Időstop 1. rész

Szavazás átlaga: 7.3 pont (84 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 3.
Hossz: 12 035 karakter
Elolvasva: 1 032 alkalommal
Melegséget éreztem az arcom oldalán, mielőtt a szemeim lassan kinyíltak és beengedték az erős fényt. Gyorsan lehunytam a szemem, és felsóhajtottam. „Uhhh, megint elfelejtettem leengedni a rolót. ” – morogtam magamban. Hagytam magam ellazulni, ahogy egyre jobban magamhoz tértem, majd elkezdtem újra kinyitni a szememet, ezúttal a kezemet használva pajzsként, hogy megvédjem őket.

Lassan felültem, miközben éreztem, hogy kissé fáj a testem, valószínűleg attól, hogy túl sokat mozogtam álmomban. Szemem kezdett alkalmazkodni a fényhez, ahogy körbenéztem a szobámban, mielőtt a telefonomért nyúltam. Rákattintottam, hogy lássam, szombat délelőtt 10 óra van.

Egy perc pihenés után felálltam és kinyújtóztam, majd a szekrényemhez sétáltam. Gyorsan felkaptam egy rövidnadrágot és egy pólót. A tükörben megnéztem a kócos szőke hajamat. Azután le a világosbarna szemeimet vizsgáltam alattuk táskákkal. Kicsit megdörzsöltem a szemem, mielőtt lenéztem a testem többi részére és felsóhajtottam. Körülbelül öt láb öt hüvelyk vagyok, és bár nem kövér, biztosan nem vagyok sovány sem. Azt hiszem, ez történik, ha mozgás helyett inkább szívesebben maradsz bent és gyorsételeket eszel. Még egyet sóhajtottam és arra gondoltam, hogy valószínűleg ezért nem volt szerencsém a lányokkal. Kiűztem a gondolatot a fejemből, miközben egy kicsit elkezdtem rendbe hozni a hajam.

Miután elégedett voltam, elindultam hogy leengedjem a redőnyt, de ahogy kinéztem a hátsó udvarra, megláttam a nővéremet, Arianát, amint egy napozóágyon feküdt és barnult. Tudtam, hogy nem szabadna, de megbámultam a csodálatos testét, és éreztem, hogy a farkam egy kicsit rángatózni kezd.

A nővérem a tökéletes ellentétem volt. Szeretett kint lenni, és nagyon társasági ember volt. Néhány évvel volt nálam idősebb, de a különbségeink ellenére is remekül kijöttünk. Néha ugrattuk egymást, mint a testvérek, de összességében mély kötelék volt közöttünk. Ám még ez a kötelék sem tudta megállítani azt a tabu témát, amit róla gondoltam. Az igazat megvallva csodálatos teste és aranyos arca volt. Szőke haja volt, mint nekem, de sokkal hosszabb és hullámos. Csillogó zöld szemei voltak, amelyek mindig annyira elbűvöltek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (84 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. augusztus 5. 01:12
#6
Mi ez a marhaság?
1
sztbali
2023. augusztus 3. 10:44
#5
Szimpla fantasy elemekkel tarkított történet; ami nem tetszett.
1
S
Senpai
2023. augusztus 3. 10:19
#4
Egész jó 🙂
1
Andreas6
2023. augusztus 3. 07:01
#3
Még jó, hogy lehetetlen. Amit leír, az lényegében kihasználása a védekezésre képtelen állapotnak, vagyis nemi erőszak. Nem tetszett!
0
j
juharobert2
2023. augusztus 3. 05:42
#2
nagyon izgalmasan indul, hajrá
 
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1