Hírek

JÚL.
7.
2020

Nedves matematika

- Szia anyu!
- Legyen szép napod, kicsim! - szólt Becky után az anyja, de a lány már nem hallotta, be is csapta a kocsi ajtaját.
Becky-t komoly gond gyötörte: ma derül ki a legelső matek dolgozat eredménye, ami ennél a tanárnál kellően rányomta a bélyegét a félévi jegyre. Becky-nek pedig sok forgott kockán, a matek jegy is számít a főiskolai felvételinél.
Az egész napot végig idegeskedte, ötödik órája volt a matek. Nem volt szerencséje, alig érte el a kettes alsó határát, de elérte. Ez mégsem villanyozta fel, hiszen ezzel nem igazán lehet jó helyre bekerülni. A tanár úr, Simon Brett, teljes mértékben közömbösnek látszott a jegyeket illetően, Becky kérdésére válaszolva, miszerint lenne-e lehetőség javításra, egy kurta nemmel felelt. Az óra végét jelző csengő után Becky reménytelenül indult kifelé a teremből, mire a tanár utána szólt és az asztalához hívta.


A herceg mindennapjai

A mesélést befejezve már mindannyiunk farka keményen állt, melyet használatba is akartam venni. Kör alakban feküdtünk le az ágyra, testünket kinyújtva és fejünk az ágyékunknál falatoztunk.
Ahogy az egyikünk erősebben szopott, úgy követtük mi is és ha közben egy ujj a segglyukba talált, akkor még az is előkerült. Amikor már elég felhevült állapotba kerültünk akkor az egyik szeretőm lefeküdve az ágyra ráültem a farkára. Gyors vágtába kezdtem, kezei közé véve a dákómat pedig még jobban ösztönzött. Közben két oldalamon megállt két férfi, akiknek dákóját megragadva húzogatni kezdtem. A hátam mögé lépve egy másik betolta nekem a farkát, miközben neki is bevágtak egyet. Megszokva a teltséget, mind a kettőn mozogni kezdtem, ahogy ők is bennem.


JÚL.
6.
2020

Ádám és az unokahuga 1. rész

Az alábbi történetet Ádám mesélte el 15 éves korában szerzett első szexuális élményeiről.
Az iskolai szünetekben imádtam a nagybátyámékhoz utazni – nem utolsósorban velem egykorú unokahúgom, Laura miatt, akibe titokban szerelmes voltam. Teljesen közömbös én se lehettem neki, mert – ha szexuális kapcsolatunk nem is volt még – kérésemre egyszer reggeli közben kigombolta a pólóját, szabaddá téve pucér melleit.

A mellét tehát már ismertem és strandra is jártunk együtt, de teljesen meztelenül még nem láttam. Erre csak akkor került sor, amikor az első gimnáziumi osztály elvégzése után náluk nyaraltam. Egyik délelőtt, amikor ő a szüleivel együtt vásárolni ment, én zuhanyozás után meztelenül az ágyamra heveredtem, hogy egyedül lévén kiverjem a farkam. Még egy törülközőt is magam alá terítettem, hogy ne az ágyneműt spricceljem tele.


Egy filmforgatás előélete 18. rész

Balázs izgatottan várta Bettinát, aki sejtelmesen csak annyit mondott, hogy megvan a megoldás Laura bevezetésére a hármas szeretkezésre. Laurával a kapcsolatuk egyre bensőségessé vált. Minden nap, amikor hazaért az elsőnek annak kellett lenni, hogy üdvözölje főbérlőjét két nagy puszival, miközben Laura magához ölelte, hogy érezze nagy melleit. Szinte minden nap maszturbált a fiú meztelen testére gondolva és nagyon vágyott rá, hogy a megkezdett pajzánkodásnak komoly folytatása legyen. Még mindig nem tudta elképzelni, hogy hármasban szeretkezzenek, de elhatározta Balázs kedvéért mindenre hajlandó lesz.
Mikor csengettek Laura is kijött a szobából és mikor meglátta Bettinát meg kellett állapítania, hogy nagyon csinos Balázs szinte mindig mosolygó szerelme. Természetesen a két nagy puszi neki is kijárt, de most Bettina szorította magához az idős asszony, aki meglepve állapította meg, milyen furcsa érzés volt melleik összepréselődése.


JÚL.
3.
2020

Kalandjaim unokatesómmal 2. rész

Másnap korán keltünk, ugyanis még haza is kellett érnünk, máskülönben lekéstük volna a vonatot, amellyel Gárdonyba szerettünk volna utazni. Az éjszakai kaland, mely Lilla és köztem esett meg, most eszembe jutott, és mosolyogva emlékeztem rá vissza. Lilla szmbejött velem a folyosón, és ő is mosolygott rám. Neki is eszébe juthatott a kis kalandunk. Megreggeliztünk, majd elindultünk hozzánk. A liftben Lilla hozzám bújt, majd egy szenvedélyes csókban forrtunk össze. Egészen a földszintig csókoltuk egymást, és csak akkor ocsúdtunk fel, mikor a lift hirtelen megállt, majd az ajtaja csörömpölve kinyilt. Kiszálltunk a liftből, majd elhagytuk a házat is, és a metró felé vettük az irányt. Menet közben Lilla megszólitott:
- Jó volt a tegnap este - mondta mosolyogva.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 49. rész

Lorena hete megint izgalmasan indult. Hétfő délután átment Sanyihoz, akinél az ágyban smároltak, majd kényeztetni kezdték egymást. Először a fiú kinyalta a lány punciját, utána az leszopta partnere farkát, később pedig 69-es pózba fordulva folytatták az orálozást. Ezt követően lovagló, kutya, végül misszionárius pozitúrában keféltek. A srác a csaj mellein fejezte be az aktust. Lorena izgatottan, hevesen dobogó szívvel lezuhanyzott, mivel aznapra még Szabihoz is hivatalos volt. A dupla randiról természetesen egyik szeretője sem tudott semmit...
Szabinál szintén csókcsatával indítottak, aztán a férfi megkérte, hogy egy kicsit táncoljon neki a számítógépe hangszóróiból áradó zenére. A nő egy darabig kérette magát, de később az elektronikus zenei dallamokra lassú, erotikus táncot lejtett neki, amelyből egy még izgatóbb sztriptíz kerekedett.


JÚL.
2.
2020

Középiskolai kalandok - Mikre képesek a tinik!

Szeles szeptember. Ismét elkezdődött egy iskolai év. Kriszti kedvetlenül vette az irányt az iskola felé, hiszen a sok bulizás miatt sikerült megismételnie a harmadik osztályt. Ez volt az első év ismétlése és egyedül volt ezért már előre elképzelte, hogy mennyire kellemetlen lesz ez a dolog. Fogmosás után, felvette a zokniját, bugyiját és melltartóját majd farmert valamint toppot húzott. Fél hétkor indult hogy beérjen időben a suliba, miközben a buszon zötykölődött kavarogtak a gondolatok a fejében. Nem akarta ezt az egész napot nem volt kedve az új arcokhoz, eszébe jutott volt barátja is aki hetekkel ezelőtt dobta ki egy másik lány miatt.
Mikor beért az iskolába a régi osztálytársaival kezdett beszélgetni miközben új osztálytársai között már róla volt szó. A női WC-ben sűrű cigaretta füst között az új csajok róla beszéltek.


A különleges próbafülke

Zoé és Niki óvodás koruk óta voltak barátnők. Együtt járták ki az iskolákat, együtt kezdték tanulni a fiúzást is. De mire befejezték a gimnáziumot, szétváltak útjaik. Niki egyetemre ment, Zoé pedig munkába állt. A szexuális életük is más más útra tért. Zoé próbált állandó kapcsolatokat kialakítani, de kevés sikerrel járt, így hamar rászokott önmaga kényeztetésére, és nagy gyakorlatot szerzett ebben a műveletben. Niki pedig az egyetemen szinte mindent kipróbált, amit csak tudott. Feszegette minden téren a határait, perverziók sokaságát próbálta végig, eléggé rövid idő alatt. Végül két évvel a középiskola befejezése után, nyáron újra összefutottak véletlenül a strandon. Az örömük leírhatatlannak tűnt a viszontlátáskor. A következő néhány napot szinte együtt töltötték nosztalgiázva. Természetesen hamar rákerült a téma a szexuális életükre is. A régi barátság nyitottsága mit sem változott a hónapok alatt.