Köszönöm, Béla

Szavazás átlaga: 7.62 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 21.
Hossz: 7 490 karakter
Elolvasva: 720 alkalommal
Én nem Béla vagyok. Ezt naponta próbálom bizonyítani Lolának a barátnőmnek. Az a tetű Béla olyan nyomot hagyott ebben a lányban, hogy állandóan bizonyítanom kell.

Elvittem egy étterembe Lolát vacsorázni, még a kapcsolatunk elején, és a lány másról sem tudott beszélni, mint az előző kapcsolatáról, Béláról. Mindent részletesen elmesélt. Tudom, hogy a férfiak ilyenkor kikapcsolnak, és nem is értik, nem is szeretik ezeket az exem milyen volt sztorikat, de butaság lenne nem odafigyelni. Minden előző kapcsolat elmesélésénél tanulunk valamit a lányról, aki előttünk ül és beszél, arról, hogy mik az igényei, mit szeret, és főleg mit nem szeret. Régebben becsuktam a fülem, amikor jöttek ezek a sztorik, de már tudom, hogy ebből megismerhetem ezt a csodaszép lányt, aki csalódott, mert egy lúzerral akadt össze. Meg tudom tanulni, ha értőn figyelek, hogy mit vár el egy kapcsolattól, hogy mit szeret, vagy mi az, amit egyáltalán nem szeret.

Béla nagyon elszúrta. Ő egy barom volt, mert még a rövid agyával arra is vetemedett, hogy megpofozza ezt a kedves lányt. Pedig Lolától mindent megkapott. Hallottam, hogy azóta is azt terjeszti, hogy vissza fogja hódítani. Nem fogja, nem fog neki sikerülni, mert már itt vagyok én, a tökéletes pasi, aki tanulok abból, amit a lány elmond.

Ott volt az a jógatanár is, akiről csak elpirulva tud mesélni, mert annyira jó volt vele a szex. Persze tao szex. Utána olvastam, és figyeltem a lányra, hogy mit mesél. Az a pasi meg sem közelítette a tao tanításokat. A jógaórákon kinézett magának mindig egy dögös nőt, aztán addig magyarázott, amíg a lány bugyija le nem csúszott. Szerencséje volt, mert nagyon jól nézett ki, ezt el kellett ismernem, mert még férfiként is elámultam, mikor megláttam. Ki is használta, nagyon sok nőt csábított el. Lola erre rájött, és hiába a gyönyörű férfitest, mehetett, kiadta az útját. Ebből is tanultam. Lola hűséges, és azt várja el a partnerétől is. Nem is értem, hogyan fordult meg azoknak az exeknek a fejében más nő, mikor Lola ott volt nekik.

Imádom. Első találkozásunkkor, amikor megláttam, azt hittem álmodom, vagy hallucinálok. Odahajolt fölém és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Éppen egy autó sodort el a kerékpárommal, és az úttesten hevertem, és ennek a csodaszép lánynak a szemébe néztem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.62 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Álmoska5
2023. szeptember 21. 11:47
#7
Tisztelt  Írónő!
Hívei közé tartozom ezen írása után. Mag győzött.
10.P.

"Álmoska5"
1
Tiltakozó77
2023. szeptember 21. 11:34
#6
Én nagy híve vagyok a romantikának! 10.p
1
kaliban
2023. szeptember 21. 10:13
#5
Nekem tetszett. Jó lezárása a sztorinak.
1
veteran
2023. szeptember 21. 04:31
#2
Nagyon gyengesztori.
3
T
Törté-Net
2023. szeptember 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1