A nővéremmel 5. rész - Szilvi a masszőrnő

Szavazás átlaga: 8.98 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 15.
Hossz: 54 829 karakter
Elolvasva: 1 905 alkalommal
Reggel kicsit szomorúan ébredtem, hiszen Edina utolsó napja ez a szállodában és nem tudtam hogy látom-e még valaha. A szomorkás gondolataimban voltam elmerülve mikor mocorgást éreztem az ágyban, Edina ébredt fel, meglátta hogy én már ébren vagyok így szorosan mellém bújt.
– Jó reggelt. Miért vagy ilyen szomorú? Nem aludtál jót?
– Jó reggelt neked is. De jót aludtam, köszönöm. Ma van az utolsó napunk együtt és ez a tudat szomorít el.
– Ne szomorkodj, hiszen tudtuk hogy ez így lesz, majd örömtelivé tesszük, hogy örökre emlékezetes legyen. – és a keze a farkam kezdte simogatni a szája pedig a számra tapadt.
De a szemében nem láttam hogy megviselné az elválás tudata, gondoltam hogy ő könnyebben túlteszi magát rajta, de én nem így voltam ezzel. Én akartam ezt a nőt, életem végéig, de hát úgy tudja hogy a mellettünk alvó lány a feleségem, legszívesebben most rögtön bevallottam volna mindent, hogy elmondjam neki amit érzek iránta, de Edina gyorsan elterelte a gondolataimat, mert már igencsak nagyon verte a farkam. Mikor már elég keménynek érezte elengedte és a takaró alatt rám feküdt, a puncija pont a farkam fölött, forró és nedves volt, mozgatni kezdte a csípőjét úgy izgatta a farkam tovább, majd kicsit fentebb csúszott, kettőnk között lenyúlt és oda igazította a farkam a puncijához és lassan ráhúzta magát. Egymás szájába nyögtünk, megfogtam a fenekét, nem engedtem mozogni hanem én kezdtem el nagyon lassan dugni. Gyengéd, érzelmes szeretkezés vette kezdetét, a szánk egy pillanatra sem hagyta el egymást, igazi szerelmes szex volt, simogattam a hátát, közben Edina is mozogni kezdett, rögtön megtaláltuk a közös ritmust mintha már több éve összeszokott páros lennénk és ez is megerősített abban hogy mi egymásnak rendeltettünk. Jó pár perce dugtunk már így mikor Edina fel ült és a farkam tövig csúszott a forró puncijába, elém tárult az a gyönyörű teste, amivel még most sem tudtam betelni. Leállt a lovaglással és most csak a csípőjét mozgatta, körözött és előre hátra mozgott plusz a hüvely izmai dolgoztak a farkamon. Megfogta a kezem és össze kulcsolt ujjakkal élveztük az aktust, ami Edinának nagy örömöt okozhatott mert egyre gyorsabban járt a csípője, de mivel Vivi mellettünk aludt némán kellett élveznie.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 25 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.98 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!