A+ A-

Légy szíves, és füttyents!

Éva gyerekkori játszótársam volt, de kamaszkorunkban már nem volt köztünk semmiféle bensőségesebb kapcsolat. Kamaszkorunk végén a gimnáziumban azonban újra közelebb kerültünk egymáshoz. Nagyon kedveltem őt, de egyikünk se volt szerelmes a másikba. Éva nyurga testű, almamellű, fiúkkal nem járó szépséggé serdült, akit gyakran megnéztek a másik nem képviselői, így magam is ábrándoztam róla, hogy talán fel lehetne melegíteni a hajdani játszótársi kapcsolatot valami magasabb szintű játszadozásokra alkalmas kapcsolattá. Éva valahogy túl szép lett. Amikor a gimnázium udvarán a kézilabda pályán játszottak, és én szerét ejthettem, az egész meccset végignéztem az ő kedvéért, azaz hogy a magaméért. A nőknek van valami megfejthetetlen titka: senki nem tudja, miért tud egy nő észbontóan szép lenni, annak ellenére, hogy nincs benne semmi igazán szép a kánon szerint.
Éva ilyen volt. Ha megláttam, s főleg csekélyke ruhában, ahogyan a teste mozgott, csípője kirajzolódott a vékony dressz anyagán, valami kimondhatatlan izgalom kerített hatalmába. Sejtettem, hogy tud erről, de nem kísérleteztem nála, ő pedig nem kezdeményezett. Párszor eldöntöttem, megkörnyékezem, ő tudni fogja, miről van szó, és bizonyára nem lesz elutasító, de rám gyakorolt hatása megijesztett. Egy másik lányra kezdtem hajtani, aki fitos orrú volt, szép arcú, remek feneke volt és hallatlanul jó alakja, súlyos, kemény mellei voltak, mindig olyan ruhákban járt, hogy a férfiaknak semmi más ne juthasson az eszükbe, ha ránéznek, csak az. És az mindig eszükbe is jutott. Nekem is eszembe jutott, bár buta kis tyúknak tartottam, ám ritka szépsége rabul ejtett, vállaltam a kockázatot, mely egy ilyen ostobácska szépséggel való viszonnyal jár. Két - három könnyebb lovagocskát - mert lovagocska körülötte és nővére körül mindig volt - gyorsan kiütöttem, és magam maradtam Margit bugyija körül, amelyből áradt az érzékiség bűnös illata.
A strand hátsó részén, a bokrok közt gyűrögettem alkonyat tájban, amikor már ezen a részen nem járt senki, tudván, hogy itt fiatalok gyakorta illetlen dolgokat művelnek hiányos öltözékben. A kukkolók paradicsomának is nevezhetnénk ezt a helyet, de akkoriban vidéken ez a műfaj még nem volt kifejlődve. Margit pompás lány volt, persze folyton éreztette, mekkora kereslet van iránta a fiúknál, és hogy milyen menő srácokról mondott le (átmenetileg) miattam. Laza kis fürdőruhácskát vett fel, hogy ne kelljen levetnie, ha sürgős kefélésbe csöppen, én pedig csak a fecske oldalán dugtam ki a bájos műszert, amikor végre magam alá préseltem a szőke tündért, hogy varázsoljon a pálcámmal. Addigra a pálca már karó volt, és könnyezett. Margitnak nem volt szíve búvárruhába zárni ezt a lüktető szenvedélyt, így zöld utat kaptam teste párás mélységei felé, s miközben felszúrtam neki, a fejemben ott dobolt, ez a nővérével együtt valóban gyorsreagálású harci csibe, nem hiába mondták a srácok, hogy "basznak, mint a kutyák".
Gyorsan elvesztette a fejét, halk sustorgó hangokat hallatva élvezett el, a fülem mellett reszketett a hangja, ahogy csukladozott a kéjtől. Nekem azonban résen kellett lenni, egyrészt nem hoz - e valakit erre a fene, hogy anyámnak egyenesben megvigye ar örömhírt, a fia ott vonaglik a strandon a Varga Teca kisebbik lányán világos nappal fűrészelve a kis kurvával. Aztán arra is figyelnem kellett, nehogy élesben belelőjek gyengéd és impulzív kis partnerembe, mert ezt meg ő kötötte ki, így aztán édes kis hasán landolt az élet langyos és veszélyes folyadéka, amikor a nagy pillanat eljött. Közben én - nem minden célzatosság nélkül - elmondtam neki, amikor már egymáson pihegve pihentünk, hogy a nővére is nagyon tetszett nekem, és először ő babonázott meg, de fiatalabb lévén nem mertem kezdeményezni. Ezen jót vihorászott, és tudtam, hogy leadja neki a hírt. Két napra rá a nővére várt a strandon pompázatos nőiségében. Ugyanaz a test és ugyanaz az arc, de valamiben a test mégis más, kiérleltebb, boszorkányosabb volt. Én mindjárt értettem, hogy Karola gusztusa megjött rám, világos, a húgának hirtelen elfoglaltsága támadt, de nem akarta, hogy hiába várjam, ő csak hírt hozni jött - persze bikiniben, mert postások abban járnak ősidők óta -, láttam a szemén, hogy sárlik.
- Menjünk el hátra mondta - és ez nekem annyit jelentett, mintha máris kimondta volna, amit ott hátul: "No csomagolj ki kisfiú!", és marokra fogta a vesszőm. Fél órát át enyelegtünk. "Biztos kurvának gondolsz, hogy fogdosom a farkad" - búgta a fülembe, de én természetesen a leghatározottabban kizártam egy ilyen lehetőséget.
- Nem akarlak ám a húgomtól elvenni, de úgy tudom, tetszek neked, igaz ez?"
- Nagyon - válaszoltam - azt hiszem, a húgodnál sokkal jobban, de ezt lehetőleg ne közöld vele, mert ő is nagyon szép, csak te most még szebb vagy.
Kiválóan értette a dolgot, nem volt szükség semmi magyarázatra, hosszú ujjaival kedvesen ápolgatta felizgatott farkam, a nyálkát elkenve kúpos fején.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (161 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2016. 03. 23. szerda 06:09
Nagyon jó!
#12 Ulysses 2015. 04. 6. hétfő 20:19
Szörnyű gyanúm van, hogy a szerző valójában profi költő és író. Ha mégis amatőr, akkor őstehetség. Tetszik ez a teljesen egyedi nyelvezet, hangulat, stílus.
#11 tomi19 2014. 04. 12. szombat 14:40
Jó ment a 10 pont.
#10 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:36
Nem rossz.
#9 papi 2013. 11. 30. szombat 13:44
Nagyon jó
#8 Ickx 2013. 01. 8. kedd 15:36
Max!
#7 tenzin 2012. 05. 31. csütörtök 02:04
ok
#6 genius33 2012. 03. 1. csütörtök 18:51
Jóóóó smile
#5 Rinaldo 2012. 03. 1. csütörtök 10:23
Nagyon jó,végre csak megkapta amire vágyott.
#4 Yankie 2011. 07. 23. szombat 03:42
hihetetlen jo stilusban irsz! 10p
#3 Kata 2010. 03. 27. szombat 23:00
Ez is méltó a többihez! 10 pont,mert nincs többre lehetőség!
#2 pisti47 2009. 08. 13. csütörtök 08:33
Minden szerencsésebb embernek volt ilyen Évája. Most nekem is eszembe jutott. Kiváló, ez is nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2008. 07. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?