A+ A-

Családlátogatás

Nem tudom el lehet-e mesélni a következő történetet, ami megtörtént velem néhány éve. Mint mondtam egy vidéki városban élek és abban az időben kicsit ki voltam éhezve a sexre, mert nem nagyon akadt nekem megfelelő partner, és már elég régen voltam fenn Bp.en.(ahol azért mindig rendesen megdolgoznak a Laciék)
Van egy barátnőm akihez néha átmegyek hétvégére (át hahaha úgy 50km.-t autózok) és vele beszélgetek a kalandjaimról, de Ő nem volt még sok férfivel, és mostanában neki se volt partnere. A Kati (így hívják) tanított egy iskolában matekot. Év elején átvett egy 8.-os osztályt, mert a kolleganője szűlni ment. Nagyon lelkes volt, és végig járta a gyerekek szüleit család látogatás keretében. Ezen a hétvégén is volt egy család, ahova bejelentkezett, de aggódott, mert egy zűrös család volt. Kért menjek el vele, aztán lemegyünk valahova vacsorázni. Nem volt nagyon bizalomgerjesztő a ház (lakótelep)ahova mentünk. A liftben két fiú dörgölődött hozzánk, alig vártuk, hogy felérjünk a 9.re, és kiszállhassunk a liftből. A fiúk röhögtek, és megjegyzéseket tettek, hogy mit tennének velünk.
A fiúnál ahova mentünk csak a Papa volt otthon, leültetett minket, itallal akart kínálni, de nem fogadtuk el. A Kati panaszkodott a fiúra, hogy sok a probléma vele, és ha így folytatja meg fog bukni. A férfi vitatkozott, védte a Zolikát a fiát, és eléggé feszült lett a hangulat. Éppen menni akartunk, amikor a férfi kapott egy telefont, és kért maradjunk még egy kicsit, csak le kell szaladjon a földszintre. Kicsit kellemetlenül éreztük magunkat, de nem akartunk ellenkezni. A férfi elment, csak a Zolika maradt. Nem nagyon tudtunk beszélgetni, mert a srác elég vad volt. Aztán csöngettek, és bejött egy másik fiú. Mint később kiderült tavaly a Kati megbuktatta. Bejött odaállt a Kata elé, és elkezdte mondani mindennek, majd hirtelen hanyatt lökte a Katit és azt kiabálta: "most megbaszlak te kurva". A srác volt vagy 17 éves, de olyan 180cm magas és jó testes.
A Kati nem jutott szóhoz, már le is tépte a blúzát és a szoknyáját a nyakába emelte. Föl álltam, hogy segítsek, de addigra már vagy öt fiú volt a szobában, visszalöktek egy székre, és ragasztó szalaggal odakötöttek a székhez, és beragasztották a számat. A Katiról már lehúzták a bugyit, és a fiú keményen baszta. Szegény kiabálni akart, de akkor az egyik kisebb srác ráült a szájára. Addigra már több mint tíz olyan 15 - 17 éves fiú volt a szobában és mindegyik a Katival foglalkozott. Röhögtek és baszták sorba egymás után, közbe egymást biztatták. A Kati teljesem megadta magát, már nem ellenkezett, hagyta, hogy egymásután megerőszakolják. Akkor próbált még valami ellenállást tanusítani, amikor széthúzták a fenekét és az első fiú durván seggbe baszta. De aztán már csak a nyögését lehetett hallani. Az egész nem tartott tovább fél óránál, de a Katin végigment legalább 15 fiú. Volt amelyik kétszer is.
Aztán úgy eltűntek, ahogy jöttek. A Kati ott feküdt, a pinája szőre összeragadva a gecitől, és a Zolika meztelenül mellette, amikor megjött a Papa és azt mondta: "na Te kurva kis tanítónő megerőszakoltad a fiam? Majd adok én neked." És elővett egy fényképezőgépet csattogtatott és azt mondta, hogy másnap megjelenteti a helyi újságba, kivéve, ha engedelmeskedik. Szegény Kati meg se szólalt. A Papa fölállította, és azt mondta: "menj mosd ki magad, mert így nem kellesz" avval belökte a fürdőszobába. Nagyot röhögött a fiával, aki szintén kiment. Nana itt egy kis szűz, vett észre engem. Levette a ragasztót a számról, elővette a faszát és belenyomta a számba. Le voltam kötözve nem is tudtam volna ellenkezni, hát szájba baszott! De nem is akárhogy. Rengeteg gecit nyeletett le velem.
Aztán felemelte a szoknyámat, lehúzta a bugyimat, és meglátta a kopasz pinámat. Hú ez igen. Fiúk -kiáltott itt hagytatok egy kis szüzet lekötözve, gyertek oldozzátok el. Erre megint becsődültek a fiúk, és megtudtam mit kapott Kati. Kezelésbe vettek, és most már sokkal vadabbul és gátlástalanabbul megbaszták minden lukamat. Baszták egyszerre a számat, a seggemet, a pinámat, lovagoltak a hátamon. Fél óra múlva úgy néztem ki mint a Kati.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.28 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 gyuri0926 2014. 12. 2. kedd 10:04
Utálom az erőszak minden formáját .
#10 zsuzsika 2014. 12. 2. kedd 07:28
Undorító írás.
#9 Andi 2006. 01. 28. szombat 01:59
Egyet értek Anreassal. Egy pasi úgy ír mintha nő lenne, de egy nő sosem írna így,
ha igen, nem ezt...
#8 nane 2006. 01. 23. hétfő 14:18
szerintem jó folytasd
#7 Patyomkin 2006. 01. 21. szombat 10:22
Az egész egy marhaság!
#6 Andreas 2006. 01. 19. csütörtök 23:36
Nem ez az első eset, hogy egy szerző azt próbálja elhitetni, hogy egy nő képes kedvet kapni a szexhez attól, hogy megerőszakolják. Ilyen ökörséget is csak férfi tud kitalálni, ilyenkor szégyellem szinte, hogy én is az vagyok.
Hacsak nem szerepjátékról van szó, ez abszolút lehetetlen. Pláne, ha egy csapat szemét állat ment végig a szerencsétlenen.
Logikai bukfenc: vásárlás helyett a rendőrökért mehetett volna az áldozat, ha már alkalma volt rá.
#5 valaki 2006. 01. 19. csütörtök 11:47
A történet szuper. Szerintem :)
#4 Mr. G. 2006. 01. 19. csütörtök 09:15
Ez nagyon durvaaa! Az ilyen dolgok felkavarnak és nem tudom élvezni, csak szőrnyűűlködöm, és kínhalálra ítélném az összes pasit a sztoriból!
#3 banurr 2006. 01. 19. csütörtök 07:46
Tisztelt Törte-net!
Nem-e lehetne-e bevezetni-e a pontozásnál-e a negativ pontszámot-e?

És ez még dícséret is volt az iromány minőségére vonatkozóan!!
#2 szaasz 2006. 01. 18. szerda 21:15
olvastam már jobbat is!!
#1 Törté-Net 2006. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?