Helyettesítés 2. rész

Szavazás átlaga: 8.52 pont (86 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 15.
Hossz: 17 009 karakter
Elolvasva: 3 634 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Garázsba beparkolva az utolsó pillanatban, szinte már kiszállva vettem észre a borítékot. Belenézve visszahuppantam az ülésbe. 2 db 500 eurós volt benne. Kivert a verejték. Kóvályogtam a garázsmesterhez, elhadartam nézzék át, takarítsák ki és saját BMW-mel mentem haza. Apa kocsiját a telephelyen láttam, akkor kezdett tisztulni agyam, hogy csak dél körül ér vissza fuvarból. Ildi sincs itt, koleszba van a barinőjével. Anya köntösében várt a nappaliban, kezében a telefonja.
– Fiam mi a francot csináltál? – kérdezte, de nem haraggal. – Elvira odáig meg vissza van tőled, szeretne fixen foglalkoztatni, csak az nekem nem biznisz. Most toltam beléd egy csomó pénzt a buszra... Mi a francot csináltál? – Kérdezte és az a félelmetes fürkésző, veséig hatoló nézésével nézett. Kezdtem pirosodni, meg verejtékezett homlokom.  
– Te megbasztad... – csapott a szétnyílt köntösből kint lévő térdére. Csak nézet, de furán. Nem haragosan, nem vidáman, inkább úgy jellemezhetném kíváncsian. Fülig ért mosolya, talán elégtétel a beképzelt, anyával szemben lekezelő Elvirával szemben. Szinte nevet, fülig érő szájjal, tetszőn csóválja fejét.
– Tudni akarom elejétől a végéig... – mondta miközben elkaptam tekintetét, ahogy az egyre nagyobb csomagomra néz a nadrág elején.
– De anyaaaa!
– Semmi anya, hallani akarom, csak elfordítom a zárban a kulcsot. – nagy lendülettel indult a bejárati ajtóhoz. Ekkor villant be a nem egészen egy hónapi jelenet. Fuvar közben hazaugrottam pólót cserélni, de nem ment be a zárba a kulcsom. Csengetésre nagy sokára jött ki anya épp a hajába túrt. Nem kérdeztem, magától mondta.
– Ádámnak pénz kell kölcsön, pont cigiztünk a teraszon, de már megy is. – kiintettem a zavart Ádámnak aki pár évvel idősebb sofőr a cégnél, pont akkor gyújtott rá és hátsó kapun keresztül el is tűnt. Igazából kapkodtam és nem jött át, úgy mint most. Anya lehuppant vissza a helyére, térdén könyökölt, feje tenyerébe.  
– Na mond, meséld. – éreztem az izzadság folyik végig a halántékomon. Zavart voltam többszörösen. Lebuktam Elvirával. Anyám a részletekre kíváncsi. Közben szinte az egész mellét látom ebben az ülő formában és ettől Ádámmal való megvilágosodásom is eljutott agyamig.
– Te akkor egy hónapja ugye Ádámmal hetyegtél? – töröltem le szemöldökömről a nedvességet. Anya is vörös lett. Hátra dőlt, a félig elmozdult köntösből szinte majdnem kieső mellekkel, lábát keresztbe tette így még a fenekét is láttam. Hajába túrt. Zavarát leplezi így.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.52 pont (86 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
charlescrisper
2023. december 19. 14:33
#4
Egész jó, csak ahogy a nő beszél az nem szimpi. A stílusa.
1
plmyaq
2023. december 16. 19:59
#3
Kissé ellaposodott a végére,de amúgy egészen jó
1
t
tibee72
2023. december 15. 08:51
#2
Egészen jó, bár nekem az első rész jobban tetszett.
0
T
Törté-Net
2023. december 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1