DEC
02
2013
NOV
29
2013

Pajzán mesék: Holle anyó

gruppen, humor

Egy özvegynek volt két lánya, az egyik közülük szép és szorgalmas, a másik csúnya és lusta. Ám az özvegy a csúnya lustát jobban szerette, mert ő a vér szerinti lánya volt, és a másiknak kellett minden munkát végeznie. A szegény lánynak naphosszat a főutcán kellett ülnie egy kútnál, és használt kondomokat – amiket a lefolyóból és az állomás WC-jében gyűjtött – mosott, szárított és megélhetésük végett újra eladott.
Egyszer egy gumi, egy különösen nagy és alaposan teletöltött példány, kicsúszott az ujjai közül, és a mélybe süllyedt. Marie, így hívták a széplányt, azonnal beleugrott a kútba, hogy kihozza a gumizacsit. Elvesztette az öntudatát. Amikor felébredt és visszanyerte eszméletét, egy szép mezőn találta magát, ahol a nap ragyogott és ezernyi virág virított.

*  *  *

Unokatesóm, Veronika

családi, szűz, tini, unokatestvérek

Sziasztok, Dani vagyok.
A történet idején 15 éves voltam.
Ez a történet arról szól, hogy hogyan dugtam meg az én szexis unokatestvéremet. A történet teljes mértékben valós eseményeket ír le. A nevek nem a valós nevek, kivéve az enyémet.
Azon a nyáron apám munkája miatt nem tudtunk elmenni nyaralni, ezért kárpótlásul elutazhattam egy hétre az unokatestvéreimhez.
Vonattal mentem, mikor leszálltam a nagybátyám már ott várt az állomáson. Kocsival elmentünk hozzájuk ahol nagybátyám épp csak kitett, mert rohannia kellett dolgozni.
A házukban már vártak rám az unokatesóim Juli(16), Veronika(14) és Peti(11). Nagyon kedvesen fogadtak, megmutatták a szobámat(ami Peti szobája volt, de ő a kedvemért átköltözött Julihoz), megebédeltünk a délutánt pedig beszélgetéssel, kártyázással töltöttük.

*  *  *
NOV
28
2013

Áruházi mikulások

hetero

Tavaly a nagy karácsonyi bevásárlás jó kis kalandba sodort. Egy nemrég nyílt hatalmas hipermarketben nézelődtem csak úgy, hátha meglátok valamit, amivel meglephetem magam. Találtam is egy kis kosztűmöt, amilyenre már régen fájt a fogam. Az áruház tele volt mikulásokkal, akik ajándékokat osztogattak, nagy piros zsákjukból. Két mikulás a próbafülke előtt táborozott le és nekem közöttük kellett elmennem, hogy bejussak a fülkébe. Éreztem a mohó pillantásukat, ahogy elhaladtam mellettük. Gonosz ötletem támadt.
Megviccelem egy kicsit őket, gondoltam, biztos nem fognak megharagudni érte. A mikulás jelmez alatt két csillogó szempárt véltem felfedezni. Biztosan egyetemisták gondoltam, akik így keresnek egy kis pénzt. A próbafülke ajtaját résnyire nyitva hagytam, és lassan vetkőzni kezdtem. Lopva ki-kipillantottam a résen és nem kellett csalódnom, a két mikulás bizony alig...

*  *  *

Milf történetek - Bevezető és 1. rész

hetero

Bevezető
- Tudod te, milyen érzés az, amikor hosszú-hosszú hónapokat követően először nyaltak bele a puncimba? Amikor éreztem, hogy a pasi meleg nyelve kettéválasztja a szinte már "beszáradt" kelyhemet? - kérdezte tőlem Terike.
Nem, nem tudhatod, hiszen te is pasi vagy. És nem tudhatod, milyen is elhanyagolt nőnek lenni. Nem tudhatod, milyen az, amikor úgy múlik el az életed, hogy a szex csak az "ünnepnapok" gyakoriságával van jelen az életedben...
A történet folytatása hamarosan jön.
Ez a bejegyzés tulajdonképp csak a "Milf történetek" létrejöttének körülményeit hivatott bemutatni, hogy később ne kelljen minduntalan elmondani a hogyanokat, elég legyen visszalinkelni erre az írásra.

NOV
27
2013

A régi tűz

gruppen, anál, leskelődés, férj-feleség

Csak ültem és elragadtatással néztem a feleségemre. Azon tűnődtem, hogy a fenébe jutottunk idáig?
Olyan volt, mintha minden lassított felvétellel játszódott volna előttem. Az agyam és a testem bódult volt, a farkam keményebb, mint valaha.
Randy vagyok, sikeres ügyvéd, és 13 évvel ezelőtt vettem el a gyönyörű feleségem. Miután fiatalon megházasodtunk a feleségem dolgozni kezdett, én pedig jogi egyetemre mentem. Mindketten 35 évesek vagyunk most. A feleségemet Cassie-nek hívják, és 35 éves létére még mindig nagyon dögös. Kb. 170 cm magas, és a gyönyörű szőke haja hátközépig ér. Hetyke 80C-s mellein mindig keményen állnak a rózsaszín mellbimbók. Úszással tartja karban a testét, amitől a feneke és a lábai is kemények és formásak. Mindig is büszke voltam rá, hogy ő a feleségem. Mindig megbámulják a férfiak az utcán, amikor kicsípi magát, és szexi ruhákat...

*  *  *

Cica néni 1. rész

maszturbáció

15 éves voltam már amikor Cica néni egy augusztusi vasárnap délelőtt szokása szerint ismét váratlanul betoppant hozzánk megrakodva mindenféle finomsággal.
Anyám legjobb barátnője volt és inkább családtagnak számított már mint vendégnek.
Ők tökéletes ellentétei volt egymásnak. Anyám aranyszőke hajú, mélykék szemű skandináv jellegű, míg Cica néni hollófekete hajával, fekete tüzes szemével igen egzotikus jelenség volt. A harmincas évei elején járhatott akkoriban és legszebb asszonyi szépségében pompázott. Ha valaki az utcán hátulról pillantotta meg amint feltornyozott hajával, kerek fenekén feszülő miniszoknyában, ringó csípővel egyensúlyozva billegett tűsarkain, egyszerűen nem bírt betelni a látvánnyal és menten elfogta az őrjítő vágy. Szemből látva azonban ahogy magasan ívelt szemöldökei alól tágra nyílt szemekkel álmélkodva tekintgetett a...

*  *  *
NOV
26
2013

Leonie és a kukkoló

maszturbáció, leskelődés

Sehol egy pasi, aki partnerként szóba jöhetett volna, aki tudomást vett volna Leonie Engelről.
A vékony nő jó egy éve élt szingliként. Az önsajnálat és a kétségbeesés ugyan nem a legjobb barátok, de kéretlenül mellé szegődtek. Leonie kimondhatatlan tehernek érezte kicsi melleit.
Az, hogy a vőlegénye Martin a lány huszonnegyedik születésnapján szakított vele, hihetetlenül megtépázta az önbizalmát.
Még rosszabbnak érezte az árulást, amit Martin elkövetett. Pont a legjobb barátnőjével Marennel, azzal a kövér kurvával feküdt le. Martin több alkalommal is megcsalta Leoniet, ahogy őszintén beismerte.
A pozitív élmények és emlékek hirtelen elhalványultak, a közösen megélt szép évekkel együtt. Feledésbe merültek Maren jó tulajdonságai: érzékeny, empatikus természete, ragadós humora, a számtalan éjszakai buli. Ezzel az agyatlan csöcsszörnnyel kefél...