Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 3. rész

Szavazás átlaga: 7.6 pont (143 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 2.
Hossz: 26 945 karakter
Elolvasva: 1 906 alkalommal
Kinyitotta a szemét, ránézett az órára. Nemsoká dél, majdnem nyolc órát aludt. Nyújtózott egy jó nagyot, majd hideg vízzel lezuhanyozott, ami teljesen felébresztette. Érezte, nagyon éhes, reggelizni kellene. Ezen elmosolyodott. Reggelizni délben? Emlékezett, hogy tegnapról maradt csirkepaprikás nokedlivel, elővette, megmelegítette és jóízűen megette. Jól is lakott vele. Mire kész lett, az automata kávéfőző lefőzte a jó erős feketét, amit cukor és tej nélkül, az egyik fotelben elterülve kortyolt be. Az első kortyok után jöttek a képek a tegnapi swingerről. Sokkal jobban élvezte, mint első alkalommal. Ezen eltöprengett, vajon miért? Ahogy alaposan végig gondolta és összehasonlította a két alkalmat, rájött, mi az a változás, ami ezt eredményezte. Első alkalommal a két pár szeretkezett vele, finomak, kíméletesek voltak. Az utána történt tízes gabalyodásban szinte magán kívül volt, alig emlékszik valamire, csak arra, hogy mindenki használta a testét. Tegnap az ifjú pár tökéletesen elindította az élvezetek útján, ami után jött az ötös: a négy fiú és a lány, akik vadul, kímélet nélkül dugták, és ez sokkal erősebb hatással volt rá, sokkal nagyobb orgazmusokat élt át, ez volt az igazi, ami eddig hiányzott neki. Többen, erősen, keményen. Elhatározta, hogy legközelebb már keresni fogja azokat, akikkel így élheti át a szexcsatákat. Bekapcsolta a laptopját, és kifejezetten vad, szexfilmeket keresett. Talált jó párat, bele-bele nézegetett, majd kettőt kiválasztott, és abból az egyiket elindította. Igazi, sztori nélküli pornó volt, ahol négy férfi behatol az alvó nő lakásába, elkapják, letépik róla a pizsamát, lefogják, elcsattan egy két pofon, elfenekelik, majd a már nem ellenkező nőt szopatják, dugják, öklözik. A nő nem tetszett neki, de nem ezen volt nála a hangsúly, amiért ezt választotta, hanem a férfiak vadsága, durva szexe, az elcsattanó ütések izgatták fel. Már a film elején simogatta magát, játszott a mellbimbóival, ujjazta pináját, és a csiklóját dörzsölgette. Egyre jobban felizgult, amikor a nő mindhárom nyílását betömték és vadul baszták, megremegett és teljes testét megrázó orgazmust élt át. Elnyúlt a fotelben. Hogy lehet az, hogy ő, akit soha nem vertek, leszámítva azt az egy pofont, amit a férjétől kapott, ami miatt elvált tőle, most élvezi, ha azt látja, hogy a nőt felpofozzák, a fenekét pirosra verik.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.6 pont (143 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 22. 16:15
#27

Még jobb, mint az előző rész, pedig az is tetszett.

1
JakeAmazing
2023. augusztus 28. 14:01
#23
Nem utàllak, sokakkal ellentétben én nem pontozok ész nélkül, több néven pedig Te vagy fent (Magam). Ha ugyanúgy írsz, akkor mire volt jó ez a drámázás?
1
Ez egy válasz Kékég 2023. augusztus 28. 12:41-kor írt üzenetére.
Kékég
2023. augusztus 28. 12:41
#22
Kedves JakeAmazing!
Örülök örömének és élvezze ki amíg lehet. Örömmel tudatom ÖNNEL és negatív utálattal felém viszonyuló barátaival, esetleg másnevű önön magával, hogy privátban többen megkerestek, mint ahányan önök utálkoznak és kérték írjak, szarjam le a negatív embereket. Örömmel teszem és ismét publikálok. Egy komoly és tiszteletteljes kérésem van önhöz és a slepjéhez, hogy NE OLVASSÁK írásaim, hiszen ÖNÖKTŐL  már megszokott, sőt elvárt az olvasás nélküli 3x1pont. ÖNÖK miatt vesztette már el értelmét a pontozás. Remélem nem fog se stokot, se infarktust kapni e beírástól, vagy a megjelenő írásaimtól. Ha igen , igérem szívesen és elsők között látogatom meg a kórházban. Hiányoznának a szórakoztató negatív kommentjei, szerintem ezzel nem vagyok egyedül🙂
Szívből szeretem és sok puszi.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. augusztus 28. 09:37-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. augusztus 28. 09:37
#21
Köszönjük szépen!
5
Ez egy válasz Kékég 2023. augusztus 2. 15:29-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. augusztus 22. 12:02
#20
Nekem eddig mindhárom rész tetszett. Izgalmas, élvezetes írások.
1
braun
2023. augusztus 4. 16:57
#19
Az első rész után a második is jó volt, de ott nekem nem volt meg az a "húha" érzés.  Ennél a harmadik résznél megvolt 🙂   Várom a következő részt!
4
Ulysses
2023. augusztus 3. 15:01
#18
Eddig ez a rész a kedvencem, mert ebben találtam olyan jelenetet, amibe bele tudtam képzelni, élni magamat. Tehát itt nagyon életszerűre sikerült faragni a sztorit a szerzőnek.
Úgy látom, nem kell megvédenem az írót és döntéseit, mert ő és mások már megmagyarázták: mindannyian másképpen vagyunk egyformák.
2
veteran
2023. augusztus 3. 08:30
#17
Remek írás, remélem még sokat írsz.
3
Waderlaci
2023. augusztus 2. 16:39
#16
Kedves Kékég! 
Kisregényt (vagy inkább nagyot) kellene írnom, ha szeretném kicsit is bemutatni az s/m világát. Pár novellában megpróbáltam itt egy apró részét bemutatni... kevés sikerrel. De ez a világ sokkalta sokszínűbb, mint azt a többség gondolja! 
Viszont! Egy lényeges pontja, hogy a fizikai fájdalom NEM CSAK simán fájdalom! Mindennek komoly mentális, és pszichikai következményei is vannak! Persze ezt nehéz elhinnie annak, aki még olvasni se képes a témát, nemhogy megélni, kipróbálni. De afelől biztosíthatom, hogy igen is lehetséges, hogy az, aki a való életben - mondjuk a munkájában - domináns, irányító szerepben van, az a szexuális életében kiegyensújozza az így felgyülemlő feszültséget a sub szereppel. 
Egyébként pedig Évát ismerve, nem lesz túlzottan erőteljes sem az s/m rész, ahogy most sem volt az. (hasonlók miatt javasoltam valamikor a szerkesztőknek, hogy, legyen létre hozva light s/m és hard s/m kategória az oldalon. Sajnos ezt a tanácsot nrm fogadták meg. De abban biztos vagyok, hogy a következő rész a light kategóriába lenne való) 
3
Ez egy válasz Kékég 2023. augusztus 2. 05:11-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 2. 16:29
#15
Köszi. Talán a következő rész majd még jobban tetszik.
2
Waderlaci
2023. augusztus 2. 16:24
#14
Eddig csak jó írások érkeztek Éva596-tól... de ez most különösen jó írás lett. Az időbeosztásom miatt megtehettem volna, hogy reggel, sebtiben elolvasom, de megérte kívárni, hogy legyen időm a rendes elolvasására. 
2
Kékég
2023. augusztus 2. 15:29
#13
Kedves Salsa! Ezennel kérek elnézét Évától, hogy hozászólásommal megzavartam a fóromon történő beszélgetést. Sajnos pont Salsa az akinek véleményére nem adok ezen beszólása után:
"Az írónőnek május 30 - június 30 között 10(!) írása jelent meg. A gyorsaság és a mennyiség a lényeg, mintha ez valami verseny lenne. Lassan elkönyvelhetjük, hogy az oldal szép fokozatosan "Kékég" privát játszóterévé válik." Na kedves Salsa ha észre vette ezen megjegyzése óta nem publikálok, pont, hogy ne kelljen 1pontot sem nyomni, nehogy ez is sértse önérzetességét. Nem kell válaszolni, már fórumon se szólalok meg.
1
Ez egy válasz salsa 2023. augusztus 2. 09:45-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 2. 11:14
#12
Köszi, és majd élvezetes olvasást!
2
Ez egy válasz salsa 2023. augusztus 2. 10:31-kor írt üzenetére.
salsa
2023. augusztus 2. 10:31
#11
Amit írtam, nem a személyednek szólt. Csupán "Kékég" hozzászólására reagáltam mert egy pillanatra felvillantotta mi a véleménye a pasikról. Valóban a "megtörténhet" határán belül mozogsz és eddig minden adott egy nagyon jó S/M történethez. Sok hasonló írás gyakran összekeveri az erőszakkal, a tieid nem, ezért is szeretem olvasni őket. Bár már megettem a kenyerem javát, soha nem késő tágítani a látókörömet 🙂 
2
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 2. 10:14-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 2. 10:14
#10
Én nem szeretem feszegetni a határokat. Igyekszem a "megtörténhetett" keretén belül maradni. Nem akarok a menekülő szóig eljutni, mert az már a szadizmus kategóriája. Azt pedig nem szeretem. Kérdésedre válaszolva: nem tetszene, és nem az a cél, hogy a subot megtörjék, és könyörögjön. Emlékezz vissza az előző sztori hősnőjére, Évára, akit főleg az utolsó előtti két részben keményen meg akartak törni, de nem sikerült, mert mindent elviselt, és győztesen került ki a helyzetből, míg a dominánsok lettek a vesztesek. Nem tartom hímsovinisztának, aki megírja, hogy nem tetszik neki, meg hogy fúj, meg jaj! Neki ez a véleménye, és nyugodtan meg is írhatja, tudomásul veszem. Csak akkor vagyok dühös, ha az s/m-et összekeverik az erőszakkal. És a szememben, aki dicséri nem lesz macsó, pusztán olyan EMBER, akinek ez tetszett, mint olvasmány, még ha nem is akarná kipróbálni.
3
Ez egy válasz salsa 2023. augusztus 2. 09:45-kor írt üzenetére.
salsa
2023. augusztus 2. 09:45
#8
Az utolsó mondatodhoz: ezzel ügyesen megelőlegezted, hogy amelyik pasi ezentúl hozzászól az hímsoviniszta. Azok akik a következő részben jól meggyötrik a hősnőt ők persze nem, ők "macsók". Aki esetleg megdicséri az biztosan alakoskodik. És szerintem az S/M messze nem vonz olyan sok férfit mint amennyit gondolnak. A történet a maga kategóriájában igazán jó. És végül: tényleg az tetszene, az a cél, hogy a sub-ot megtörjék, amíg nem könyörög? Az S/M-nek csak a "menekülőszó" határáig van értelme. Ha azt átléped mert nem tudod kontroll alatt tartani a hajlamaidat, oda a kölcsönös élvezet, nem érdemelted, és nem is kapod meg többé a partnered bizalmát.
3
Ez egy válasz Kékég 2023. augusztus 2. 08:56-kor írt üzenetére.