Váltott pár 2. rész

Szavazás átlaga: 7.82 pont (89 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 16.
Hossz: 8 688 karakter
Elolvasva: 1 481 alkalommal
Amíg mindez ment, a hüvelykujjammal erősen dörzsöltem a kiemelkedést az úszónadrágomon. Rövid időre azon gondolkodtam, hogy kihúzom a farkam, és ott kiverem, de ez volt az első alkalom, amikor láttam egy másik párt szexelni közvetlenül magam előtt, és mivel a feleségem is a pár tagja volt, úgy gondoltam, hogy megdugom Esztert, ha Sanyi végzett vele. Azután eszembe jutott, hogy ott van még Tamara is!
Annyira lekötött, ahogy egy másik fickó megbaszta a feleségemet, hogy rövid időre meg is feledkeztem róla. Megfordultam, és ránéztem a nyugágyon ülő sógornőmre, amelyen a férje hagyta. Úgy tűnt, egészen más a véleménye az egész helyzetről. Döbbent arckifejezéssel nézte, ahogy a férje közvetlenül előtte dugja meg a testvérét.
Egyikük sem kérdezte tőle, hogy részéről rendben van-e, és egyiküket sem érdekelte, hogy rendben van-e, csak mentek és megcsinálták! Néztem az arcát, és egy másodperc töredékéig kicsit rosszul éreztem magam miatta. De a másodperc töredéke után megnéztem a gyönyörű, hullámzó barna haját, majd a gyönyörű barna szemeit, majd azokra a telt puha ajkakra koncentráltam.
A szemem lefelé mozdult, és a telt melleit néztem, amiket egész nap bámultam. A farkam égnek próbált meredni az úszónadrágomban, és minden szánalom gondolata gyorsan eloszlott. A tekintetem aztán hosszan elidőzött hosszú, szikár lábain. Eszembe jutott, hogy milyen sokszor maszturbáltam már ár gondolva. Ha valaha is lesz alkalmam megbaszni, akkor most vagy soha.
Biztos voltam benne, hogy Tamara látta, hogy őt bámulom a szeme sarkából; azonban nem viszonozta a pillantásomat. Tekintete a férjére szegeződött, aki a húgát baszta. Visszanéztem Eszterre és Sanyira. A feleségem most a hátán feküdt, széttárt lábakkal, Sanyival a tetején, aki gyorsan ki-be döngölte a farkát a puncijából. Zacskója Eszter fenekének csapódott, őrült „fop, fop, fop” hanggal.
Most Sanyin volt a sor, hogy élvezettel hörögjön, miközben Eszter szép kék szemei inas testére fókuszáltak, amely az övét dugta. Tudva, hogy ők ketten jelenleg elfoglaltak, itt volt a lehetőség, hogy cselekedjek. Felálltam, gyorsan ledobtam az úszónadrágomat, és Tamarához sétáltam.
Amikor oldalról közeledtem hozzá, tudtam, hogy lát engem, de nem fordult meg, hogy nyugtázzon, amíg egy lépésnyire nem voltam tőle. Amikor végre felém fordult, nagy, barna szemei egy magasságban voltak a farkammal. Tekintete lassan felfelé fordult a hímvesszőmről a mellkasomra, hogy végre a szemembe nézzen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.82 pont (89 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 23. 09:42
#8

Hasonló az előzőhöz.

1
t
tibee72
2023. október 18. 15:43
#7
Tetszett mint az előző.
1
l
laja.jl
2023. szeptember 19. 21:52
#6
Mint az előző rész.
Talán kicsit javult.
1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 16. 11:10
#5
Izgalmas, jó párcserés családon belüli szextörténet. A hibák nem igazán zavaróak. Várok egy - két folytatást.
1
kivancsifancsi
2023. szeptember 16. 08:29
#4
Jó történet, de tényleg sok benne a hiba. Sebaj jöhet a folytatás, ha lehet kevesebb hibával.
1
veteran
2023. szeptember 16. 03:08
#2
Sokkal több volt benne.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1