Jószolgálat

Szavazás átlaga: 5.98 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 15.
Hossz: 12 911 karakter
Elolvasva: 715 alkalommal
Az élet néha meglepő dolgokat produkál. Korompay Gézáné, a szorgos-dolgos háziasszony váratlanul megismerkedik a helyi szeretszolgálat egyik egy kedves, naiv, segítőkész aktivista fiújával, Béluskával. Az ismeretség azonban szokatlan formát ölt… Elfojtott ösztönök, titkolt vágyak, szégyellni való késztetésekre derül fény. 
A szerző elsősorban spanking (erotikus fenekelés) történeteket szokott írni. Sok éve publikálja műveit az Amazonon: https://www.amazon.com/Miriam-Sheafe/e/B07CN63MZ3.

Elérhetőségeim:
Postafiókom: miriam.sheafe@gmail.com
Szerzői oldalam az Amazon-on:
https://www.amazon.com/Miriam-Sheafe/e/B07CN63MZ3
Honlapjaim:
https://miriam-sheafe.mozellosite.com
https://rpsl.mozellosite.com
Megjelenésem a Spankingtube-on:
https://www.spankingtube.com/user/Miriam_Shafe
Megjelenésem a Fetlife-ban: https://fetlife.com/users/7656401
A helyi szeretetszolgálat „segítsünk a rászorultakon” néven karitatív akciót indított a körzetünkben. Nem csupán arról volt szó, hogy adományokat gyűjtenek és juttatnak el a szegényeknek, hanem arról is, hogy különféle segítséget és lelki támogatást is adjanak mindazoknak, akik ezt kérik. Úgy értesültem erről, hogy bedobtak egy szórólapot a postaládámba. A cédulán az állt, hogy „Mindenkinek lehetnek kisebb-nagyobb gondjai. Mi azért dolgozunk, hogy segítsük embertársainknak. Önnek semmi más dolga nincs. Mint, hogy kitölti és aláírja a mellékelt kérdőívet, és visszaküldi a címünkre. Mi mindent megteszünk, hogy segítséget kapjon mindabban, amire szüksége van. ”
Kissé meglepődtem. Negyvenkilenc évesen elég jó erőnlétben vagyok. Rendszeresen úszom, biciklizem, sőt a kerti munkákat is végzem. Szóval: sem a korom, sem az egészségi állapotom nem indokolta, hogy rászoruljak mások segítségére. Jó, a függöny leszedése a tavaszi nagytakarításkor kifejezetten megoldhatatlan feladat volt számomra, de azt gondoltam, hogy erre luxus lenne egy ilyen segélyszolgálatot létrehozni és működtetni.
Joszolgálat_1.jpg
Máig sem tudom, hogy miért, de kitöltöttem és visszaküldtem a regisztrációs lapot, de nem igazán bíztam abban, hogy bármi is történni fog.
Egyik reggel megszólalt a csengőm, és egy fiatal fiú állt a kezében az aláírt cédulámmal. „Azért jöttem, hogy segítsek, ” — mondta, én pedig beengedtem. Jóképű fiatal fiú, bár talán pontosabb lett volna, ha azt mondom, hogy „helyes”. Serdülőkor elején-közepén járt, és Galambos Bélának hívták. Úgy tippeltem, hogy 12 éves lehet.
Csendes, szerény, udvarias fiú volt. Nem volt szívem elküldeni.
— Nos, fiatalember – mondtam – ismerkedjünk meg. Korompay Gézáné vagyok, de szólítson Gréta néninek. Nem szeretem igazából a ’néni’ megszólítást, de hát, ha jól gondolom, négyszer olyan idős vagyok, mint Ön, fiatal barátom.
— Mit szeretne, asszonyom, mit csináljak? — kérdezte. — Maradhatok négy órát. Azt mondták a szervezetben, hogy mindenben legyek az Ön segítségére, amire szüksége van.
— Köszönöm a segítséget, kedves Béla. Éppen heti mosáshoz készülődöm. Van néhány holmim, melyeket ki kell mosni, szárítóba tenni majd vasalni. Ez meglehetősen unalmas egyedül. Volna kedvem itt maradni velem, fiatalember?
Béluska bólintott.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.98 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Pavlov
2023. december 17. 17:59
#4
A https://rpsl.mozellosite.com/ oldal sem létezik!
1
Pavlov
2023. december 17. 17:51
#3
Ezt írja a SpankingTube:  "This user does not exist. Please make sure the username belongs to a user registered on our site!"
1
j
joe013
2023. december 16. 16:54
#2
Elég gíenge kis történet volt...
1
T
Törté-Net
2023. december 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1