OKT
15
2013

Decameroni este 5. fejezet

hetero

- Filosz következik, a filozófus, aki biztosan elaltat minket száraz szövegével - szólt Kuki, és alapozásként befalt egy nagy darabot a pápai sonkából, hogy a móri ezerjóból is tudjon inni, mert azt ő nagyon savasnak tartotta.
- Nem kell az értekezésed fennkölt stílusában nyomni a szöveget, úgy mondd, hogy a műszaki faszik is megértsék - jegyezte meg Dodó, és megkóstolta a móri ezerjót.
- Örüljetek, hogy tőlem kapjátok azt a pluszt, amivel művelt emberként térhettek haza, és még pénzetekbe sem kerül - mondta Filosz, és mostantól pofa be!
- Várjatok, mindent elmondok sorjában. Azon a napon megbolydult idegekkel ténferegtem, míg belém nem kapaszkodott Kriszti, egy régi szépasszony-barátnőm. Csak néztem: nehezemre esett megérteni, hogy ő is nő lehet. A múlt végzete hozzásodort s lakásába vitt, hogy a jelen szenvedése a hétfordulós emlékekkel súlyosbodjék....

*  *  *

A pincérnő

s/m

Diana jól megél, mint pincérnő. Nagy szerencséje van, hogy egy előkelő étteremben kapott munkát. Itt nem csak a fizetése, de a munkája is nagyon jó volt és elegendő szabadidővel is rendelkezett. Mivel 35 éves korára ismét egyedül élt, ezért egy kis lakást bérelt, ahol nyugodtan, békésen élt. Szabadnak érezte magát.
Az ebédlő vezetőjének is csak három szabály volt a mániája, amit viszont minden alkalmazottól megkövetelt:
- Időben kell érkezni!
- Figyelmesen kell a vendégeket kiszolgálni és semmivel nem szabad leönteni őket!
- Soha nem szabad udvariatlannak lenni a vendégekkel, még ha valami rosszat is tesznek!
Diana ezen a napon azt tervezte, hogy munka után elmegy a barátnőivel egy italra a kedvenc kocsmájukba. A nap végén így már nagyon sietett és nem figyelt oda rendesen és így elejtett egy használt tányérokkal teli tálcát. És ami még...

OKT
14
2013

Napfürdőzés 4. rész - A szexgolyók

családi, anya-fia, anya-lánya, illusztrált

Másnap délután csak Heléna és Linda volt otthon, és most is megismétlődött az előző napi eset, csak most nem Kevin, hanem Heléna zuhanyozott és Linda jött be a fürdőszobába pisilni. Amikor Heléna kijött a zuhanyfülkéből, nagyot nevetett.
– Mit nevetsz, anya?
– Csak eszembe jutott, amikor tegnap én ültem ugyanígy a vécén, mint most te, s közben Kevin lépett ki a zuhanyfülkéből.
– És? Haragudott, hogy bejöttél pisilni, amikor ő zuhanyozik?
– Dehogyis. Először nem is vettem észre, hogy bent van. Csak aztán jót mulattam, mert elkezdett törülközőt keresni, hogy eltakarja az erekcióját.
Linda felnevetett.
– Ugyanez velem is megtörtént nemrég. Kevin egy törülközőt szorított a farka elé és kirohant. Látnod kellett volna. – De attól teljesen ledöbbentem, mekkora a farka, ha feláll – tette hozzá merengő hangon egy pillanatnyi szünet...

*  *  *

Kate Miamiban

gruppen, nyaralás, anál, férj-feleség

Múlt hónapban Kate és én eltöltöttünk néhány napot Miamiban, miután befejeztem egy munkát Orlandoban. Miami az egyik kedvenc városunk, ahová megpróbálunk minden évben eljutni. Talán még gyakrabban kellene oda mennünk, el is mondom miért.
Kate és én kikapcsolódni jöttünk a városba, élvezni a napfényt, a jó kajákat és a South Beach-i éjszakákat. Becsekkoltunk a Collins Avenue-n lévő szállodánkba, és éppen a lift felé vettük az irányt, amikor az egyik vendég felajánlotta, hogy segít Kate-nek a csomagokat vinni. Igazából nem is felajánlás volt, mert azt esetleg vissza lehet utasítani, hanem rögtön kikapta a bőröndöt a feleségem kezéből, rámosolygott és azt mondta: - Várjon, segítek.

*  *  *
OKT
13
2013

Bár úgy tűnhet, hogy visszatért a nyár, de már egy hónapja elkezdődött az iskola/gimnázium/egyetem! :)

Ennek alkalmából ajánlanánk most három remek történetet és egy remek képregényt minden kedves diáknak, illetve természetesen minden más olvasónknak is! :)

A lányom osztálytársnője

gruppen,anál, diák
Apucit elcsábítja a lánya osztálytársa, de nem maradnak kettesben.

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

családi, diák, szűz, anya-fia
A szűz gimis srác egyszerre kapja meg az osztályfőnökét, és az anyját.

Az iskola fekete királynője

hetero, diák
A szigorú tanárnő megdolgoztatja a diákját az ötösért.

Tanítás után

hetero, diák, tini
A diáklányok a tanáraikról mesélnek egymásnak.

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)
OKT
11
2013

A mostohaanyám titka

családi, anya-fia

Egy szép, meleg, koranyári nap volt, amelyik egyszerre változást hozott Tom életébe. Amikor a 19 éves fiú hazaérkezett a szakiskolából, először minden olyan volt, mint máskor. Ledobta a táskáját a sarokba, lerúgta a cipőjét, és a konyhába ment, ahol a mostohaanyja – ahogy minden nap – az ebéddel várta. Margit még a tűzhelynél állt és - ahogy máskor is - egy barátságos "Hello!"-val köszöntötte Tomot.
Amint Margit megfordult, hogy az ételt az asztalra tegye, Tomnak elakadt a szava. Lélegzet elállítóan nézett ki a nő. Tomnak kiszáradt a torka. Ő lenne a mostoha anyja?
Valójában mindig is így nézett ki, és valóban az anyja volt. Ám ezen a napon valahogy mégis másnak látta. Margit csodálatos nő volt. Nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, de ez a kor egyáltalán nem látszott rajta. Magas volt, vöröses-barnára festett hajjal, csinos arccal és mindig vonzóan...

*  *  *

Vizsga után 1. rész

leszbi

Idegesen fújtam ki a levegőt, és elfintorodtam, miközben mutatóujjammal kissé meglazítottam az ingem gallérját, hogy beengedjek egy kis friss levegőt izzadtságtól átnedvesedett ruhám alá.
Nem mintha lett volna mit beengedni. Budapest ilyenkor úgy működik, mint egy hatalmas kohó. A lebetonozott utak, a több emelet magas szürke, koszos barna, és egyéb szívderítő színű épületek úgy szívják magukba a hőt, majd ütögetik egymás között pingpong-labdaként, hogy az egész nyomorul város szinte tökéletes szaunává válik. Én pedig itt állok, az egész kellős közepén, nyakig begombolkozva, akár a fóliában sülő csirke. Ilyenkor átkozom magam szüntelenül, amiért nem vagyok képes normális lányként öltözködni. Bár erős kétségeim vannak afelől, hogy a harisnya, a combközépig érő fekete szoknya és a buggyos blúz üdítő viselet lenne így, harmincöt fok felett, de a...

*  *  *
OKT
10
2013

Könyvelőlány

gruppen

Zsuzsi remegő gyomorral készült az estére. Miközben fazonírozta magát, ezredszer is elátkozta azt a pillanatot, amikor elkotyogta Péternek egyik titkos vágyát. A borotva megremegett a kezében, - ezért kortyolt egy kis bort, oldandó a feszültségét – koncentrálnia kell, mert nem szabad megvágnia magát. Ma semmiképp!
Miután végzett, végignézett magán a tükörben. Feszült volt, rátört a minden nőt elérő "nem vagyok magammal megelégedve" érzés. Pedig...
Töltött magának még egy pohár bor, és azt kortyolgatta, miközben válogatott a ruhái között. Fekete csipkebugyit húzott a hozzávaló melltartóval. Sokáig igazgatta a melleit, mire megfelelőnek ítélte. Nem volt kibékülve velük. Eddig minden fickója imádta a hatalmas csöcsöket, de Ő ízléséhez képest túl nagyok voltak.