Medence fizetési feltételek 12. rész - Befejezés

Szavazás átlaga: 7.1 pont (83 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 1.
Hossz: 17 976 karakter
Elolvasva: 720 alkalommal
Fordítás, eredeti Literotica: Pool Payments: Tx Tall Tales
Minden nyárnak vége van egyszer...
"Játsszunk. "

A feleségem vigyorgott, miközben kimondta a szavakat, majd felmászott az ágyra Greg mögé, tökéletes melleit a hátának nyomta és a fülébe suttogott.

Néztem, ahogy kihúzza Bethből és a feleségemhez fordul, miközben lerántja magával az ágyra. A lábait széttette miközben magába vezette.

Beth felkapaszkodott a térdére és kinyújtózkodott köztem és a másik kettő között, akik már dőltek rá. Felemelte a lábát és magamögé nyúlt a farkamért és hazavezetett. Belecsúsztam és addig változtattam a helyzetemen, amíg a karjaimban nem tartottam, ismét betöltve. Óvatosan meglöktem, miközben mindketten a mellettünk lévő párt néztük.

Traci felnyúlt és finoman megsimogatta Greg mellkasát. – Sajnálom, hogy Lisa belekapott a mi kis játékunkba – mondta neki. – Nem lesz ebből nagy probléma, igaz?

Greg abbahagyta a mozdulatát, lehajolt, hogy megcsókolja. "Meglátjuk, mi történik, amikor szembesítem vele. Ami titeket illet, mostmár nehéz lenne haragot tartani. "

Lehúzta a fejét és újra keményen megcsókolta.

– A következő hetekben bármikor, amikor idegesnek vagy keserűnek érzed magad, hívj fel és Beth és én meglátjuk, mit tehetünk, hogy kárpótoljunk.

"Igazán? "

– Tényleg. Nem azt mondom, hogy örökké, ide figyelj adunk neked egy kis időt gondolkodni. A lány dühösen nézett rám. – Rendben vagy vele, bajkeverő?

Beth így válaszolt: "Számomra igazságosnak tűnik. "

– Nem veled beszéltem, hanem a másik bajkeverővel.

Elhúztam az ajkaimat Beth puha válláról és benne maradtam. "Nincs ellenérv tőlem. Bármi is kell a dolgok rendbetételéhez. "

Greg ismét felegyenesedett, szorgalmasan dugta, de Traci kinyújtotta a kezét és megállította. "Változtassunk pozíciót, van valami, amit mindig is ki akartam próbálni. " Kibújt alóla, és felült.

"Rendben, buster. Húzza ki a farkát a barátnőmből és gyere ide és feküdj le. "

Nem volt olyan, aki hullámokat keltett volna, átmásztam Bethen az ágy közepére és hátradőltem, a botommal teljes keménységgel.

Traci fellém fordult, ráült a farkamra és egy sima mozdulattal teljesen magába vett. Gregre nézett, aki figyelmesen figyelt. "Szeretnél segíteni egy Traci szendvics elkészítésében? Van még egy lyukam, amit be lehet tölteni és van egy kis kenőcs az éjjeliszekrényen. "

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.1 pont (83 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2023. október 10. 17:51
#16
Köszi a bíztatást de nincs írói vénám, de mivel a szép magyar nyelvet szeretem néha egy egy jó történetet //megerőszakolok// lefordítni, persze a google segítségével.
1
Miriam
2023. október 10. 16:28
#15
Oké, ez egy fordítás, arra is szükség van. Erdélyi magyar lévén nem lenne kedved egy székely történetet írni? Örömmel üdvözölném.

Miriam
1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 20. 15:43
#14
Sajnálom, hogy Jill megbaszása kimaradt a történetből...
1
veteran
2023. augusztus 4. 04:11
#12
Ez egy gagyi.
3
Ulysses
2023. augusztus 3. 15:09
#10
Talán kellene olyan címkéket szerkeszteni, hogy guglis fordítás, vagy igénytelen fordítás.
A szerkesztőket kérdezem, ezt a sztorit így ebben a formában kitennétek az oldal címlapjára, hogy becsalogassa az olvasókat? 
 
4
Ez egy válasz tibo77 2023. augusztus 2. 20:03-kor írt üzenetére.
tibo77
2023. augusztus 2. 20:03
#9
Annak egy kicsit örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel... Eddig úgy festett, mint ha csak én lettem volna helikopter, mert senki nem állt bele ezekbe a google translate történetekbe, pedig szinte csukott szemmel is fel lehet ismerni a magyarnak látszó, de magyartalan mondatokat. Szerintem egyedül az lehetne a megoldás, ha a megjelenés előtt valaki értő módon elolvasná az írásokat és ha érzi, hogy ez nem az a minőség, akkor nem engedi ki. Persze csak ha számít a minőség... A pontok alapján valljuk be: a szavazók többsége vagy nem tud olvasni, vagy az agya helyett máshol van a vér a testében amikor szavaz, vagy nem is tudom, de szerintem egy google translate és egy normálisan lefordított / megírt történet közötti 1 pont különbség az voltaképp megalázó.
A magam részéről erősen gondolkozom, hogy folytassam-e az elkezdett sorozatot, beküldjem-e a már lefordított részeket. Nyilván ez a saját nyomorom és senkit se érdekel, de mást nem annyira tudok tenni. Plusz legközelebb nem fizetek elő...
3
Ez egy válasz AlexHun 2023. augusztus 2. 10:20-kor írt üzenetére.
A
AlexHun
2023. augusztus 2. 10:20
#8
Azt hiszem, hogy nekem már nem nagyon kell semmit sem írnom. Az általam mélyen tisztelt fórumtársak megtették helyettem a dolgukat (örök hálám és köszönetem nekik ezért)! Ártatlanul kérdezem, hogy TÉNYLEG EZÉRT A GAGYI SZARÉRT FIZETEK???? A "Mélyen el voltam temetve benne" kezdetű mondatnál kedvem lett volna kikaparni a szemeimet, hogy ezek után ne lássak semmit sem!!! A "Ha kitalálnám, mit csináljak a szomszéd lányunkkal, Jill-lel..." mondat helyett NYUGODTAN ÍRHATTAD VOLNA, hogy: "Ha kitalálnám, hogy mit csináljak a szomszéd lánnyal, Jill-lel...". Az addig oké, hogy az oldal szeret másolgatni (láttam már itt pár éve egy olyan történetet, amit egy MÁSIK OLDALRA töltöttem fel az ott használt NICKNEVEM alatt /poén: a nicknevet is onnan lopta a feltöltő LOL!!!/). De ez azért mindennek a LEGALJA!!! A boltban sem fizetek a szemmel láthatóan SZAR MINŐSÉGŰ áruért! Ugyanez itt is elvárható lenne! Ha lehetne 0 pontot adni ezekre a moslékokra, akkor HABOZÁS NÉLKÜL MEGTENNÉM! A "Ctrl+C és Ctrl+V" varázskombináció helyett NYUGODTAN HASZNÁLHATNÁD a saját fantáziádat, s TE MAGAD is lefordíthatnád a történetet!!!
4
K
Kampó
2023. augusztus 2. 10:04
#7
Ezek után én már nem is írok semmit... Legfeljebb azt, hogy a "fordítások" minősége folyamatosan romlik. Lassan  már nem lesz hova... 
3
tibo77
2023. augusztus 1. 16:20
#6
Nézd, nem bántani akartalak, "tanácsot" meg végképp nem osztogatnék, csak egyszerűen felcseszett, hogy voltaképp csak bemásoltad a szöveget a google translate-ből és ennyi. Ha valóban te fordítottad volna, vagy szépen átfogalmaztad volna a google fordító magyartalan mondatait, akkor egy büdös szavam nem lett volna, még akkor se ha maradtak volna benne - akár nagyobb - hibák, mert akkor lett volna benne meló, hozzáadott érték. Ez azért nem mutatvány, mert akinek van ctrl+c+v gombja a billentyűzetén azt ezt a szöveget elő tudja állítani nagyjából 30 másodperc alatt.
Nem mellesleg az olvasók pontozását sem értem: ha a google translate kap 7-8 pontot átlagba(!), akkor hogy a fenébe lehet ugyanennyi pontot adni azokra az írásokra, ahol érezhető, hogy az író / fordító (és itt most határozottan nem magamról beszélek, mert messze vagyok még ettől) nem kevés időt tett bele, hogy olyan mondatokat írjon amik szinte "vizuálisan" láttatják a cselekményt.
Jobban belegondolva a törté-net hozzáállását meg érteni értem, de megérteni nem fogom. Gondolom úgy vannak vele, hogy ha az olvasók többsége szerint ez a szint okés (és a pontozásból ez jön le) akkor mi a fenéért válogatnának...
6
Ez egy válasz kivancsifancsi 2023. augusztus 1. 09:30-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 1. 15:28
#5
Valószínűleg az előzőleg olvasott harmatgyenge írások hatása alatt voltam. Minden relatív,,, 
1
Ez egy válasz tibo77 2023. augusztus 1. 08:25-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. augusztus 1. 09:30
#4
Minden hozzászólót szeretnék megnyugtatni, hogy ezt a sorozatot nem azért küldtem be mert szükségem volt az érte kapott VIP hónapokra. Évek óta fizettem  a  vip tagságot és ezután is ki tudom fizetni. Egyszerűen megtetszett az írás és gondoltam másoknak is fog tetszeni. De nagyon köszönöm a hasznos "tanácsokat".
-6
tibo77
2023. augusztus 1. 08:25
#3
A jobb írások közé, tényleg?  „Margit, hát normális?”

Erre mondod, hogy jó?
"Rendben, buster. Húzza ki a farkát a barátnőmből és gyere ide és feküdj le. "
Nem volt olyan, aki hullámokat keltett volna, átmásztam Bethen az ágy közepére és hátradőltem, a botommal teljes keménységgel.


Most komolyan: Ezt a fenti valami jelen formájában 90%-ban érintetlen google translate szöveg. Ha valaki veszi a fáradtságot akkor simán megnézheti, hogy nem viccelek. Azért nem 100%, mert egy csomó helyen HIBÁSAN vannak belőle eltüntetve a vesszők, illetve egy két helyen vannak szócserék vagy nevek beleírva.

És ez a valami jelenleg 17 szavazatnál 8 ponton áll. "Itt mindenki hülye?"

Viszont gratulálok, megvolt a 12 rész, megvan az éves tagsági, gyakorlatilag ingyen...
9
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 1. 06:26-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 1. 06:26
#2
A jobb írások közé tartozik. (Azért megmondhatnád, mi az a csaly? Csak nem csajra gondoltál?)
-5
T
Törté-Net
2023. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1