Baráti meglepetés

Szavazás átlaga: 8.21 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 22.
Hossz: 19 723 karakter
Elolvasva: 2 207 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Huszonhét évesen éltem a magányos pasik életét. A nők jöttek mentek. Egy éjszakás kalandtól a két hetes kapcsolatokig-többre nem volt igényem-. Egy igazi jó barátom volt, országos cimborám, kollégám, munkában ügyeletes társam a vízvezetők üdvöskéje. Minden szinten mindenben összhangban voltunk, egyben nem és az a foci ott ősellenségek. Én fradi, ő újpest. Nem voltunk ultrák és nem voltunk ellenségek. Egy pletyka kezdett terjedni Gyuriról, hogy buzi, mivel nővel élő ember nincs aki látta volna. Mi összejártunk és valóban a 7 évvel idősebb nővérén kívül más nőt, de szerencsére pasit se láttam. Másik híresztelés pszichés, nevelési problémák vannak a háttérben. Szüleik, autóbalesetben hunytak el. Apjuk vasút elé hajtott. Gyurit az alig múlt 18 éves szinte még maga is kölyök nővére nevelte, igazán tisztességesen. Én soha nem kérdeztem Gyurit nőügyeiről.

Az események egy valóban kivételes pénteken kezdődtek, mikor is csak vasárnap este kellett fordított huszonnégy órás szoliba mennünk. Én az éppen friss, aktuális barátnőmnél szerettem volna mulatni az időt. Úriember módjára a megbeszélt időben csengettem a csaj lakásán. Csacsi nyitott ajtót, büdös pofával akart csókolni, de ereje eddig tartott. Mint egy kártyavár borult magába. Nem vagyok gané, bunkó, hogy kihasználva, jelen helyzetben aktuálisan meg. Dühből és mája védelmében, miután vödörbe dugott fejjel hasra fektettem – ne fulladjon a hányásába-, a maradék fél üveg kisüsti barackkal, négy üveg felszerelkezve indultam Gyurihoz, hogy legalább az ingyen tegyen valamilyen szinten boldoggá. A nagyapja régi S100-as Skoda a garázs előtt amiből arra következtettem, lehet készül valahova csak lepihent. Dorka a német farok csóválva ugrált körülöttem, várva a velős csontot. Na az nem volt a csajnál, maximum a csaj maga egy csontváz, de az tartósítása miatt a se kellett volna. Hátsó ajtó a védelme miatt mindig nyitva volt. Felszabadult lazasággal vonaglottam, de a nappaliba nézve ledöbbentem. Szerencse a a katonai hátizsákba még a hátamon volt, így nem zuhant a földre. Mariann, Gyuri nővére egy étkező széken, félig oldalt nekem, de pont felém fordított fejjel lovagolta öccsét a széken, a mellei közé fúrt fejjel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.21 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. október 18. 15:32
#8
Nekem tetszett.
1
l
laja.jl
2023. szeptember 22. 14:08
#7
Érdekes lett.
Egyszeri olvasás nálam.
1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 22. 11:13
#6
Nagyon izgalmas, jó történet. Várom a folytatást!
1
Andreas6
2023. szeptember 22. 06:58
#3
Hasonló hármasban volt már részem (farokfogás nélkül, hál' Istennek). A történet közepes, sajnos elég sok hiba is van benne.
0
veteran
2023. szeptember 22. 03:39
#2
Soha  sem lehet tudni mi van két testvér közt.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1