Jobb jegy

Szavazás átlaga: 8.74 pont (74 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 4.
Hossz: 13 717 karakter
Elolvasva: 985 alkalommal
Kifejezetten csinos lány volt. Mindig elől ült, és minden kimondott szót magába szívott, mintha romantikáznék vele. De erről szó sem volt. Kétségbeesetten szerette volna a legjobb osztályzatokat megszerezni, a legintelligensebb lenni a csoportjában, és megkapni a lehetőséget, hogy bármelyik egyetemre felvegyék amelyikre csak akarja.
Állandóan jegyzetelt. Nem tudtam megállni hogy hogy néha a blúzát feszítő mellet nézzem. Amikor gyorsan felnézett, hirtelen rájöttem, hol vagyok, de elfelejtettem, miről beszélek.
Kérdőn nézett rám, és türelmetlenül várta, hogy folytassam az előadásomat.
– Ennyi mára elég! – mondtam, miközben a könyvek becsukása és a tolltartók becipzározódása hallatszott.
Még mindig nem tudtam mit mondtam utoljára.
– Emlékeztetek mindenkit, hogy körülbelül két hét múlva jön a félévi vizsga. Azt javaslom, kezdjétek el az tanulást, ha még nem tettétek!
A fél osztály már elment és elkezdtem összepakolni a saját holmimat. A következő néhány percet azzal töltöttem, hogy gondolatban megráztam magam, és állandóan azt kérdeztem: "Mi a fene van velem? ". Harmincnyolc évesként nem tartottam magam sem öregnek, sem fiatalnak. Biológiát tanítottam a helyi iskolában. Volt egy kedves feleségem és egy ambiciózus kisfiam. Mi az ördögért gondolok mindig a fiatal diáklányra az első sorban a B méretű mellekkel? Annyira szokatlan volt számomra, hogy ilyen vad és élénk gondolataim vannak.
Mikaela volt a neve. Sötétbarna haja volt, ami a háta közepéig omlott. Alakjából hiányoztak az ívek, de lapos hasa és dús keblei pótolták ezt a hiányosságot. Nem ő volt a legokosabb az osztályban, de sokkal több munkát végzett, mint a többiek, és ez az egyik legjobb tanítványommá tette.
Soha nem viselt olyasmit, amit akár csak távolról is kihívónak lehetett volna nevezni. Iskolai szoknyája csak valamivel ért térd fölé... Ellentétben a legtöbb lánnyal ebben az iskolában.
De azon az éjszakán, miközben szeretkeztem a feleségemmel, folyton azt képzeltem, hogy Mikaelát dugom. A farkam ki-be járt benne, és ő levegőért kapkodott. Amikor elélveztem, rájöttem, hogy a saját ágyamban vagyok, még mindig a feleségem tetején. Nem azon a lányon, aki az első sorban ül.
A két hét gyorsan elment. Amikor csak tudtam, tovább bámultam a lány alakját. Néhány alkalommal észrevette. Egyszerűen elmosolyodott és zavartan elpirult, miközben visszatért a jegyzetíráshoz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.74 pont (74 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2023. augusztus 8. 01:05
#8
Bocsi. A mai történettel erre rácáfoltam, de ez egy régi írásom, ez legyen a kivétel. Az utóbbi időben már megpróbálok rövideket írni.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 7. 21:52-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. augusztus 7. 23:00
#7
A legutóbbi történeteim már sokkal rövidebbek. Próbáltam javítani a kritikák alapján.
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. augusztus 7. 21:52-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. augusztus 7. 21:52
#6
Csak le kell másolni ennek a sztorinak a receptjét. Szép kerek történet, eleven, hihető szereplők. Nincs túlcicomázva. Megmutatja az esendőséget, a vágyat. Látványos a szex leírása.
Hm, azt hiszem, ennyi. Úgy emlékszem, kedves Lolamacko, több írásodra is igazak ezek az észrevételek. Csak rövidebbre kell fognod, ehhez hasonlóan.
 
3
Lolamacko
2023. augusztus 6. 13:36
#5
A pontok alapján ez a történet az etalon. Nekem ez soha nem fog menni, maradok a szintemen.
3
Andreas6
2023. augusztus 5. 06:38
#2
Elsőnek talán elmegy.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1