Hírek

ÁPR.
30.
2020

Egy kiküldetés és következményei 3. rész - Befejezés

Reggel jókedvűen ébredtem. Gyöngyöm már készítette a reggelit a konyhában. Nyújtóztam egyet és elmentem zuhanyozni.
Reggelinél még beszélgettünk a napunkról Gyöngyömmel. Dolgozni is kell…
Idő volt, mentem munkába. Beérve a dolgozóba, örömmel üdvözöltek kollégáim, hogy megjöttem. Gyorsan intéztem az ügyeket. Hamar eltelt az idő.
Dél körül összefutottunk Katival. Nem tudom milyen szemekkel (haragos? dühös?), de nem túl barátságosan nézett rám. Üdvözöltem. Alig akart válaszolni. Kiment a folyosóra. Utána mentem. Megvárt.
- Ide figyelj. Megmondtam, hogy kicsit hagyj békén. Holnap úgyis péntek van, lógj meg délben. Menj haza, de csendben menj be a lakásba. Aztán majd meglátod…- hadarta el.
- De mit? – kérdeztem értetlenül.


ÁPR.
29.
2020

Őrület

- Hoztam neked kávét!
Emma kizökkent vasárnap reggeli lustálkodásából a hang hallatán.
- Paul? Egy pillanat... nem vagyok felöltözve.
- Igyekezz! Égeti a kezemet.
A nő blúza és nadrágja a szoba túloldalán levő széken volt, ahova előző este ledobta őket. “Egye fene... ” gondolta Emma. Feljebb húzta a paplanját, hogy eltakarja vele a kebleit és kikiáltott:
- Gyere be!
Az ajtó kitárult és friss kávé illata töltötte be a szobát. Paul besietett és a bögrét az ágy melletti asztalkára tette. Rövid fürdőköpeny volt rajta, amilyet a tengerpartokon szoktak viselni. Emma első alkalommal vehette szemügyre a lábait. Enyhén izmosak, formásak és szőrtelenek voltak. Arra gondolt hogy akadna olyan barátnője aki egy alkeszt is leszopna ilyen lábakért.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 47. rész

Lorena meztelenül az ágyán feküdt, Vivi a forró testével pedig őrajta hasalt. 69-es pózban egymás punciját nyalogatták. Lorena követte barátnője nyelvének mozdulatait: mikor az átvándorolt húsos szeméremajkairól a duzzadt csiklójára, akkor sajátját ugyanígy irányította. Egy időben jobbra-balra pöckölgették, majd rátapadva szívtak a másik gombját. Vivi egyre erősebben szivattyúzott, így az alatta lévő lány is fokozta a hevességet. Izgató tevékenységük hatására, kevesebb, mint fél perc múlva remegve, egymás pinájába nyögve elélveztek.
Oldalfekvésben szenvedélyesen smároltak, aztán a kezek egy-egy mellet kezdtek fogdosni. A tenyerek lassan lejjebb vándoroltak a lapos hasakon keresztül, végül a lábak közeinél állapodtak meg. Finom masszírozásban részesültek a nedves vaginák, utána a mutatóujjak óvatosan eltűntek mindkét hüvelyben. Ki-be jártak egy darabig, azután a középső ujjak csatlakoztatva lettek az előbbiek mellé.


ÁPR.
28.
2020

Ribi 1. rész

Hamar lettek visszajáró vendégeim, akik ha megláttak valamelyik kasszánál, akkor beálltak abba a sorba, még akkor is, ha az hosszabb volt.
Így történt egyik nap, hogy már majdnem végeztem, épp le akartam zárni a kasszámat, amikor egy kedves, férfias hangot hallottam:
– Egy csirkés szendvicset kérek. – Elmosolyodtam, mert biztos voltam benne, hogy viccnek szánta, hisz nálunk csak csirkés szendvicsek vannak, közben felnéztem. Tátva maradt a szám egy pillanatra, annyira szexis fickó állt előttem. Pusztítóan varázslatos fekete szempár meredt rám huncut mosoly kíséretében. A haja rövid, szőkére festett, ami bár számomra eddig nem tűnt túl férfiasnak, neki valahogy még ez is jól állt.
Türelmesen várta, hogy összekapjam magam, biztos nem ez volt az első alkalom, hogy valakire ilyen hatást gyakorolt. Vettem egy mély levegőt, még szélesebben mosolyogtam, és végre képes voltam válaszolni neki.


Rablás 1. rész

Épp haza felé tartottam a nagy bevásárlásbol és egyfolytában ugyanazon kattogott az agyam. Lehet szakitanom kellett volna a barátommal. Szeretem de ő jobbat érdemel, és én nem tudom megadni neki azt amit szeretne. A szexet. Ne higgyétek hogy nem próbáltam,de szűz létemre egyszerűen nem ment. Nem csak az hogy féltem de nem is akartam megtenni. Mindig nagyon benedvesedtem de valami nem volt az igazi. Töprengésen közbe egy autó lelassitott és egyszer csak egy autó hátsó ülésén kaptam magam megkötözve. Hogy is lehettem ilyen hülye!Miken járt az agyam. Bárcsak a barátommal lehetnek ebben a pillanatban. Nem bírtam tovább, zokogni kezdtem és aztán minden elsötétült. Mikor fel ébredtem éreztem hogy egy ágyhoz vagyok kötve. Nagyon fáztam és aztán meglattam hogy meztelenül vagyok. Istenem! Levette a ruhám! Nagyon remélem nem az fog történni amit annyira nagyon sejtek.. Életemben nem féltem ennyire.


ÁPR.
27.
2020

A férjem megbaszta a nővéremet 1. rész

A férjem már ötven fölött van, a nővéremmel egy évben született, én 46 éves vagyok. Több mint tíz éve vagyunk együtt, az előző házasságainkból a gyerekek már önálló életet élnek, így csak magunkkal kell foglalkozunk.
Ezért aztán a szex is jó, hatalmasakat szoktunk dugni, mindent kipróbáltunk már, amit csak lehet. Ha kéri, leszopom, ha azt szeretném, hogy kinyaljon, boldogan megteszi. Egyszer-egyszer az anált is kipróbáltuk, de nem igazán tetszett. Sokkal inkább a közös maszti, szeretem látni, ahogy kiveri magának, és ő is szereti, amikor kielégítem magamat.
A nővéremnek nem ilyen jó az élete. A férje egy hülye seggfej, dolgozni sose dolgozott, Beus keresetéből élnek meg. Piálni bezzeg szeret, a napi fél liter bor három-négy üvegsör simán lemegy a torkán. És persze az ágyban sem ér semmit.


Gondolatok

Anyám elhívott bennünket magához pár napra. Megemlítette hogy a húgom is ott lesz és milyen régóta nem látták egymást a család tagjai. Nem tartottam kizártnak hogy tényleg hiányzunk neki, de inkább afelé hajlottam hogy Edinára kíváncsi, akivel már kicsit több mint fél éve voltunk együtt, de még sohasem mutattam be nekik. Dina azt mondta hogy felőle rendben van, úgyhogy vállat vontam és közöltem anyával hogy megyünk.
Az időjárás a kegyeibe fogadott minket és sok időt tölthettünk a szabadban. A barátnőm jól kijött a szüleimmel, de az idő jó részében természetesen az én oldalamon volt. Az egyik délután a kerti medence mellett üldögéltünk és iszogattunk, amikor Edina egy olyan megjegyzést tett amitől majdnem visszaköptem az italomat a poharamba.


ÁPR.
24.
2020

Betti(ke)

Ez az első történet, amit szeretnék írásba foglalni és megosztani veletek, kilencven százalékban a fantázia szüleménye, némi valós felhanggal és mások történetiből, beszélgetésekből merítve.
Peti vagyok és amikor a történet indul 15 éves voltam, teljesen átlagos, éretlen, vékonyka, visszahúzódó, gimis kiskamasz-srác. Kb. 165 cm magas, kb. 50 kg, barna haj, barna szemek. Későn érő típus, szóval épp hogy pelyhedzni kezdett a szeméremdombom, hónaljam, viszont arra emlékszem, hogy önkielégítni már évekkel azelőtt elkezdtem, hogy lett volna mit ejakulálnom, erről még később.
Természetesen rettentően érdekeltek a lányok, de még egy csókig sem jutottam soha, egyszer-kétszer érintettem mellett, láttam puncit, de soha nem volt aktív erotikus kalandom. Mindez a kilencvenes évek közepén/végén, szóval jobbára a fantáziámra és az IM-ben lévő "első alkalom" történetekre indultam be.