Hírek

JÚN.
17.
2020

Twerk, twerk, twerk

Ez egy kitalált törtenet,de előfordulnak benne valós dolgok. Fantáziátokra bízom mit gondoltok annak. ;)
A nevem Szofi 20éves vagyok és még soha nem voltam senkivel. Rengeteg kapcsolatom lehetett volna, de tudtam, hogy csak dísznek lennék jó, hogy dicsekedjenek velem. Nekem erre igazán semmi szükségem nem volt, így nem sürgettem a dolgot mert, ha már belemegyek egy kapcsolatba akkor azt akarom az érzéseimet viszonozzák és hasonlóan érezzünk a másik iránt. Amikor említettem azt, hogy rengeteg kapcsolatom lehetett volna azt arra értettem, hogy meglehetősen formás vagyok. Semmi plasztikai műtèt. Nagy melleim vannak, olyan pont alkatomnak megfelelő, formás popsim és homokóra alakom. Igazán szerencsésnek mondhatom magam minden hiúság nélkül. Aranyszőke hajzuhatagom és szürke szemem van. A baráti körömben igazi bombshellnek tartanak. Az alakomat sosem tettem közszemlélet tárgyává, nem hordtam kivágott felsőket stb.


Ring a Balaton

Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócskán kapott, amire dühös kis nyöszörgéssel reagált. Tegnap alaposan felégett háta kínzón tüzelt a nap ellen védekezésül felhúzott fekete, combközépig érő trikó alatt. Vett egy nagy levegőt, és fogcsikorgatva nyakig merült a Balatonba. Pár pillanatra elakadt a lélegzete, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor a hűs kékség csillapította megkínzott bőrének égését. Picit lubickolt, majd maga elé húzva a matracot, félig felhasalt rá, s lábával lassan hajtotta magát egyre beljebb.


JÚN.
16.
2020

Egy nap, négy férfi

Sosem tartoztam a vagányabb, vadabb lányok közé, annak ellenére sem, hogy a testi adottságaim miatt – vékony alkat, átlagosnál jóval nagyobb mellméret, göndör hollófekete haj – mindig is a fiúk tekintetének kereszttüzében álltam. Én azonban világéletemben zárkózott voltam, a szórakozásra kevésbé, a tanulásra annál inkább koncentráltam, az ellenkező nemmel is csak komoly kapcsolatokra vágytam.
19 évesen ismerkedtem meg életem első – és sokáig azt hittem, hogy egyetlen – szerelmével, akivel ugyanarra az egyetemre jártunk, az egyetem végén pedig úgy döntöttünk, összeházasodunk. Határtalanul boldognak és elégedettnek éreztem magam. Néhány évig még nem szerettünk volna gyereket, de aztán már egy jobban vágytam az elképzelt ideális és nagy családra.


Nyári kaland

Ez sok évvel ezelőtt történt velem és most úgy döntöttem hogy megosztom mindenkivel. A legizgatóbb dolog volt amit valaha átéltem. Tinédzserkoromban Észak Wales-be jártam nyaranta a szüleimmel. Többször évben is megfordultunk ott és barátságba kerültünk Paul-lal és Danny-vel, akik a környékbeli szállodákban a vendégek szórakoztatásán dolgoztak.
Akkor még eléggé ártatlan voltam. Tudtam pár dolgot a szexről, láttam pornót és érdekelt hogy milyen a férfiak közti szex, de nem csináltam még senkivel semmit. Magammal persze sokat játszottam. Még kísérleteztem is egy vastagabb, felső végén lekerekített filctollal. Csak kicsit volt vaskosabb mint egy ujj és nagyszerű érzés volt felnyomni magamnak. Akkor még nem tudtam, de egyben felkészített a Wales-i nyaralásra is.


JÚN.
15.
2020

A kóró 1. rész

A pofonra nem számítottam. Utána mindkét kezével megragadta a vállamat és nagyujjával a torkomat szorítva, vállaimat lefelé nyomva sziszegte:
- Most pedig le fogsz szopni, te kis kurva!
Hirtelen Apu tanítása jutott eszembe, amikor megmutatta, hogy lehet védekezni, különböző támadások ellen. Két kezemmel ujjaimat ökölbe szorítva szétütöttem a kezeit, majd térddel az ágyékába rúgtam, kicsit balra elhajolva, majd mikor összegörnyedt a fájdalomtól, összefogott két kezemmel a tarkójára csaptam. Eldőlt. Én futni kezdtem. És patakzottak a szememből a könnyek. Nagyon nyomorultnak éreztem magam. Megaláztak, bántottak. Haragudtam az egész világra. Nem messze laktunk, berohantam a házba, a szobámba és elterülve az ágyon, zokogni kezdtem. Hangosan és panaszosan. Úgy éreztem, az egész világ összeesküdött ellenem. Egyedül voltam, magányosan. Mind a 148 centimmel és a 42 kilómmal 23 évesen.


Zsarnok? 8.rész

Hazatérve elindítottam az új vállalkozásomat ami egy illegális hitel iroda volt. Gondolkodtam legális megoldáson is, azt terveztem alapítok egy bankot. Ami az állami Hitelbank, és a Hangya szövetkezetek után jelent volna meg a piacon. Ez azonban sok pénzbe, rengeteg engedélyezésbe került volna, arról nem beszélve, hogy folyamatosan ellenőriztek volna. A Pesti irodánk lett a központ, tudtam Juditra rábízhatom a könyvelést, és minden adminisztrációs feladatot. A pénzek odaítéléséről magam szerettem volna rendelkezni. Felkerestem az irodát, hogy Juditot beavassam.
- Jó reggelt főnök úr, régen láttam, teljesen elhanyagol mostanában - üdvözölt mosolyogva.
- Bizony régen találkoztunk, de te napról napra szebb, és kívánatosabb vagy - bókoltam.


JÚN.
12.
2020

Sógornő

Megosztok egy történetet mely családunkkal eset meg. Gábor vagyok, van egy bátyám Ferenc, aki hat évvel idősebb nálam.
Tizenhárom éves voltam, abban az időben még ismeretlen volt az Internet, még telefon is csak a fontos embereknek volt. Olyan, mint szexuális felvilágosítás kimerült az idősebb fiuktól hallott történetekben, dicsekvésekben merült ki.
Bátyámmal rendszeresen jártunk focizni barátjához, Lajoshoz, nagyon nagy kertjük volt, melyet egy, rét követett.
Egy alkalommal hárman rúgtuk a bőrt, mikor kijött a lánytestvére Erika, hogy focizni szeretne, ő tizennégy éves elmúlt.
Eléggé nagy mellei voltak, és vörös haja a válláig ért, kissé kövéren nem a legszebbek közzé tartozott. A testvére mondta, ha meg mutatod a csöcseidet, utána, focizhatsz velünk.


A logopédus

Általános iskolai életem nagy részét a beszédhiba kísérte végig. Akkor döntöttük el szüleimmel és tesómmal, hogy ezen változtatunk, mikor befejeztük a hatodik osztályt. Ez soha nem derült ki, de szerintem szüleink azért akarhatták, mert tudták, hogy olyan gimnáziumot fognak keresni, ami megfelelő a képességeinknek, és azt akarták hogy ott már ne legyen gond a beszédhibánkkal. Ez így is lett. Az ország legjobb gimijeinek egyikébe kerültünk. Így tehát felkerestünk egy logopédust.
A harmincas évein végén, negyvenes évei elején járhatott. Látszott rajta, hogy a sportolást is komolyan veszi. Magasságához mérten kellően nagy mellei, és feszes feneke volt, szép, jól ápolt arca, gyönyörű, hosszú haja. Látszott rajta, hogy tisztában van vele, hogy sok pasi megfordul utána, így nem érti meglepetésként, hogy első találkozásainkkor még egyszer-egyszer le tekintettem mellei.


A család

A család A család A család