, a fiú kissé bátortalanul de viszonzásul átadta nyelvét és keringőbe kezdtek, ajkaik egybe forrtak nem engedték el egymást, majd felváltva az egyik majd, a másik szájban járták a nedves keringőt. Fejüket ide oda billentették arcuk kipirult, nyál tócsa lepte ajkaikat és szájuk szélét. Testük teljesen felhevült a lány mellei, pirosan izzó bimbókkal, fájdalmasan meredtek előre, mintha kiakartak volna robbanni, a szíve kalapált, lélegzete egyenletlenné vált, ahogy lábait enyhe terpeszben tartva érezte a barlangjából kicsorduló kéjnedvet, üresnek érezte magát.


Meztelen futás

Amikor az első házasságom megromlott, majd fel is bomlott – teljesen magam alá kerültem. Hosszú ideig tartott, amíg rendbe jöttem, ebben nagyon sokat segített a sport. Mindig is szerettem hosszabb távokat futni, ezt rendszeresen gyakoroltam is. Bár sokan le akartak beszélni erről, mondván, hogy nem tesz jót a melleimnek – az átlagosnál jóval nagyobb, 75E mérettel rendelkezem –, én azonban szerencsére nem hallgattam rájuk: gondosan választottam ki a legjobb sportmelltartókat, sőt a sportmelltartó alá futás közben még egy melltartót vettem fel, így már megfelelően tudtam mozogni, és folytattam a számomra megnyugtató sport űzését.
Nem csupán a sportolás hozott megnyugvást, hanem a korábbinál lazább, vagányabb életmód. A férjem volt az első és addig egyetlen férfi az életemben, és őszintén szólva, nem igazán éreztem jól magam vele együtt a szexben sem. Viszont elfogadtam, mert nem éltem meg mást.


MÁRC.
12.
2020

A titokzatos lány

Épp a munkahelyemről siettem hazafele a zuhogó esőben. A gondolataimba mélyedve gyalogoltam végig a városon, nagy fekete esernyőm alá rejtőzve.
Mintha nem is ebben a világban járna az elmém.
Néha fel-fel nézek, és látom a rohanó embereket, akik a nedvesség elől menekülnek. Bár az öltöny zakóm alja, ahol már az esernyő nem véd, nekem is vízduzzadt lett…nem zavar.
Az eső mindig olyan nyugodt. Egy ilyen szép és meleg tavaszi estén pedig még üdítően is hat. Az autók zaját is, most szinte elnyeli a vízcseppek kopogása, ahogy földet érnek.
Pár másodpercre behunyom a szemem, és mélyen magamba szívom a tavaszi virágok és a friss eső keveredett illatát.
És akkor… hirtelen neki koccanok valakinek az ernyőm szélével.
Épp egy másfél méterre, az egyik legnagyobb hotel bejáratától.


Sürgető

- Drágám... - szakad ki belőlem a szó egy sóhaj kíséretében, mikor hallom, hogy belép a szobába. Ön felé fordulok és a szemében valami furcsát vélek felfedezni.
- Az Ön kedvéért úrnőm... itt vagyok. – mondja, majd egy édes mosoly kíséretében közelebb hajol, hogy csókot adjon.
- Ügyvéd úr, nagyon helyes... - szólok, felhúzott szemöldökkel, és az álla alá nyúlva, majd a hajába túrva viszonzom a csókot.
- Túl gyengéd - szól megtörve a csókot... Gyanús ez nekem kiscica... - suttogja a számba.
Válaszként kacagok egy nagyot, majd pofon vágom.
- Igen, ez már ismerős... - dörzsöli sziszegve az arcát.
A szemem elhagyja a tekintetét, sejtelmes mosoly kíséretében végig simítok a ruhámon és körbe nézek a szobában, várva, hogy az Ön tekintete is kövesse az enyémet.


MÁRC.
11.
2020

Erika, a csúnya lány

Erikát, a csúnya lányt a raktárban lévő irodájában keféltem meg először.
Illetve először nem is megkeféltem, hanem kinyaltam. Amilyen csúnyának tűnt elsőre, a kielégüléstől, attól, hogy kinyaltam, egészen megszépült. De ami igazán szép volt, az a pinája. Mikor széttárta a lábait, elbűvölt a látványával, nem tudtam megállni, hogy ott, az asztal mellett ne térdeljek le elé és ne nyaljam addig, amíg csak sikoltva el nem élvez. Rögtön utána az asztalra hajolt és hátulról megraktam. Gyönyörű segge volt, a puncija szorított, mint egy satu, hatalmasat élveztünk mind a ketten.
Onnantól kezdve sűrűn találkoztunk. Kiderült, hogy egy nagyon jó fej csaj, eszes, lehet vele mindenről beszélgetni - és imád dugni. Hol nála voltunk, hol az én garzonomban, és kipróbáltunk minden helyet és minden pózt. De sokat beszélgettünk is. Észrevettem rajta, hogy azzal, hogy lett valakije, és főleg azzal, hogy rendszeresen dugott, megszépült.


Amikor kurva voltam Dubaiban

Modellként dolgoztam 23 éves koromig. Szőke hajú, kék szemű, magas lány vagyok. A nevemet nem árulom el, legyen a történetben csak Anna. A felkérések csökkentek sajnos, fiatalabb, még vékonyabb lányokat kerestek az ügynökségek, amikor egyik partin megismertem Andrást, a jól menő milliomos vállalkozót. Persze tetszettem neki, ő pedig nem kertelt, szexet kért egy jó lehetőségért.
András az ötvenes éveit taposta, lefeküdtem vele egyszer, kétszer orál volt, amikor végre megkaptam tőle az áhított szerződést.
A lakásomat kiadtam egy jó barátnőmnek, nagy izgalommal szálltam fel a repülőre. A szerződés 3 hónapra szólt, mesés fizetéssel. Hostess megjelölés szerepelt papíron, de tudtam ez mit jelent nagyjából, Dubaiban oda vannak a magyar nőkért. Gondoltam, akár egy sejkkel is összehozhat a sors, ami egész életemre biztosítja a kellemes megélhetést. Négy másik lánnyal érkeztem, elegáns limuzin várt minket a reptéren.


MÁRC.
10.
2020

Az első alkalom

Az igazat megvallva már gyerekoromban elkezdett érdekelni a szex és ez nem múlt el a mai napig sem. Olyan 12 lehettem, amikor felfedeztem a maszturbáció varázsát és majd a farkam leszakítva rángattam a fütyim legalább kétszer, naponta de volt, hogy többször is. Amikor olyan egy két év múlva a haveroknál is jelentkezett ez a jelenség kézről kézre cserélődtek a beszerzett pornó magazinok és később a kazetták majd a DVD. Ilyen tapasztalatszerzés után rájöttem mi is tetszik nekem és még mielőtt szőrösödni kezdtem volna már megvolt a tervem, hogy is fogom szívem választottját elcsábítatni és minél hamarabb megdugni. Lehet, hogy ez nevetségesen hangzik számotokra, de akkor én ezt így éreztem, hatalmas vágy volt bennem és azt éreztem, hogy elfojtott oroszlán bújik meg benne. És ez az oroszlán napi szinten ki akart törni, hogy elkapja az áldozatát. Sajnos ez a kitörés még pár évet váratott magára, és így maradt a napi többszöri önkielégítés.