A 208-as szoba

Szavazás átlaga: 6.35 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 1.
Hossz: 32 861 karakter
Elolvasva: 693 alkalommal
Találkozzunk a 208-as szobában – Szenvedélyes kapcsolat
Olvasói sztori: Szerkesztette: secretswingerlust.com. / Éva
A város szívében található szállodában egy titok lakozik, amelyet csak néhány kiválasztott ismer. A 208-as szoba a vágyról és a parázsló szenvedélyről szóló mesét tartalmaz, amely egy szenvedélyes nőt vonz egy merész kalandba. Az agya tele van fantáziákkal, amelyeket csak egy barna szemű és fiatalos megjelenésű férfi tud megvalósítani. Egy szenvedélyes este álma egy pincérrel, akinek érintése meggyújtaná érzékeit, arra készteti, hogy legbensőbb vágyai szerint cselekedjen. Lépjünk be a vágynak ebbe a gyengén megvilágított birodalmába, ahol az intimitás és az izgalom keveredik, és az önátadás felejthetetlen élményt nyújt neki.
1. Fejezet . Pandora szelencéje

12 év házasság után olyan volt, mintha Pandora szelencéjét kinyitották volna. A harmincas éveim közepén járó vozó nő voltam eltelve vágyakkal, és hirtelen minden lehetőség előttem állt azon a napon, amikor úgy döntöttünk, hogy felfedezzük a szexet másokkal egymás jelenléte nélkül. A férjemmel évek óta swingerek voltunk, de ez az ötlet egyszerre volt veszélyes és csábító. A gondolat, hogy követem közvetlen vágyaimat és ösztöneimet, spontán legyek, és csak csináljam. Hogy azt mondjam magamnak: "Megvan az engedélye. "

Ez a gondolat belső lángot ébresztett bennem, tüzet, amely csak arra vár, hogy felrobbanjon. Mindig is olyan nő voltam, aki a szabályok szerint élt, a normális utakat követte, de most volt egy oldalam, aki ki akart szabadulni a kiszámítható rutinból. Mintha a mindennapi élet korlátai már nem tudták volna visszatartani szenvedélyem és izgalom utáni vágyamat.

Nem tudtam elhessegetni a gondolatot, hogy valami újat, valami tiltottat tapasztaljak meg. Kilépni a komfortzónámból és felfedezni az ismeretlent, mindezt egyedül. Aztán elkezdtem rá gondolni – a pincérre a szállodában. A barna szemű, fiatalos megjelenésű pincérre, aki mindig is felkeltette a figyelmemet. Bizonyos értelemben ártatlan volt, de a vágy és a kaland is megcsillant a szemében mikor rám vetette igéző tekintetét.

Kezdett elcsábítani a vele való szenvedélyes este gondolata. Egyre élénkebb lett a kép, ahogy testünk a szenvedély táncában találkozik, kezei felfedezik a bőrömet, és a legintenzívebb érzéseket keltik bennem. Éreztem, ahogy a testem remeg az izgalomtól és a várakozástól, miközben az elmém kétség és vágy között lebegett, de készen álltam megvizsgálni mi van az önuralmamon és a korlátaimon túl.

2. Fejezet . Az előkészületek estéje

Csütörtök délután volt, izgalmas lehetőségekkel a levegőben. Meg kellett győznöm a kollégáimat, hogy menjenek a szálloda éttermébe. Várakozással teli hangon kérdeztem: „Megyünk ma este vacsorázni? ” A kollégám kíváncsi volt, és megkérdezte: „Hová menjünk enni? ” Csillogó szemmel azt válaszoltam: „Mi lenne, ha a szálloda éttermében vacsoráznánk? ” Gyötrelmes szünet következett, amikor várakozás töltötte be a levegőt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.35 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
braun
2023. augusztus 30. 19:53
#12
Kérném a tisztelt nagyérdeműt hogy ne itt essetek egymásnak.  Elfogadom a negatív kritikát is ha megérdemelt. Fordításként lett megjelölve a történet és a forrást is megjelöltem. Ami számomra magyartalan volt azt írtam csak át mivel nekem ez így tetszett. Mindenki a többiek szórakoztatására jelentet itt meg történeteket hol jobbat hol rosszabbat, de annyira rossz nem lehetett ha ezt is ellopták és megjelentették más oldalon. Szép éjszakát és jó olvasást kívánok mindenkinek!
1
Pavlov
2023. augusztus 4. 23:48
#8
Kavarog az angol és magyar központozás, körülményes a fogalmazás... Nagyon nem.
2
veteran
2023. augusztus 4. 03:56
#6
Tiszta erotika.
1
Andreas6
2023. augusztus 2. 06:14
#5
Ezt elfogadom, elnézést kérek. Nekem nem tűnt fel...
0
Ez egy válasz tibo77 2023. augusztus 1. 23:06-kor írt üzenetére.
tibo77
2023. augusztus 1. 23:06
#4
Azt hiszem mások mellett én is megszólíttattam. Én vagyok az a barom aki erre is bevarrt egy 1 pontost és még büszke is vagyok rá. Az utolsó 11 bekezdés 97%-ban egyezik meg a google translate-al. Ha gépi fordítást akarok olvasgatni, akkor tudom mit kell tenni. Ide azért jártam eddig, hogy minőségibb tartalmakat olvashassak nem google translate-ül. Mondjuk most már úgy fest, hogy egyre inkább csak a vérnyomásomat emelni járok ide...
Még egyszer: a fenti valami NEM fordítás, hanem több, mint 90%-ban copy -> paste. Viszont most megvilágosodtam: ha ez elég a többségnek akkor fogom magam leszedem a literotica-t úgy ahogy van, nyomok rá egy google translatet és már kész is a konkurencia... Nem ér lenyúlni az ötletet!
2
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 1. 06:50-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 1. 06:50
#3
Ki az a barom, aki képes volt 1 pontokat adni? 
0
Andreas6
2023. augusztus 1. 06:48
#2
Ez nem pornó, hanem igazi erotika lelki háttérrel. Jó volt olvasni, a kisebb hibákkal most nem foglalkozom.
0
T
Törté-Net
2023. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1